lütfem cevap?

571571

Yeni Üye
benim bilgisayara virüs bulaşmıştı. bazı dosyalar vardı silemiyordum. dosyalardan biri de "sistem scty......" (ismni tam hatırlıyamadığım için böyle yazdım) şeklinde bir klasördu. ve disk D de duruyordu. dilecektim. "sistem klasöru" emin misniz diyordu. silmeye çalıırken silinemiyor. ya dosyalar kullanımda, yada sistem tarafından kullanılıyor. deniliyordu. en son sistemim çoktü. format attım. temizlendi.
ancak vinrar proğramını açarken, orda D diskinde aynı klasör gözüküyor. çıkarmaya çalışırken dosya yok. ordan silmeye çalışırken dilinmiyor.
acaba sistemde hala virus varmıdır? yoksa başka bir sebebten dolayıı böyle oluyor?
 

TaLHa

Nur-u Aynım
Yönetici
Ne işe yaradığını bilmediğiniz veya fikriniz olmayan hicbir dosya ve klasörü silmeyiniz. Bilgisayarınızın güvenliği için Anti virüs, anti trojeni, internet security gibi programlar kullanınız..
 


Bu alana bir cevap yazın...
Üst