Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Resim - Karikatür ve Animasyon
leylim ismindir lalim
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Livza" data-source="post: 128310" data-attributes="member: 8422"><p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #990000">leyli</span></span></strong></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #990000"> kavuşmanın gecesi,altın nefesli yar</span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #990000"> uğurlamanın mahşerini siliyorum nefessiz</span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #990000"> ah leyli,gecem,pıtrak kanatlı kelebeğim</span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #990000"> seherim,nihayetsiz seferim,baharım</span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #990000"> içimin yangını,nevbaharım,harım</span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #990000"> leyli ah leyli</span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #990000"> içimin yangını,sülüsümdeki elifim</span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #990000"> kitabemdeki girizgah,sukutumdaki nabzım</span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #990000"> leyli ah leyli</span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #990000"> Aşkın meş'alesinde aydınlanıyor yollar</span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #990000"> ve artık ben senle anılır oldum.</span></span></strong></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #990000"> gitme dur,tut hasretimden</span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #990000"> çekip yangın et yüreğimi</span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #990000"> doku ilmek ilmek kilimimi</span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #990000"> iklimimsin leyli,gözlerimsin</span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #990000"> cennetimsin,yeşil vadide yeşil mürekkebim</span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #990000"> mavimsin,alevin renk-ahenginde</span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #990000"> mihenk gibi tartıp gösterensin</span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #990000"> leyli içimin baharı,yangınım</span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #990000"> bu gece kavuşmadır</span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #990000"> yıldızlarla kutlayalım düğünümüzü</span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #990000"> tut ellerimden ilerleyelim</span></span></strong></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #990000"> Leyli'm ,üveyiğim,kanatlanıp götür</span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #990000"> bütün düşlerini kurduğumuz ülkelere</span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #990000"> çekip götür,deniz bakışlım</span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #990000"> hasretim,afet-i devranım</span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #990000"> Leyli'm , miniciğim</span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #990000"> adınla tutuşuyorum vuslatın iklimine</span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #990000"> kavuşmanın anıdır isminle</span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #990000"> sağanağa tutulur gibi</span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #990000"> gel ve gir gönlüme</span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #990000"> vuslatın girizgahı isminledir.</span></span></strong></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #990000"> yıldızlar durmuyor bu gece</span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #990000"> akar gibi sağanak sağanak iniyorlar</span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #990000"> yeryüzünün kalbine,taç yapıyorum saçlarına</span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #990000"> demetleyip,takıyorum parmağına</span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #990000"> uzat bakışlarını fecrime leylim</span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #990000"> karanlığa uzat...</span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #990000"> And içtim,ötelerde aramayacağım seni</span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #990000"> yanıbaşımda soluyan rüzgar sayıp</span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #990000"> kırpacaksın gözlerimi</span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #990000"> arşa uzansa da nefeslerin</span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #990000"> hurileri kıskandıran hüznünle</span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #990000"> vuslatı yaşayacağız bu gece</span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #990000"> dokun leyli,seyret senindir</span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #990000"> senindir bu telaşı rüzgarın</span></span></strong></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #990000"> Leyli'm içimin nevbaharı,harım</span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #990000"> dumanım,miniciğim</span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #990000"> göğü serip döşeyene and olsun ki</span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #990000"> bırakmayacağım tutuşlarını,</span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #990000"> ellerini,gözlerini...</span></span></strong></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #990000"> Leyli'm görmediğim ülkemsin</span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #990000"> soğuk kış gecelerinin ayazı sarsa da</span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #990000"> vuslattır bu gece ısıtıyorum renginle</span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #990000"> maviyle gülüyorum,denizle arınıyorum</span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #990000"> bak leyli bak</span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #990000"> bu işte vuslattır</span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #990000"> akmasın artık kanın</span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #990000"> çizilmesin ellerin</span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #990000"> vuslatı seriyorum gözlerine</span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #990000"> şükürler olsun...</span></span></strong></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #990000"> ...alıntı...