Normal
Kardeşlere katılmakla birlikte, benim dikkatimi çeken diğer nokta da ; ..her yirmidört saatte belki yüz defa dua ile tahattur edilen..Biz kardeşlerimize ne kadar dua ediyoruz? Bir insan günde yüz defa nasıl dua eder? Ve bir insana günde yüz defa nasıl dua edilir? Peki yüz defa dua edilen biri hatırdan çıkar mı? Unutmaya fırsat olmadan diğer duada tekrar be tekrar tahattur ediliyor. Fesübhanallah! Nasıl bir alakadarlık, mütehayyir kalıyorum. Barla Lahikasının başında Hulusi ve Sabri abiler için dost, talebe ve kardeş, üçünde de birinciler diyor ya; işte kardeşliğin hassası duadır. Demek dua ettiğimiz nisbette de alakadarlığımız ziyadeleşiyor. Rabbim nurlarla ve kardeşlerimizle olan alakamızı artırsın, daim etsin..
Kardeşlere katılmakla birlikte, benim dikkatimi çeken diğer nokta da ; ..her yirmidört saatte belki yüz defa dua ile tahattur edilen..
Biz kardeşlerimize ne kadar dua ediyoruz? Bir insan günde yüz defa nasıl dua eder? Ve bir insana günde yüz defa nasıl dua edilir? Peki yüz defa dua edilen biri hatırdan çıkar mı? Unutmaya fırsat olmadan diğer duada tekrar be tekrar tahattur ediliyor. Fesübhanallah! Nasıl bir alakadarlık, mütehayyir kalıyorum.
Barla Lahikasının başında Hulusi ve Sabri abiler için dost, talebe ve kardeş, üçünde de birinciler diyor ya; işte kardeşliğin hassası duadır. Demek dua ettiğimiz nisbette de alakadarlığımız ziyadeleşiyor. Rabbim nurlarla ve kardeşlerimizle olan alakamızı artırsın, daim etsin..