Konuya cevap cer

Cevap: Açıklamalı Risale Dersleri 33 - Yunusvâri Dua Etmeye Muhtacız !

Allah Razı Olsun Hüseyin Abim , MaşaAllah BarekAllah çok isabetli anlatıyorsunuz.Allah daim eylesin daha da ziyadeleştirsin.

Amin..

Dersimizin konusu birinci lem'a da geçiyor ve başlangıcında okunması çok faziletli olan otuz üçer defa olan duaları veriyor.Bu Ayet-i Kerimeleri de paylaşalım inşaAllah...

Allah'a hamd olsun ki Peygamberlerin lisanlarından Allahın kelamıyla dualar edebiliyoruz.Rabbime sonsuz hamd olsun.Bizleri bu kadar özel kıldığı için...

[NOT]Otuz Birinci Mektubun birinci kısmı, her zaman, hususan mağrib ve işâ ortasında otuzüçer defa okunması çok faziletli bulunan mezkûr kelimât-ı mübarekenin herbirinin çok envârından birer nurunu gösterecek altı Lem'adır.

[/NOT]

[TAVSIYE]

1- Rahman ve Rahim olan Allahın adıyla

2- Karanlıklar içinde niyaz etti: 'Senden başka ilâh yoktur. Seni her türlü noksandan tenzih ederim. Gerçekten ben kendine zulmedenlerden oldum.

(Enbiyâ Sûresi: 87.)

Rabbine şöyle niyaz etmişti: 'Bana gerçekten zarar dokundu. Sen ise merhametlilerin en merhametlisisin.

(Enbiyâ Sûresi: 83.)

Eğer senden yüz çevirecek olurlarsa de ki: Allah bana yeter. Ondan başka ibadete lâyık hiçbir ilâh yoktur. Ben Ona tevekkül ettim. Yüce Arşın Rabbi de Odur.

(Tevbe Sûresi: 129.)

Allah bana yeter; O ne güzel vekildir.

(Âl-i İmrân Sûresi: 173.)

Havl ve kuvvet, ancak herşeyden yüce ve nihayetsiz azamet sahibi olan Allah'a aittir. Bâkî kalan ancak sensin, ey Bâkî.

O [Kur'ân] İmân edenler için bir hidayet rehberi ve bir şifadır.

(Fussilet Sûresi: 44.)

3- Senden başka ilâh yoktur. Seni her türlü noksandan tenzih ederim. Gerçekten ben kendine zulmedenlerden oldum.

(Enbiyâ Sûresi: 87.)

[/TAVSIYE]

Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)