Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
MERAK
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="molla_zehra" data-source="post: 55272" data-attributes="member: 30"><p>siz şimdi bana bir kucak </p><p>gökyüzü getirebilir misiniz demirörgülerle parçalanmamış </p><p>suda serin suda pırıl pırıl akan bir yaprak </p><p>bana çiçek kokusu bana deniz bana toprak </p><p>boyunca mayısa batmış bir ağaç büyütebilir misiniz bana </p><p>verebilir misiniz muştusunu silahları susmuş bir dünyanın </p><p>aç doydu güneşe sarındı çıplak-diyebilir misiniz </p><p>söyleyin bana </p><p>okuyabilir misiniz kurtuluş haberlerini şiir tadında </p><p>-güney afrika'da </p><p>kara öfke </p><p>kara bir kartal </p><p>gibi kondu </p><p>karanlığın gözüne </p><p>alaydınlık bir sabah doğdu </p><p>zencilerin yüzüne- </p><p>mesela </p><p></p><p>gencecik ölüp gitmek birşey değil </p><p>şu kahrolası merak olmasa </p><p></p><p>NEVZAT ÇELİK</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="molla_zehra, post: 55272, member: 30"] siz şimdi bana bir kucak gökyüzü getirebilir misiniz demirörgülerle parçalanmamış suda serin suda pırıl pırıl akan bir yaprak bana çiçek kokusu bana deniz bana toprak boyunca mayısa batmış bir ağaç büyütebilir misiniz bana verebilir misiniz muştusunu silahları susmuş bir dünyanın aç doydu güneşe sarındı çıplak-diyebilir misiniz söyleyin bana okuyabilir misiniz kurtuluş haberlerini şiir tadında -güney afrika'da kara öfke kara bir kartal gibi kondu karanlığın gözüne alaydınlık bir sabah doğdu zencilerin yüzüne- mesela gencecik ölüp gitmek birşey değil şu kahrolası merak olmasa NEVZAT ÇELİK [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
MERAK
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…