Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
İslamiyet
Kuran-i Kerim
Meal ve Tefsir
Meal, Tercüme Tefsir Ticareti...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="&amp;#304;lim-irfan" data-source="post: 183813" data-attributes="member: 8679"><p><strong><span style="color: darkgreen">mihrimah</span></strong></p><p> </p><p>Bizim bildiğimiz, bize nakledilenlerdir.</p><p>Siz zannedersem alimlerin özelliklerinden bihabersiniz.</p><p>Eğer Yaşar Nuri Öztürk veya dinle alakalı yorum yapan veya hoca sıfatında olan kişileri alimlerin yerine koyuyorsanız bu sizin cahilliğinizdir.</p><p> </p><p><strong><span style="color: blue">Ben doğru bildilerimi söylementen ötürü cahil olarak görülüyorsam saygı duyarım ve elbette benimde bildiklerim bize doğru kaynaktan nakledilen bilgilerdir tabii bu kaynağın eğri veya doğru olduğunuda anlamak içinde ilim ister lafla olmaz ama bu ilmi siz almamışsınız zira karşınızdaki cahil bile olsa ona öyle hitap etmeniz doğru olmaz hele hele avartar resmi sevgili m.fethullah gülen hoca efendiyi koyuyorsan daha bi dikkatli olman gerekir eğer hocaefendiyi örnek alıyorsan gelelim yaşar nuri öztürke bu adam belli yüksek islam ilimlerini almış biridir şimdi ben bu adamı seviyormuyum hayır neden çünkü her ne kadarda yüksek ilim alsa fetvaları mutezile itikadına göredir eğer sen benim eklediğim konuları takip ediyorsan ve imzamada bakarsan benim şıp diye ehli sünnet vel cemaat aşığı olduğunu anlarsın </span></strong></p><p><strong><span style="color: blue">ve elbette yaşar nuri özürkü sevmem görüşlerinin yanlış olduğunu söylerim </span></strong></p><p><strong><span style="color: blue">ama benim anlatmak istediğim elfaza her ne kadarda yanlış biri olsa bu yaşar nuri öztürk şonuçta liam bir kimse dir ama kötü bir alim dir bize göre yanii alimin iyiside kötüsüde olur mu olmaz mı onu anlatmaya çalışıyorum</span></strong> </p><p> </p><p>"Benim ümmetimin alimleri İsrailoğullarının peyganberlerine denktir" diye dile getiren efendimizin sözünü yabana atıyorsunuz.</p><p> </p><p><strong><span style="color: blue">hayır hayır asla bakın yukardaki elfaza verdiğim cevapta bu hadise değindim ama bu hadisin manası nedir elbette hak yol üzere olan yanii iyi alimler keramet ehli alimlerdir bu hadisde müjdelenenler kötü alimlerinde bu hadisde payı yoktur onları nasıl bir son bekliyor zaten kuran ve hadisler anlatıyor ama sonuçta iyi alimde var kötü alimde dimi anlatmak istediğim bu</span></strong></p><p> </p><p>Belliki meşrebiniz farklı, neyi ima ediyorsunuz veya kime üstü kapalı söz söylüyorsunuz Allah cc bilir. Şu anda bu konuya dair su-i zan da bulunmak istemiyorum.</p><p>Lütfen öğrenin ve öyle hak iddia edin. Meydan okur nerdeler filan hoş cümleler değil.</p><p> </p><p><strong><span style="color: blue">bak o cümlemi iyi okur ve anlarsan meydan olmadığını iyi anlarsın dedimki elfaza senin mesajına tşk edenler neden hiç yorum yapmıyorlar varsa biri bildikleri söylesinlerde bizde öğrenelim varsa hatamız kabul edelim sonuçta bende beşerim elbette yeri geldimi şaşarım dimi </span></strong></p><p><strong><span style="color: blue">meşreb derken neyi kast ediyorsunuz siz burda yöneticisiniz bende yaklaşık 2 yıla yakın burda konu ekliyorum eğer sen yönetici isen eklediğim konuları takip etmelisin zira bu benim için değil tüm üyeler için geçerli ben ehli sünnet itikadındanım ve bu forumu incelediğimde dedim ki burasıda ehli sünnete uygun bir forum ve üye olduk ama bizim bütün konuları takip etme mecburiyetimiz yok o yüzden bu foruma eklenecek zehirli bilgilerden siz sorumlusunuz eğer bende zehirli bilgi ekliyorsam buyrun benide uyarın ama 6 - 7 foruma üyeyim hiç kimse beni uyarma gereğinde kalmadı ve hiçbir yönetici yorumlarımdan dolayı bana cahllik sıfatı yakıştırmadı sizin bu sıfatı yaktışmanız Allah katında bir kul hakkıdır yarın hesap günü eğer ki ben cahil değilsem sizden mahçup olursunuz ama prensip olarak mümin kardeşlerimden asla hesapçı olmam bu yüzden bana cahilde deseniz benim hakkım size helaldir buda bizim prensibimizdir belki bu huyuda fethullah gülen hoca efendiden veya başka güzel bir ehli sünnet aliminden kapmışınızdır </span></strong></p><p></p><p><strong><span style="color: blue">Selam ve Dua ile....