Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Risale Analiz ve Çalışmalar
Lahika Analizi
Lahika Analizi 12 : Kardeşimi Kıskanıyorum! Ne yapmaliyim ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="teblið" data-source="post: 281294" data-attributes="member: 1011058"><p><strong>Cevap: Lahika Analizi 12 : Kardeşimi Kıskanıyorum!</strong></p><p></p><p><strong><em><span style="color: #ff0000">4/Hedefi sasmadan, çakil taslarina takilmadan, istenilen istikamete varabilmek için ne yapmali nasil davranmali?</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="color: #ff0000"></span></em></strong></p><p><strong><em>Fakir Hocam ,işte bu soruyu çok beğendim..Hani zamanım yetse ve hisslerimi kelimelere tam olarak dökebilseydim bu dar vakitte inanın bana roman yazardım heralde;</em></strong></p><p><strong><em></em></strong></p><p> <strong><em>Soruyu düşündükçe ve daldık ça derinlere insanın hayatı ve daha nice İmanlı hayatların çektiği çileler bir bir resimleniyor dimağımızda;</em></strong></p><p><strong><em></em></strong></p><p><strong><em>Evet nedir Yol ?Adına Rabbani yol dediler Hakk aşıkları ,peki istikamet nedir öyleyse?Onada İlahi rızaya ulaşmaktır derim;</em></strong></p><p><strong><em></em></strong></p><p><strong><em>Rabbani yola sevdalalanlar bilirlerki Zahmetsiz Rahmet olmaz ..Ve gülün dikeni misali gibi,zaman zaman batar nasırlı ellere halis yüreklere!!!Kanatır acımasızca ,ama kan revana dönsede yürekler sıratı'l Müstakimden bir nebze dahi sapılmaz;</em></strong></p><p><strong><em></em></strong></p><p><strong><em>O çakıl taşlar ,bazen cam parçaları olur adeta ,değil ayakları ,ciğerinizi parçalarcasına acı verir ;Heleki bu çelmeler bu barikatler müslümanın ailesi tarafından çekilmişse önüne;</em></strong></p><p><strong><em></em></strong></p><p><strong><em>İslam hiç bir kulun tekelinde değildir;gerek sosyal hayatımızda gerekse en yakınımzda dahi karşılaştığımız acılar pes ettirmemeli Davamızdan!!!!!!</em></strong></p><p><strong><em></em></strong></p><p><strong><em>Kim çile çekmedi bu sevdada !Peygamberler en başta;Hangisi rahat yaşadı bu imtihan dünyasını bir düşünelim !!</em></strong></p><p><strong><em></em></strong></p><p><strong><em>Çok sevdiğim bir arkadaşımın şu sözü yıllarca aklımın bir köşesinde kayıt altındadır;</em></strong></p><p><strong><em></em></strong></p><p><strong><em>(Şayet inandığın yolda bir sıkıntı yoksa gittiğin yol yanlıştır)</em></strong></p><p><strong><em></em></strong></p><p><strong><em>Heleki bu dava İslam ise!!!!!!</em></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="teblið, post: 281294, member: 1011058"] [b]Cevap: Lahika Analizi 12 : Kardeşimi Kıskanıyorum![/b] [B][I][COLOR=#ff0000]4/Hedefi sasmadan, çakil taslarina takilmadan, istenilen istikamete varabilmek için ne yapmali nasil davranmali? [/COLOR] Fakir Hocam ,işte bu soruyu çok beğendim..Hani zamanım yetse ve hisslerimi kelimelere tam olarak dökebilseydim bu dar vakitte inanın bana roman yazardım heralde; Soruyu düşündükçe ve daldık ça derinlere insanın hayatı ve daha nice İmanlı hayatların çektiği çileler bir bir resimleniyor dimağımızda; Evet nedir Yol ?Adına Rabbani yol dediler Hakk aşıkları ,peki istikamet nedir öyleyse?Onada İlahi rızaya ulaşmaktır derim; Rabbani yola sevdalalanlar bilirlerki Zahmetsiz Rahmet olmaz ..Ve gülün dikeni misali gibi,zaman zaman batar nasırlı ellere halis yüreklere!!!Kanatır acımasızca ,ama kan revana dönsede yürekler sıratı'l Müstakimden bir nebze dahi sapılmaz; O çakıl taşlar ,bazen cam parçaları olur adeta ,değil ayakları ,ciğerinizi parçalarcasına acı verir ;Heleki bu çelmeler bu barikatler müslümanın ailesi tarafından çekilmişse önüne; İslam hiç bir kulun tekelinde değildir;gerek sosyal hayatımızda gerekse en yakınımzda dahi karşılaştığımız acılar pes ettirmemeli Davamızdan!!!!!! Kim çile çekmedi bu sevdada !Peygamberler en başta;Hangisi rahat yaşadı bu imtihan dünyasını bir düşünelim !! Çok sevdiğim bir arkadaşımın şu sözü yıllarca aklımın bir köşesinde kayıt altındadır; (Şayet inandığın yolda bir sıkıntı yoksa gittiğin yol yanlıştır) Heleki bu dava İslam ise!!!!!![/I][/B] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Risale Analiz ve Çalışmalar
Lahika Analizi
Lahika Analizi 12 : Kardeşimi Kıskanıyorum! Ne yapmaliyim ?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…