</span></span></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Livza, post: 128310, member: 8422"] [CENTER][B][FONT=Arial][COLOR=#990000]leyli[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=#990000] [/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=#990000] [/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=#990000] kavuşmanın gecesi,altın nefesli yar[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=#990000] uğurlamanın mahşerini siliyorum nefessiz[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=#990000] ah leyli,gecem,pıtrak kanatlı kelebeğim[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=#990000] seherim,nihayetsiz seferim,baharım[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=#990000] içimin yangını,nevbaharım,harım[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=#990000] leyli ah leyli[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=#990000] içimin yangını,sülüsümdeki elifim[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=#990000] kitabemdeki girizgah,sukutumdaki nabzım[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=#990000] leyli ah leyli[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=#990000] Aşkın meş'alesinde aydınlanıyor yollar[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=#990000] ve artık ben senle anılır oldum.[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=#990000] [/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=#990000] [/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=#990000] [/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=#990000] gitme dur,tut hasretimden[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=#990000] çekip yangın et yüreğimi[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=#990000] doku ilmek ilmek kilimimi[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=#990000] iklimimsin leyli,gözlerimsin[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=#990000] cennetimsin,yeşil vadide yeşil mürekkebim[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=#990000] mavimsin,alevin renk-ahenginde[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=#990000] mihenk gibi tartıp gösterensin[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=#990000] leyli içimin baharı,yangınım[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=#990000] bu gece kavuşmadır[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=#990000] yıldızlarla kutlayalım düğünümüzü[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=#990000] tut ellerimden ilerleyelim[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=#990000] [/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=#990000] [/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=#990000] [/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=#990000] Leyli'm ,üveyiğim,kanatlanıp götür[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=#990000] bütün düşlerini kurduğumuz ülkelere[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=#990000] çekip götür,deniz bakışlım[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=#990000] hasretim,afet-i devranım[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=#990000] Leyli'm , miniciğim[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=#990000] adınla tutuşuyorum vuslatın iklimine[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=#990000] kavuşmanın anıdır isminle[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=#990000] sağanağa tutulur gibi[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=#990000] gel ve gir gönlüme[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=#990000] vuslatın girizgahı isminledir.[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=#990000] [/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=#990000] [/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=#990000] [/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=#990000] yıldızlar durmuyor bu gece[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=#990000] akar gibi sağanak sağanak iniyorlar[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=#990000] yeryüzünün kalbine,taç yapıyorum saçlarına[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=#990000] demetleyip,takıyorum parmağına[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=#990000] uzat bakışlarını fecrime leylim[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=#990000] karanlığa uzat...[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=#990000] And içtim,ötelerde aramayacağım seni[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=#990000] yanıbaşımda soluyan rüzgar sayıp[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=#990000] kırpacaksın gözlerimi[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=#990000] arşa uzansa da nefeslerin[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=#990000] hurileri kıskandıran hüznünle[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=#990000] vuslatı yaşayacağız bu gece[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=#990000] dokun leyli,seyret senindir[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=#990000] senindir bu telaşı rüzgarın[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=#990000] [/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=#990000] [/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=#990000] [/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=#990000] Leyli'm içimin nevbaharı,harım[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=#990000] dumanım,miniciğim[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=#990000] göğü serip döşeyene and olsun ki[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=#990000] bırakmayacağım tutuşlarını,[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=#990000] ellerini,gözlerini...[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=#990000] [/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=#990000] [/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=#990000] [/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=#990000] Leyli'm görmediğim ülkemsin[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=#990000] soğuk kış gecelerinin ayazı sarsa da[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=#990000] vuslattır bu gece ısıtıyorum renginle[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=#990000] maviyle gülüyorum,denizle arınıyorum[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=#990000] bak leyli bak[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=#990000] bu işte vuslattır[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=#990000] akmasın artık kanın[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=#990000] çizilmesin ellerin[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=#990000] vuslatı seriyorum gözlerine[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=#990000] şükürler olsun...[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=#990000] [/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=#990000] ...alıntı...[/COLOR][/FONT][/B][/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Resim - Karikatür ve Animasyon
leylim ismindir lalim
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…