Normal
"Emirdag Lahikasi" ismi konmasinin nedenide Emidagdaki talebelerine yazdigi mektuplar ve farkli dava ve mahkemelere temas eden meseleler yer aldigi icin Emirdag Lahikalari diye gectigini biliyorum. Neden özellikle Emirdag diye dusunmedim acikcasi.Soruyu sordugunuza gore kucukte olsa i fikriniz vardir. Bizimle paylasirmisiniz? burda bizim benim değil said nursi haz. nin neden emirdağ lahikası dediğine göre bir mesajı olsa gerek diye düşünüyorum bu mesaj belkide acib şahıs diye bahsettiği kim veya kimselerede olabilir yani ilerki yıllarda kitabın ismi geçen ilçeden birilerine okusun merak etsin dikkat etsin gibi taltif veya latifede yapabilir diye düşünüyorum fazla açmak istemiyorum yanılma ihtimalim var allaha emanet olun.................................................................ama emirdağında kaç yıl kaldı vefatından bir kaç gün önce bile HASTA OLMASINA RAĞMEN emirdağına geldi hangi yıllarda mejburi olarak emirdağında oturacaksın denildi bu cezası hangi yıl bitti gibi öğrenmek istediğim mevzular var yardımcı olan kardeşlerimden ALLAH RAZI OLSUN.
"Emirdag Lahikasi" ismi konmasinin nedenide Emidagdaki talebelerine yazdigi mektuplar ve farkli dava ve mahkemelere temas eden meseleler yer aldigi icin Emirdag Lahikalari diye gectigini biliyorum. Neden özellikle Emirdag diye dusunmedim acikcasi.Soruyu sordugunuza gore kucukte olsa i fikriniz vardir. Bizimle paylasirmisiniz?
burda bizim benim değil said nursi haz. nin neden emirdağ lahikası dediğine göre bir mesajı olsa gerek diye düşünüyorum bu mesaj belkide acib şahıs diye bahsettiği kim veya kimselerede olabilir yani ilerki yıllarda kitabın ismi geçen ilçeden birilerine okusun merak etsin dikkat etsin gibi taltif veya latifede yapabilir diye düşünüyorum fazla açmak istemiyorum yanılma ihtimalim var allaha emanet olun.................................................................ama emirdağında kaç yıl kaldı vefatından bir kaç gün önce bile HASTA OLMASINA RAĞMEN emirdağına geldi hangi yıllarda mejburi olarak emirdağında oturacaksın denildi bu cezası hangi yıl bitti gibi öğrenmek istediğim mevzular var yardımcı olan kardeşlerimden ALLAH RAZI OLSUN.