Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Risale-i Nur Okuma ve Anlama
Risale-i Nur Okuyoruz
Manevi istibdadlar Kırılmalı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Bahtiyar" data-source="post: 486974" data-attributes="member: 1023037"><p>hakikatli kardeşim Allah senden razı olsun, sen ilk yazıma cevap yazana kadar ben bu metnin içindeki vermek istediği önemli manayı tam fark edememiştim, şimdi yeni bir mana biliyorum , bu hakikat o kadar önemli ve bilinmesi gerekiryor , aksi taktirde islam güneşi tam bi sürette görülüp yayılamıyor, şems-i islamiyet neden küsuf'a yüz tutuyor, istibdad-ı mütenevvi ve ahlâksızlık ve müşevveşiyet-i ahval ve ataleti intac eden ye's yüzünden islem güneşi tutuluyor tam yayılamıyor.</p><p></p><p>bu istibdad'ların kırılması için senai demircinin sadeleştirme üzerine son yazısıda güzel örnekler olduğunu düşünüyorum.örneğin ; RİSALEDEN BİREYSEL METİNLER ÜRETİLMELİ , YENİ KUŞAKLARA RİSALE METNİ ÜZERİNDEN ÖZGÜRCE YORUM YAPMA BECERİSİ KAZANDIRACAĞIZ , ... metnin tamamının link i <a href="https://risaleforum.net/risale-analiz-ve-calismalar-488/sadelestirme-analizi-509/253179-risale-i-nurun-sadelestirilmesi-siyasal.html#post486490" target="_blank">https://risaleforum.net/risale-analiz-ve-calismalar-488/sadelestirme-analizi-509/253179-risale-i-nurun-sadelestirilmesi-siyasal.html#post486490</a></p><p>kardeşim şimdi bu istibdadlar nelerdir , istibdada sebeb veren zihniyet nedir ?</p><p>ahlâksızlık ve müşevveşiyet-i ahval hangi hallerdir , neden ahlaksızlık ,zuhur etmiş , islamiyet güneşini niye perdeler,</p><p>ataleti intaç eden ye's , nelerden ümidimzi kesmişiz , daha bir çok sorulara kısmide olsa cevap bulmaya çalışmalıyız diye düşünüyorum ki islam güneşini bütün güzelliğile çıkması yayılması için. çok şükür Manevi istibdadlar yazısında kısmı cevaplar buldum...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Bahtiyar, post: 486974, member: 1023037"] hakikatli kardeşim Allah senden razı olsun, sen ilk yazıma cevap yazana kadar ben bu metnin içindeki vermek istediği önemli manayı tam fark edememiştim, şimdi yeni bir mana biliyorum , bu hakikat o kadar önemli ve bilinmesi gerekiryor , aksi taktirde islam güneşi tam bi sürette görülüp yayılamıyor, şems-i islamiyet neden küsuf'a yüz tutuyor, istibdad-ı mütenevvi ve ahlâksızlık ve müşevveşiyet-i ahval ve ataleti intac eden ye's yüzünden islem güneşi tutuluyor tam yayılamıyor. bu istibdad'ların kırılması için senai demircinin sadeleştirme üzerine son yazısıda güzel örnekler olduğunu düşünüyorum.örneğin ; RİSALEDEN BİREYSEL METİNLER ÜRETİLMELİ , YENİ KUŞAKLARA RİSALE METNİ ÜZERİNDEN ÖZGÜRCE YORUM YAPMA BECERİSİ KAZANDIRACAĞIZ , ... metnin tamamının link i [URL="https://risaleforum.net/risale-analiz-ve-calismalar-488/sadelestirme-analizi-509/253179-risale-i-nurun-sadelestirilmesi-siyasal.html#post486490"]https://risaleforum.net/risale-analiz-ve-calismalar-488/sadelestirme-analizi-509/253179-risale-i-nurun-sadelestirilmesi-siyasal.html#post486490[/URL] kardeşim şimdi bu istibdadlar nelerdir , istibdada sebeb veren zihniyet nedir ? ahlâksızlık ve müşevveşiyet-i ahval hangi hallerdir , neden ahlaksızlık ,zuhur etmiş , islamiyet güneşini niye perdeler, ataleti intaç eden ye's , nelerden ümidimzi kesmişiz , daha bir çok sorulara kısmide olsa cevap bulmaya çalışmalıyız diye düşünüyorum ki islam güneşini bütün güzelliğile çıkması yayılması için. çok şükür Manevi istibdadlar yazısında kısmı cevaplar buldum... [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Risale-i Nur Okuma ve Anlama
Risale-i Nur Okuyoruz
Manevi istibdadlar Kırılmalı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…