Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Genel ve Güncel Haberler
M. Sungur Ağabey'den Cevap
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="adese" data-source="post: 37698" data-attributes="member: 1579"><p>Bir kaynakta Mustafa Sungur Ağabey'le irtibatlı şöyle bir haber yer alıyor..</p><p></p><p>Önce bir girizgah yapılmış:</p><p></p><p><span style="font-size: 10px"><em>Hazırlamak istediğim haberde Said-i Nursi'yi yakından tanımış, onun talebeliğini yapmış kişilerden, kendisinin nasıl bir insan olduğu, günlük yaşamda çevresiyle olan ilişkilerinin nasıl olduğu gibi sorularıma yanıt almak istiyorum. Said-i Nursi'nin çizdiği yol bugün milyonlarca insan tarafından izleniyor. Bu insanlara kitaplarda yazanların ötesinde, kendisini bizzat gören, sohbetlerini izleyen kişilerin gözünden bir Said-i Nursi portresi çizmek istiyorum.</em></span></p><p><span style="font-size: 10px"><em></em></span></p><p><span style="font-size: 10px"><em>Bunların yanında, kendisi hakkında üretilen efsaneler hakkında da bilgiler almak istiyorum. Kendisine inanan herkese göre bir Said-i Nursi var. Kendisinin yaşamını büyük oranda biliyorum. Benim merak ettiğim ve haberimde yer vermek istediğim konu ise, kendisinin gerçekte nasıl bir kişi olduğu sorusunu yanıtlamak. </em></span></p><p><span style="font-size: 10px"><em>Sormayı düşündüğüm sorulardan bazıları şöyle:</em></span></p><p><span style="font-size: 10px"><em>Kısa bir süre içerisinde vefat edeceğini bildiği halde neden Urfa'ya gitmek istedi? </em></span></p><p><span style="font-size: 10px"><em>Mezarının yerinin bilinmemesinin nedenleri? </em></span></p><p><span style="font-size: 10px"><em>Bugün O'nun yolundan gidenlerden hangileri çevrelerine onu en doğru şekilde anlatıyor? Türkiye Said-i Nursi'yi gerçekten anlayabildi mi? </em> </span> </p><p></p><p></p><p></p><p>Akabinde yer alan yazıdan anladığımıza göre Tempo Dergisi'nce yöneltilen bazı suallere cevaben Mustafa Sungur Ağabey bir mektup göndermiş:</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="adese, post: 37698, member: 1579"] Bir kaynakta Mustafa Sungur Ağabey'le irtibatlı şöyle bir haber yer alıyor.. Önce bir girizgah yapılmış: [size=2][i]Hazırlamak istediğim haberde Said-i Nursi'yi yakından tanımış, onun talebeliğini yapmış kişilerden, kendisinin nasıl bir insan olduğu, günlük yaşamda çevresiyle olan ilişkilerinin nasıl olduğu gibi sorularıma yanıt almak istiyorum. Said-i Nursi'nin çizdiği yol bugün milyonlarca insan tarafından izleniyor. Bu insanlara kitaplarda yazanların ötesinde, kendisini bizzat gören, sohbetlerini izleyen kişilerin gözünden bir Said-i Nursi portresi çizmek istiyorum. Bunların yanında, kendisi hakkında üretilen efsaneler hakkında da bilgiler almak istiyorum. Kendisine inanan herkese göre bir Said-i Nursi var. Kendisinin yaşamını büyük oranda biliyorum. Benim merak ettiğim ve haberimde yer vermek istediğim konu ise, kendisinin gerçekte nasıl bir kişi olduğu sorusunu yanıtlamak. Sormayı düşündüğüm sorulardan bazıları şöyle: Kısa bir süre içerisinde vefat edeceğini bildiği halde neden Urfa'ya gitmek istedi? Mezarının yerinin bilinmemesinin nedenleri? Bugün O'nun yolundan gidenlerden hangileri çevrelerine onu en doğru şekilde anlatıyor? Türkiye Said-i Nursi'yi gerçekten anlayabildi mi? [/i] [/size] Akabinde yer alan yazıdan anladığımıza göre Tempo Dergisi'nce yöneltilen bazı suallere cevaben Mustafa Sungur Ağabey bir mektup göndermiş: [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Genel ve Güncel Haberler
M. Sungur Ağabey'den Cevap
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…