Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Serbest Kürsü
Laz Profesör - buluş güzelll :))
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Ukbaa" data-source="post: 171613" data-attributes="member: 15165"><p><em><strong><em><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><strong>Dünya genetik Projeler yarışması yapılıyormuş...</strong></span></span></em></strong></em></p><p> </p><p><em><strong><em><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><strong>Tüm ülkelerden genetik profösörleri yarışmaya çalışmaları ile katılmış...</strong></span></span></em></strong></em></p><p> </p><p><strong><em><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><strong><em>İlk, Fransız profösörün çalışmasının başına gelmişler.</em></strong></span></span></em></strong></p><p> </p><p><strong><em><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><strong><em>Jüri başkanı çalışmasının ne olduğunu sormuş.</em></strong></span></span></em></strong></p><p> </p><p><strong><em><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><strong><em>Fransız profösör başlamış anlatmaya: Ben inek genleri ile tavuk genlerini </em></strong></span></span></em></strong></p><p> </p><p><strong><em><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><strong><em>birleştirdim,ortaya çıkan mahlukatın eti,kırmızı et kadar lezzetli,beyaz et kadar </em></strong></span></span></em></strong></p><p> </p><p><strong><em><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><strong><em>sağlıklı oldu demiş.</em></strong></span></span></em></strong></p><p> </p><p><strong><em><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><strong><em>Ardından, diğer çalışmaları ülke ülke gezmeye başlamışlar...</em></strong></span></span></em></strong></p><p> </p><p><strong><em><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><strong><em>Sıra gelmiş Türkiye'den Laz profösöre... </em></strong></span></span></em></strong></p><p> </p><p><strong><em><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><strong><em>Jüri başkanı: "Sizin çalışmanız nedir?" diye sormuş.</em></strong></span></span></em></strong></p><p> </p><p><strong><em><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><strong><em>Laz profösör başlamış anlatmaya: Ben demiş,karpuz genleri ile hamamböceği genlerini birleştirdim!. </em></strong></span></span></em></strong></p><p> </p><p><strong><em><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><strong><em>Birden!... tüm jüri üyelerinden bir kahkaha kopmuş ve başkan,Laz profösöre:</em></strong></span></span></em></strong></p><p> </p><p><strong><em><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><strong><em>"Bu çalışma ne işe yarar?" diye sormuş...</em></strong></span></span></em></strong></p><p> </p><p><strong><em><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><strong><em>Laz profösör: <span style="color: navy">"Acayip işe yarıyor, karpuzu kesiyorsun, çekirdekleri kaçışıyo..." </span></em></strong></span></span></em></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ukbaa, post: 171613, member: 15165"] [I][B][I][FONT=Times New Roman][SIZE=4][B]Dünya genetik Projeler yarışması yapılıyormuş...[/B][/SIZE][/FONT][/I][/B][/I] [I][B][I][FONT=Times New Roman][SIZE=4][B]Tüm ülkelerden genetik profösörleri yarışmaya çalışmaları ile katılmış...[/B][/SIZE][/FONT][/I][/B][/I] [B][I][FONT=Times New Roman][SIZE=4][B][I]İlk, Fransız profösörün çalışmasının başına gelmişler.[/I][/B][/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Times New Roman][SIZE=4][B][I]Jüri başkanı çalışmasının ne olduğunu sormuş.[/I][/B][/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Times New Roman][SIZE=4][B][I]Fransız profösör başlamış anlatmaya: Ben inek genleri ile tavuk genlerini [/I][/B][/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Times New Roman][SIZE=4][B][I]birleştirdim,ortaya çıkan mahlukatın eti,kırmızı et kadar lezzetli,beyaz et kadar [/I][/B][/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Times New Roman][SIZE=4][B][I]sağlıklı oldu demiş.[/I][/B][/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Times New Roman][SIZE=4][B][I]Ardından, diğer çalışmaları ülke ülke gezmeye başlamışlar...[/I][/B][/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Times New Roman][SIZE=4][B][I]Sıra gelmiş Türkiye'den Laz profösöre... [/I][/B][/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Times New Roman][SIZE=4][B][I]Jüri başkanı: "Sizin çalışmanız nedir?" diye sormuş.[/I][/B][/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Times New Roman][SIZE=4][B][I]Laz profösör başlamış anlatmaya: Ben demiş,karpuz genleri ile hamamböceği genlerini birleştirdim!. [/I][/B][/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Times New Roman][SIZE=4][B][I]Birden!... tüm jüri üyelerinden bir kahkaha kopmuş ve başkan,Laz profösöre:[/I][/B][/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Times New Roman][SIZE=4][B][I]"Bu çalışma ne işe yarar?" diye sormuş...[/I][/B][/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Times New Roman][SIZE=4][B][I]Laz profösör: [COLOR=navy]"Acayip işe yarıyor, karpuzu kesiyorsun, çekirdekleri kaçışıyo..." [/COLOR][/I][/B][/SIZE][/FONT][/I][/B] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Serbest Kürsü
Laz Profesör - buluş güzelll :))
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…