</span></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="İlim-irfan, post: 183813, member: 8679"] [B][COLOR=darkgreen]mihrimah[/COLOR][/B] Bizim bildiğimiz, bize nakledilenlerdir. Siz zannedersem alimlerin özelliklerinden bihabersiniz. Eğer Yaşar Nuri Öztürk veya dinle alakalı yorum yapan veya hoca sıfatında olan kişileri alimlerin yerine koyuyorsanız bu sizin cahilliğinizdir. [B][COLOR=blue]Ben doğru bildilerimi söylementen ötürü cahil olarak görülüyorsam saygı duyarım ve elbette benimde bildiklerim bize doğru kaynaktan nakledilen bilgilerdir tabii bu kaynağın eğri veya doğru olduğunuda anlamak içinde ilim ister lafla olmaz ama bu ilmi siz almamışsınız zira karşınızdaki cahil bile olsa ona öyle hitap etmeniz doğru olmaz hele hele avartar resmi sevgili m.fethullah gülen hoca efendiyi koyuyorsan daha bi dikkatli olman gerekir eğer hocaefendiyi örnek alıyorsan gelelim yaşar nuri öztürke bu adam belli yüksek islam ilimlerini almış biridir şimdi ben bu adamı seviyormuyum hayır neden çünkü her ne kadarda yüksek ilim alsa fetvaları mutezile itikadına göredir eğer sen benim eklediğim konuları takip ediyorsan ve imzamada bakarsan benim şıp diye ehli sünnet vel cemaat aşığı olduğunu anlarsın [/COLOR][/B] [B][COLOR=blue]ve elbette yaşar nuri özürkü sevmem görüşlerinin yanlış olduğunu söylerim [/COLOR][/B] [B][COLOR=blue]ama benim anlatmak istediğim elfaza her ne kadarda yanlış biri olsa bu yaşar nuri öztürk şonuçta liam bir kimse dir ama kötü bir alim dir bize göre yanii alimin iyiside kötüsüde olur mu olmaz mı onu anlatmaya çalışıyorum[/COLOR][/B] "Benim ümmetimin alimleri İsrailoğullarının peyganberlerine denktir" diye dile getiren efendimizin sözünü yabana atıyorsunuz. [B][COLOR=blue]hayır hayır asla bakın yukardaki elfaza verdiğim cevapta bu hadise değindim ama bu hadisin manası nedir elbette hak yol üzere olan yanii iyi alimler keramet ehli alimlerdir bu hadisde müjdelenenler kötü alimlerinde bu hadisde payı yoktur onları nasıl bir son bekliyor zaten kuran ve hadisler anlatıyor ama sonuçta iyi alimde var kötü alimde dimi anlatmak istediğim bu[/COLOR][/B] Belliki meşrebiniz farklı, neyi ima ediyorsunuz veya kime üstü kapalı söz söylüyorsunuz Allah cc bilir. Şu anda bu konuya dair su-i zan da bulunmak istemiyorum. Lütfen öğrenin ve öyle hak iddia edin. Meydan okur nerdeler filan hoş cümleler değil. [B][COLOR=blue]bak o cümlemi iyi okur ve anlarsan meydan olmadığını iyi anlarsın dedimki elfaza senin mesajına tşk edenler neden hiç yorum yapmıyorlar varsa biri bildikleri söylesinlerde bizde öğrenelim varsa hatamız kabul edelim sonuçta bende beşerim elbette yeri geldimi şaşarım dimi [/COLOR][/B] [B][COLOR=blue]meşreb derken neyi kast ediyorsunuz siz burda yöneticisiniz bende yaklaşık 2 yıla yakın burda konu ekliyorum eğer sen yönetici isen eklediğim konuları takip etmelisin zira bu benim için değil tüm üyeler için geçerli ben ehli sünnet itikadındanım ve bu forumu incelediğimde dedim ki burasıda ehli sünnete uygun bir forum ve üye olduk ama bizim bütün konuları takip etme mecburiyetimiz yok o yüzden bu foruma eklenecek zehirli bilgilerden siz sorumlusunuz eğer bende zehirli bilgi ekliyorsam buyrun benide uyarın ama 6 - 7 foruma üyeyim hiç kimse beni uyarma gereğinde kalmadı ve hiçbir yönetici yorumlarımdan dolayı bana cahllik sıfatı yakıştırmadı sizin bu sıfatı yaktışmanız Allah katında bir kul hakkıdır yarın hesap günü eğer ki ben cahil değilsem sizden mahçup olursunuz ama prensip olarak mümin kardeşlerimden asla hesapçı olmam bu yüzden bana cahilde deseniz benim hakkım size helaldir buda bizim prensibimizdir belki bu huyuda fethullah gülen hoca efendiden veya başka güzel bir ehli sünnet aliminden kapmışınızdır [/COLOR][/B] [B][COLOR=blue]Selam ve Dua ile....[/COLOR][/B] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
İslamiyet
Kuran-i Kerim
Meal ve Tefsir
Meal, Tercüme Tefsir Ticareti...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…