Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Bediüzzaman Said Nursi ve Risale-i Nur Cemaati
Bediüzzaman Said Nursi
Hatıralar
Megerse Ustadin cinni talebelriymis
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="FaKiR" data-source="post: 17035" data-attributes="member: 10"><p style="text-align: left"><span style="font-size: 10px"><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: black"><span style="font-size: 15px"><span style="color: black"><em>Üstad ,zübeyr abiye, bir yere yaya olarak gidip gelmesini ister ,</em></span></span></span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 10px"><span style="color: black"><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: black"><em>Zübeyr abi cıkar yola, yolda Tahir gürdere abi ile karşılaşır, ve yolu uzundur, Tahir Gürdere abi ( bu kadar yol yürünmez ,atla otobüse git ) der üstad </em></span></span><span style="font-size: 15px"><em><span style="color: black">nerden bilecek der</span></em></span></span></span></span><span style="font-size: 10px"><span style="color: black"></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 10px"><span style="color: black"><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: black">Zübeyr abi Şu cevabı verir ( üstad görmesede bilir der )</span></span></span></em></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 10px"><span style="color: black"><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: black">Tahir Gürdere abi sorar zübeyr abi anlatır</span></span></span></em></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 10px"><span style="color: black"></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 10px"><span style="color: black"><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy"><em>" geçende bir gece saat 2 bucuk civarı, üstadın kapısının önünde sandalyede oturuyorum birşeye ihtiyacı olurda beni çağırır diye, üstadın odasından sesler gelmeye başladı fakat odaya ne giren nede cıkan olmuştu, hayretlle kapının deliğinden içeri baktım, birde ne gorsem bircok genc üstadın etrafında oturmuş üstad onlara ders veriyordu buna bi anlam veremedım sabah oldu üstad benı yanına çağırdır ve aynen şöyle</em></span></span></span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 10px"><span style="color: black"><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy"><em>( sen dedi ne hakla gecenin iki bucugunda anahtar deliğinden bakıyorsun, bir daha tekerrür etmesin) dedi meğer o gencler üstadın cinni talebeleriymiş. </em></span></span></span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 10px"><span style="color: black"><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy"><em>şimdi anladınmı onun bileceğini....</em></span></span></span></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="FaKiR, post: 17035, member: 10"] [LEFT][SIZE=2][FONT=Arial][COLOR=black][SIZE=4][COLOR=black][I]Üstad ,zübeyr abiye, bir yere yaya olarak gidip gelmesini ister ,[/I][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=2][COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=4][COLOR=black][I]Zübeyr abi cıkar yola, yolda Tahir gürdere abi ile karşılaşır, ve yolu uzundur, Tahir Gürdere abi ( bu kadar yol yürünmez ,atla otobüse git ) der üstad [/I][/COLOR][/SIZE][SIZE=4][I][COLOR=black]nerden bilecek der[/COLOR][/I][/SIZE][/FONT][/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=black] [I][SIZE=4][FONT=Arial][COLOR=black]Zübeyr abi Şu cevabı verir ( üstad görmesede bilir der )[/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Arial][COLOR=black]Tahir Gürdere abi sorar zübeyr abi anlatır[/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [FONT=Arial][SIZE=4][COLOR=navy][I]" geçende bir gece saat 2 bucuk civarı, üstadın kapısının önünde sandalyede oturuyorum birşeye ihtiyacı olurda beni çağırır diye, üstadın odasından sesler gelmeye başladı fakat odaya ne giren nede cıkan olmuştu, hayretlle kapının deliğinden içeri baktım, birde ne gorsem bircok genc üstadın etrafında oturmuş üstad onlara ders veriyordu buna bi anlam veremedım sabah oldu üstad benı yanına çağırdır ve aynen şöyle[/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=4][COLOR=navy][I]( sen dedi ne hakla gecenin iki bucugunda anahtar deliğinden bakıyorsun, bir daha tekerrür etmesin) dedi meğer o gencler üstadın cinni talebeleriymiş. [/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=4][COLOR=navy][I]şimdi anladınmı onun bileceğini....[/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR][/SIZE][/LEFT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Bediüzzaman Said Nursi ve Risale-i Nur Cemaati
Bediüzzaman Said Nursi
Hatıralar
Megerse Ustadin cinni talebelriymis
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…