Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Merak
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="SaYa" data-source="post: 10398" data-attributes="member: 5"><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue">Özümden âleme kuşlar uçurdum</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue"></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue">Hangisi menzile vardı bilmem ki?</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue"></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue">Engin denizlerden kağnı geçirdim</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue"></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue">Hangi göz izini gördü bilmem ki?</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue"></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue">Gün erdi zevale, gam zeval oldu</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue"></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue">Baktığım noktada başka bir hal oldu</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue"></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue">Aklım kilitlendi, dilim lal oldu</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue"></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue">Hangi aşk içime girdi bilmem ki?</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue"></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue">Ezdi, toprak etti bulutlar beni</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue"></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue">Tuttu göğe çekti umutlar beni</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue"></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue">İçine almadı hudutlar beni</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue"></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue">Hangi ay kaç sene sürdü bilmem ki?</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue"></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue">Sonunda anladım son’u gerçekten</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue"></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue">Cansızda farkettim can’ı gerçekten</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue"></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue">Ben hâlâ bulmadım ben’i gerçekten</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue"></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue">Hangi dost sırrıma erdi bilmem ki?</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue"></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue">Suların başında susuzluk çektim</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue"></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue">Aynaları kırdım, toprağa baktım</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue"></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue">Yağmur damlasında zamanı yaktım</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue"></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue">Hangi el yaramı sardı bilmem ki?</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue"></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue">Ne söylesem hava, ne yazsam yalan</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue"></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue">İlahi kaynaktır tek makbul olan</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue"></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue">Hazreti Kur’an’ın dışında kalan</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue"></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue">Hangi söz yerinde kaldı bilmem ki?</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue"></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue">Abdurrahim KARAKOÇ</span></span></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="SaYa, post: 10398, member: 5"] [B][SIZE=3][COLOR=blue]Özümden âleme kuşlar uçurdum Hangisi menzile vardı bilmem ki? Engin denizlerden kağnı geçirdim Hangi göz izini gördü bilmem ki? Gün erdi zevale, gam zeval oldu Baktığım noktada başka bir hal oldu Aklım kilitlendi, dilim lal oldu Hangi aşk içime girdi bilmem ki? Ezdi, toprak etti bulutlar beni Tuttu göğe çekti umutlar beni İçine almadı hudutlar beni Hangi ay kaç sene sürdü bilmem ki? Sonunda anladım son’u gerçekten Cansızda farkettim can’ı gerçekten Ben hâlâ bulmadım ben’i gerçekten Hangi dost sırrıma erdi bilmem ki? Suların başında susuzluk çektim Aynaları kırdım, toprağa baktım Yağmur damlasında zamanı yaktım Hangi el yaramı sardı bilmem ki? Ne söylesem hava, ne yazsam yalan İlahi kaynaktır tek makbul olan Hazreti Kur’an’ın dışında kalan Hangi söz yerinde kaldı bilmem ki? Abdurrahim KARAKOÇ[/COLOR][/SIZE][/B] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Merak
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…