Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Masal - ibrahim sadri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="BeLa Ciceqi" data-source="post: 214238" data-attributes="member: 1008497"><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: blue"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Çocuktum her şeyi anladığımı sanıyordum </span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: blue"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Sonra büyüdüm </span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: blue"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Bombaların ve bankaların dağlardan ve ırmaklardan </span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: blue"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Fazla olduğunu gördüm </span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: blue"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Bahçıvanlar generallerden </span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: blue"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Menekşeler mermilerden daha azdı </span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: blue"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Yenilmişti dünya </span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: blue"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: blue"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Duanın özgürleştiren rüzgarı çekilmişti yüzlerden </span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: blue"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">İnsanlar doğa değil yönetmelik kokuyordu </span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: blue"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Nükleer artıklar ve çok uluslu yalanlarla </span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: blue"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Kirlenmişti yüzümüz </span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: blue"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: blue"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Teknolojinin o yok edici </span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: blue"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">O gri gölgesi düşmüştü yüzlere </span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: blue"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Yenilmişti yüzümüz </span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: blue"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Ve görüntü aynıydı bütün aynalarda </span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: blue"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: blue"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Herşey çok açıktı </span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: blue"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Herkes kimsesiz </span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: blue"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Herkes birşeyin yoksuluydu </span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: blue"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Hepimiz aynı anda yenilmiştik </span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: blue"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Ve şarkılarımız kederliydi </span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: blue"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: blue"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Yanlış bir zamanda mı yaşıyordum </span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: blue"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Çekip gitsemi idim </span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: blue"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Ne yanlış bir zamanda yaşıyordum </span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: blue"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Ne de çekip gidecek bir yer vardı </span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: blue"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Heryer aynıydı kaldım </span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: blue"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Sürekli çağıran ve ayırım yapmayan toprak </span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: blue"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Nasıl olsa beni de çağıracaktı </span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: blue"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: blue"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Masal dünyanın bittiği yerde başlar </span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: blue"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Biliyorum eski zamanlarda değiliz artık </span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: blue"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Ve masallar böyle anlatılmaz </span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: blue"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Biliyorum ben hiç masal yazmazdım </span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: blue"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Dünya sisteminin hepimize anlattığı masal </span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: blue"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Kötü olmasa bu kadar </span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: blue"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: blue"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Biliyorum bir karınca türküsünden </span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: blue"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Daha hafif olacak sesim </span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: blue"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Biliyorum insanların birbirine olan </span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: blue"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Yabancılığı büyüyecek dünya küçüldükçe </span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: blue"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Biliyorum telefonlar oldukça </span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: blue"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">İnsanlar birbirini görmeyecek </span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: blue"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Biliyorum birbirimizi hiç görmeden öleceğiz </span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: blue"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: blue"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Her şey için tek şey diliyorum </span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: blue"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Allahın gülleri yakamızı bırakmasın</span> </span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="BeLa Ciceqi, post: 214238, member: 1008497"] [SIZE=4][COLOR=blue][FONT=Comic Sans MS]Çocuktum her şeyi anladığımı sanıyordum Sonra büyüdüm Bombaların ve bankaların dağlardan ve ırmaklardan Fazla olduğunu gördüm Bahçıvanlar generallerden Menekşeler mermilerden daha azdı Yenilmişti dünya Duanın özgürleştiren rüzgarı çekilmişti yüzlerden İnsanlar doğa değil yönetmelik kokuyordu Nükleer artıklar ve çok uluslu yalanlarla Kirlenmişti yüzümüz Teknolojinin o yok edici O gri gölgesi düşmüştü yüzlere Yenilmişti yüzümüz Ve görüntü aynıydı bütün aynalarda Herşey çok açıktı Herkes kimsesiz Herkes birşeyin yoksuluydu Hepimiz aynı anda yenilmiştik Ve şarkılarımız kederliydi Yanlış bir zamanda mı yaşıyordum Çekip gitsemi idim Ne yanlış bir zamanda yaşıyordum Ne de çekip gidecek bir yer vardı Heryer aynıydı kaldım Sürekli çağıran ve ayırım yapmayan toprak Nasıl olsa beni de çağıracaktı Masal dünyanın bittiği yerde başlar Biliyorum eski zamanlarda değiliz artık Ve masallar böyle anlatılmaz Biliyorum ben hiç masal yazmazdım Dünya sisteminin hepimize anlattığı masal Kötü olmasa bu kadar Biliyorum bir karınca türküsünden Daha hafif olacak sesim Biliyorum insanların birbirine olan Yabancılığı büyüyecek dünya küçüldükçe Biliyorum telefonlar oldukça İnsanlar birbirini görmeyecek Biliyorum birbirimizi hiç görmeden öleceğiz Her şey için tek şey diliyorum Allahın gülleri yakamızı bırakmasın[/FONT] [/COLOR][/SIZE] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Masal - ibrahim sadri
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…