Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
İslamiyet
Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi
Din Kültür ve Ahlak
Lütfen "BEN" kelimesine dikkat edelim..
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="akna" data-source="post: 201523" data-attributes="member: 1004668"><p><em><strong><span style="color: red">Bizim</span> ayetlerimi<span style="color: red">ze</span> iman edenler sana geldiklerinde onlara de ki: "Selam olsun size. Rabbiniz rahmeti kendi üzerine yazdı ki içinizden kim bir cehalet sonucu bir kötülük işler sonra tevbe eder ve (kendini) ıslah ederse şüphesiz O bağışlayandır esirgeyendir." (En´am, 54)</strong></em></p><p></p><p> </p><p><em><strong>Gerçek şu ki, <span style="color: red">biz</span> onlara melekler indirseyd<span style="color: red">ik</span>, onlarla ölüler konuşsaydı ve herşeyi karşılarına toplasayd<span style="color: red">ık</span>, -Allah´ın dilediği dışında- yine onlar inanmayacaklardı. Ancak onların çoğu cahillik ediyorlar. ((En´am, 111)</strong></em></p><p></p><p> </p><p><em><strong>Eğer yasaklandığınız büyük günahlardan kaçınırsanız, sizin küçük günahlarınızı örter<span style="color: red">iz</span> ve sizi şerefli bir yere sokar<span style="color: red">ız</span>. (Nisa,31)</strong></em></p><p></p><p><em>Cenab-ı Hakk cc dahi Kur'an da ben değil BİZ diyorken</em></p><p><em>Her an muhtaç ve aciz olan bizler BEN kelimesini hiç kullanmamalıyız </em></p><p><em>Nefis terbiyesi için de çok ehemmiyetli bir ayrıntı</em></p><p><em>Allah cc razı olsun kardeş</em></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="akna, post: 201523, member: 1004668"] [I][B][COLOR=red]Bizim[/COLOR] ayetlerimi[COLOR=red]ze[/COLOR] iman edenler sana geldiklerinde onlara de ki: "Selam olsun size. Rabbiniz rahmeti kendi üzerine yazdı ki içinizden kim bir cehalet sonucu bir kötülük işler sonra tevbe eder ve (kendini) ıslah ederse şüphesiz O bağışlayandır esirgeyendir." (En´am, 54)[/B][/I] [I][B]Gerçek şu ki, [COLOR=red]biz[/COLOR] onlara melekler indirseyd[COLOR=red]ik[/COLOR], onlarla ölüler konuşsaydı ve herşeyi karşılarına toplasayd[COLOR=red]ık[/COLOR], -Allah´ın dilediği dışında- yine onlar inanmayacaklardı. Ancak onların çoğu cahillik ediyorlar. ((En´am, 111)[/B][/I] [I][B]Eğer yasaklandığınız büyük günahlardan kaçınırsanız, sizin küçük günahlarınızı örter[COLOR=red]iz[/COLOR] ve sizi şerefli bir yere sokar[COLOR=red]ız[/COLOR]. (Nisa,31)[/B][/I] [I]Cenab-ı Hakk cc dahi Kur'an da ben değil BİZ diyorken[/I] [I]Her an muhtaç ve aciz olan bizler BEN kelimesini hiç kullanmamalıyız [/I] [I]Nefis terbiyesi için de çok ehemmiyetli bir ayrıntı[/I] [I]Allah cc razı olsun kardeş[/I] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
İslamiyet
Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi
Din Kültür ve Ahlak
Lütfen "BEN" kelimesine dikkat edelim..
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…