Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Maviydi DÜŞLERİMMMMM
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="SaYa" data-source="post: 11941" data-attributes="member: 5"><p><strong><span style="color: #cccccc"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: green">Benim bile bilemediğim kadar çocuk;</span></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="color: #cccccc"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: green">Islak bir kuş görsem ağaç dalında,</span></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="color: #cccccc"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: green">Meleklere yağmuru şikayet ederdim...</span></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="color: #cccccc"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: green">Yağmura küserdim.</span></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="color: #cccccc"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: green"></span></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="color: #cccccc"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: green">ÇÜNKÜ SİYAH DEĞİLDİ</span></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="color: #cccccc"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: green">MAVİYDİ DÜŞLERİM</span></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="color: #cccccc"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: green">ÇÜNKÜ BEN ÇOCUKTUM...</span></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="color: #cccccc"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: green"></span></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="color: #cccccc"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: green">Şimşek çakınca gözlerimi yumar;</span></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="color: #cccccc"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: green">Sonra;</span></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="color: #cccccc"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: green">Minicik dedikleri parmaklarımın arasından</span></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="color: #cccccc"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: green">Şimşeğin geçtiğini görürdüm,</span></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="color: #cccccc"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: green">Sevgimin yanında ellerim küçücüktü</span></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="color: #cccccc"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: green"></span></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="color: #cccccc"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: green">YİNEDE SİYAH DEĞİLDİ,</span></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="color: #cccccc"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: green">MAVİYDİ DÜŞLERİM,</span></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="color: #cccccc"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: green">ÇÜNKÜ BEN ÇOCUKTUM,</span></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="color: #cccccc"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: green"></span></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="color: #cccccc"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: green">Kin tutmazdım...</span></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="color: #cccccc"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: green">Gururu benimle kim tanıştırdı bugünde bilmiyorum,</span></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="color: #cccccc"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: green">Bir şeker;</span></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="color: #cccccc"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: green">Islak kirpiklerimin kurumasına yeterdi</span></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="color: #cccccc"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: green">Veya bir söz...güldürürdü beni,</span></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="color: #cccccc"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: green">Herşeye gülerdim ama korkardımda,</span></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="color: #cccccc"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: green">En çokta sert sözden ve sert yüzden</span></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="color: #cccccc"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: green">Yanımda bir büyük ağlasa bende ağlardım...</span></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="color: #cccccc"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: green">Ve oyuncağımı verirdim gülsün diye...</span></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="color: #cccccc"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: green"></span></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="color: #cccccc"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: green">EVET SİYAH DEĞİL,</span></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="color: #cccccc"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: green">MAVİYDİ DÜŞLERİM,</span></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="color: #cccccc"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: green">ÇÜNKÜ BEN ÇOCUKTUM,</span></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="color: #cccccc"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: green"></span></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="color: #cccccc"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: green">Göz yaşını bana mahsus sanardım,</span></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="color: #cccccc"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: green">Çiçeklerin güldüğüne inanırdım çünkü,</span></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="color: #cccccc"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: green">Yıldızların gülerek göz kırptığına,</span></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="color: #cccccc"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: green">Güneşin her sabah gülücükler dağıttığına inanırdım...</span></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="color: #cccccc"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: green">Yağmur yağınca insanlar gülmüyor diye...</span></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="color: #cccccc"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: green">Gök yüzünün ağladığını sanırdım.</span></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="color: #cccccc"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: green"></span></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="color: #cccccc"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: green">ÇÜNKÜ SİYAH DEĞİLDİ</span></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="color: #cccccc"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: green">MAVİYDİ DÜŞLERİM</span></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="color: #cccccc"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: green">ÇÜNKÜ BEN ÇOCUKTUM...</span></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="color: #cccccc"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: green"></span></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="color: #cccccc"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: green">Her çocuğun bir annesi olduğunu bilirdim...</span></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="color: #cccccc"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: green">Onu seven,koklayan,koruyan,</span></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="color: #cccccc"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: green">Akşamları yolunu gözlediği bir babası olduğunu...</span></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="color: #cccccc"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: green">Rüyalarımda öksüz çocuk görmedim,</span></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="color: #cccccc"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: green">Yetim çocuk uğramadı dünyama...</span></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="color: #cccccc"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: green"></span></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="color: #cccccc"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: green">ÇÜNKÜ SİYAH DEĞİLDİ</span></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="color: #cccccc"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: green">MAVİYDİ DÜŞLERİM</span></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="color: #cccccc"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: green">ÇÜNKÜ BEN ÇOCUKTUM...</span></span></span></span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="color: #cccccc"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008000">alıntı </span></span></span></span></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="SaYa, post: 11941, member: 5"] [B][COLOR=#cccccc][FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=green]Benim bile bilemediğim kadar çocuk; Islak bir kuş görsem ağaç dalında, Meleklere yağmuru şikayet ederdim... Yağmura küserdim. ÇÜNKÜ SİYAH DEĞİLDİ MAVİYDİ DÜŞLERİM ÇÜNKÜ BEN ÇOCUKTUM... Şimşek çakınca gözlerimi yumar; Sonra; Minicik dedikleri parmaklarımın arasından Şimşeğin geçtiğini görürdüm, Sevgimin yanında ellerim küçücüktü YİNEDE SİYAH DEĞİLDİ, MAVİYDİ DÜŞLERİM, ÇÜNKÜ BEN ÇOCUKTUM, Kin tutmazdım... Gururu benimle kim tanıştırdı bugünde bilmiyorum, Bir şeker; Islak kirpiklerimin kurumasına yeterdi Veya bir söz...güldürürdü beni, Herşeye gülerdim ama korkardımda, En çokta sert sözden ve sert yüzden Yanımda bir büyük ağlasa bende ağlardım... Ve oyuncağımı verirdim gülsün diye... EVET SİYAH DEĞİL, MAVİYDİ DÜŞLERİM, ÇÜNKÜ BEN ÇOCUKTUM, Göz yaşını bana mahsus sanardım, Çiçeklerin güldüğüne inanırdım çünkü, Yıldızların gülerek göz kırptığına, Güneşin her sabah gülücükler dağıttığına inanırdım... Yağmur yağınca insanlar gülmüyor diye... Gök yüzünün ağladığını sanırdım. ÇÜNKÜ SİYAH DEĞİLDİ MAVİYDİ DÜŞLERİM ÇÜNKÜ BEN ÇOCUKTUM... Her çocuğun bir annesi olduğunu bilirdim... Onu seven,koklayan,koruyan, Akşamları yolunu gözlediği bir babası olduğunu... Rüyalarımda öksüz çocuk görmedim, Yetim çocuk uğramadı dünyama... ÇÜNKÜ SİYAH DEĞİLDİ MAVİYDİ DÜŞLERİM ÇÜNKÜ BEN ÇOCUKTUM...[/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR][/B] [B][COLOR=#cccccc][FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][/COLOR][/B] [B][COLOR=#cccccc][FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#008000]alıntı [/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR][/B] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Maviydi DÜŞLERİMMMMM
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…