Konuya cevap cer

"Emirdag Lahikasi" ismi konmasinin nedenide Emidagdaki talebelerine yazdigi mektuplar ve farkli dava ve mahkemelere temas eden meseleler yer aldigi icin Emirdag Lahikalari diye gectigini biliyorum. Neden özellikle Emirdag diye dusunmedim acikcasi.Soruyu sordugunuza gore kucukte olsa i fikriniz vardir. Bizimle paylasirmisiniz? 

burda bizim benim değil said nursi haz. nin neden emirdağ lahikası dediğine göre bir mesajı olsa gerek diye düşünüyorum bu mesaj belkide acib şahıs diye bahsettiği kim veya kimselerede olabilir yani ilerki yıllarda kitabın ismi geçen ilçeden birilerine okusun merak etsin dikkat etsin gibi taltif veya latifede yapabilir diye düşünüyorum fazla açmak istemiyorum yanılma ihtimalim var allaha emanet olun.................................................................ama emirdağında  kaç yıl  kaldı  vefatından  bir  kaç  gün  önce  bile HASTA OLMASINA  RAĞMEN  emirdağına  geldi  hangi yıllarda  mejburi olarak  emirdağında oturacaksın denildi  bu  cezası  hangi yıl bitti  gibi  öğrenmek istediğim mevzular  var  yardımcı olan  kardeşlerimden  ALLAH  RAZI OLSUN.

Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)