Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Site Yönetimi ve Forum Duyuruları
Site Yönetiminden Size
Kuzey Kıbrısda açılacak olan bir Nur Dershanesi için...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Merih" data-source="post: 218379" data-attributes="member: 2"><p>Bugün sitemizin iletişim bölümüden bize ulaşan bir kardeşimizin ricasıdır. Göndermiş olduğu maili aynen aktarıyorum umuyorum ki yardımcı yada vesile olmak isteyen bir kardeşimiz çıkar.</p><p></p><p>[DIKKAT]biz kuzey kıbrısda medrese-i nuriyede kalan öğrencileriz burada bir dershane inşaatına başlamak üzereyiz arsamız hazır kaba inşaata başalamak üzre bütçemiz en azından temel atacak miktarda var ancak mimari projemiz konusunda müşkül durumdayız site yöneticileri olarak sizden talebimiz mimari proje çiziminde bize yardımcı olabilecek mimar abilerimizle bizi iletişime geçirmeniz bu konuda yardımıcı olabilcek mimarlarımıza derdimiz anlatmak şu an yapmamız gereken iyi bir mimari proje hazırlamak ve inşaata başlamak 0542 872 99 18- 0533 851 12 44 nolu tlefonlar ve <a href="mailto:mehmedfuad@gmail.com">mehmedfuad@gmail.com</a> adresinden inşallah hizmete vesile olacak güzel haberler bekliyoruz ENVER KARTAL[/DIKKAT]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Merih, post: 218379, member: 2"] Bugün sitemizin iletişim bölümüden bize ulaşan bir kardeşimizin ricasıdır. Göndermiş olduğu maili aynen aktarıyorum umuyorum ki yardımcı yada vesile olmak isteyen bir kardeşimiz çıkar. [DIKKAT]biz kuzey kıbrısda medrese-i nuriyede kalan öğrencileriz burada bir dershane inşaatına başlamak üzereyiz arsamız hazır kaba inşaata başalamak üzre bütçemiz en azından temel atacak miktarda var ancak mimari projemiz konusunda müşkül durumdayız site yöneticileri olarak sizden talebimiz mimari proje çiziminde bize yardımcı olabilecek mimar abilerimizle bizi iletişime geçirmeniz bu konuda yardımıcı olabilcek mimarlarımıza derdimiz anlatmak şu an yapmamız gereken iyi bir mimari proje hazırlamak ve inşaata başlamak 0542 872 99 18- 0533 851 12 44 nolu tlefonlar ve [email]mehmedfuad@gmail.com[/email] adresinden inşallah hizmete vesile olacak güzel haberler bekliyoruz ENVER KARTAL[/DIKKAT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Site Yönetimi ve Forum Duyuruları
Site Yönetiminden Size
Kuzey Kıbrısda açılacak olan bir Nur Dershanesi için...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…