Normal
Cevap: 5. Ders: Her İnsan Geçmiş Hayatını Düşünse..Hatırlıyorum ilk veya orta okul zamanlarında yaz tatili geldiğinde çok sevinirdim .Bir den bu yaz'ın tatilin biteceği gelirdi aklıma ,ah ah bütün zevk im kaçardı sonra hemen unutmak isterdim sonunun geleceğini, sevincim kaçmasın isterdim.Annem fotorafları çıkarırdı bazen ağır gelirdi bakmak.Bazen eski günleri düşünürdümde nefes almakta zorlanır göüsüm sıkısırdı, . ne diyordu o şarkıda; ne güzel geçmişti bütün bir yaz.BAşka şarkıda; nasil geçti habersiz ,o güzelim yillarim der . Güzel zevkli zamanların hatırlandığında bitmiş olmasından gelen hüzün insana ah dedirtiyor.şimdi yine anlıyorumki insan bu dünyaya keyif sürmek lezzet almak için gelmemiş.
Cevap: 5. Ders: Her İnsan Geçmiş Hayatını Düşünse..
Hatırlıyorum ilk veya orta okul zamanlarında yaz tatili geldiğinde çok sevinirdim .Bir den bu yaz'ın tatilin biteceği gelirdi aklıma ,ah ah bütün zevk im kaçardı sonra hemen unutmak isterdim sonunun geleceğini, sevincim kaçmasın isterdim.Annem fotorafları çıkarırdı bazen ağır gelirdi bakmak.Bazen eski günleri düşünürdümde nefes almakta zorlanır göüsüm sıkısırdı, . ne diyordu o şarkıda; ne güzel geçmişti bütün bir yaz.BAşka şarkıda; nasil geçti habersiz ,o güzelim yillarim der . Güzel zevkli zamanların hatırlandığında bitmiş olmasından gelen hüzün insana ah dedirtiyor.şimdi yine anlıyorumki insan bu dünyaya keyif sürmek lezzet almak için gelmemiş.