Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Serbest Kürsü
Lambadan çıkan cin ve kadının isteği :)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="bardak" data-source="post: 127928" data-attributes="member: 1298"><p><strong><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: indigo">kadının biri Mldivlerde bir kumsalda yürürken ayağı eski </span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: indigo">bir lambaya takılmış, kadın lambayı kumların içinden çıkarmış, ovalamış lambayı. </span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: indigo">Lambadan cin çıkmış. Kadın hemen "Üç hakkım var değil mi?" diye sormuş. </span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: indigo"></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: indigo">- Tamam, tamam. Beni lambadan kurtardın vs vs vs. . . ama yüksek </span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: indigo">enflasyon, iç piyasadaki daralma , üçüncü dünya ülkelerindeki düşük </span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: indigo">maaş oranları ve Güney Asya'dakiTsunami felaketi yüzünden sadece sana </span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: indigo">bir dilek hakkı verebilirim, demiş. </span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: indigo">- Evet söyle! nedir dileğin ? </span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: indigo">Kadın hiç tereddüt etmeden, cebinden bir harita çıkararak </span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: indigo">- Orta Doğu'da barış isityorum. Bu haritadaki ülkeleri görüyormusun? </span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: indigo">Bu ülkelerin birbiriyle savaşmayı bırakmasını barışın tesis edilmesini diliyorum. </span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: indigo"></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: indigo">Cin haritaya bakmış ve dehşetle : </span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: indigo">- Tanrı aşkına Kadın! Bu ülkeler binlerce yıldır savaşıyorlar. </span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: indigo">Tamam İşimde iyiyim ama o kadar da değil! Bunun yapılabileceğini sanmıyorum. </span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: indigo">Başka bir dilekte bulun. </span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: indigo"></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: indigo">Kadın birkaç dakika düşünmüş ve </span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: indigo">- Hayatım boyunca doğru erkeği bulamadım, bilirsin Hem düşünceli hem </span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: indigo">eğlenceli biri, mutfağı sevecek, ev işlerinde yardım edecek, kaplan gibi, annemin yanında kuzu olacak, sürekli futbol izlemeyecek ve </span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: indigo">Sadık olacak bir erkek diliyorum, demiş. </span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: indigo"></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: indigo">Cin derin bir iç çekmiş: </span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: indigo">- Uzat şu kahrolası haritayı.:033: :005::005::005:</span></span></span></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bardak, post: 127928, member: 1298"] [B][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=indigo]kadının biri Mldivlerde bir kumsalda yürürken ayağı eski bir lambaya takılmış, kadın lambayı kumların içinden çıkarmış, ovalamış lambayı. Lambadan cin çıkmış. Kadın hemen "Üç hakkım var değil mi?" diye sormuş. - Tamam, tamam. Beni lambadan kurtardın vs vs vs. . . ama yüksek enflasyon, iç piyasadaki daralma , üçüncü dünya ülkelerindeki düşük maaş oranları ve Güney Asya'dakiTsunami felaketi yüzünden sadece sana bir dilek hakkı verebilirim, demiş. - Evet söyle! nedir dileğin ? Kadın hiç tereddüt etmeden, cebinden bir harita çıkararak - Orta Doğu'da barış isityorum. Bu haritadaki ülkeleri görüyormusun? Bu ülkelerin birbiriyle savaşmayı bırakmasını barışın tesis edilmesini diliyorum. Cin haritaya bakmış ve dehşetle : - Tanrı aşkına Kadın! Bu ülkeler binlerce yıldır savaşıyorlar. Tamam İşimde iyiyim ama o kadar da değil! Bunun yapılabileceğini sanmıyorum. Başka bir dilekte bulun. Kadın birkaç dakika düşünmüş ve - Hayatım boyunca doğru erkeği bulamadım, bilirsin Hem düşünceli hem eğlenceli biri, mutfağı sevecek, ev işlerinde yardım edecek, kaplan gibi, annemin yanında kuzu olacak, sürekli futbol izlemeyecek ve Sadık olacak bir erkek diliyorum, demiş. Cin derin bir iç çekmiş: - Uzat şu kahrolası haritayı.:033: :005::005::005:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Serbest Kürsü
Lambadan çıkan cin ve kadının isteği :)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…