Merhabalar

medinem

New member
ALLAHIN SELAMI VE BEREKETİ ÜSTÜNÜZE OLSUN SİZLERİ ALLAH İÇİN ÇOK SEVİYORUM

ARKADAŞLAR SİZLERİN GÜZEL DÜŞÜNCELERİNİZDEN FAYDALANMAK İSTİYORUM İNŞALLAH BENİMDE SİZLERE BİR NEBZEDE OLSA FAYDAM DOKUNURSA NE MUTLU BANA ALLAHA EMANET OLUN DUALARINIZDA BENİDE UNUTMAYIN ALLAHA EMANET OLUN KENDİNİZE İYİ BAKIN S.A

T

Tarihci19

Misafir

Aleykümselam hoşgeldiniz, üyeliğinizin daim ve aktif olmasını temenni eder hayırlara vesile olmasını dilerim..

f.zehra

New member

SELAMÜNALEYKÜM KARDEŞİM.NE GÜZEL SÖYLÜYOR ÜSTADIMIZ:HAYAT MÜCADELE DEĞİL, ANCAK DAYANIŞMADIR.HEPİMİZİN BİRBİRİMİZDEN ÖĞRENECEKLERİMİZ VAR.DUALAR MÜŞTEREK İNŞAALLAH.SEVGİ VE SELAM SANA............

illailayh

Active member

hosgeldın aramıza:) bende yenıyım alışmaya calısıorum ama ortam az bıraz soguk gibi:(

hknco

Well-known member

ALEYKUM SELAM

Allah cc yardımcınız olsun can ağabeyim ... İnşallah ortam sizinle beraber daha da ısınacak. Hamdolsun iki yıl dan fazla oldu ben daha memmun değilimn diyen görmedim .Aslında her ortama ilk girildiğinde bir soğukluk olduğu sanılır .Ama inanın buraki insanlar o kadar sıcak kanlı ki hemen ısınacaksınız hepsi melek gibi ;) :D ;D 8) :p :police: :angel: :laugh: :sleepy:

en sondaki ben bir gün hepsini sayarım inşallah size ...​

katremisal

Active member

güzel yer tabi kardeşim hernekadar bana rep vermeselerde ben boş boş nette gezeceğime burayı hepsine tercih ediyorum en azından nurdan sohbetler ve safi zihnimizi ifsad edecek bişey yok burda binevi dersaneyi net'iyye :p

illailayh

Active member

kesınlıkle haklısınız..inşallah hepımıze faydalı oluyodur...

T

Tarihci19

Misafir

binevi dersan eyi net'iyye

:)

TaLHa

Nur-u Aynım
Yönetici
ve aleykumselam

Güyâ şu güneş bizlerle konuşuyor. Der: "Ey kardeşlerimiz! Tevahhuşla sıkılmayınız. Ehlen sehlen, merhaba, hoş teşrif ettiniz. Menzil sizin; ben bir mumdâr-ı şehnâz.

"Ben de sizin gibiyim; fakat sâfî, isyansız, mutî bir hizmetkârım. O Zât-ı Ehad-i Samed ki, mahz-ı rahmetiyle hizmetinize beni musahhar-ı pürnur etmiş. Benden hararet, ziyâ; sizden namaz ve niyaz."

Yahu, bakın kamere. Yıldızlarla denizler, herbiri de kendine mahsus birer lisânla, "Ehlen sehlen, merhaba," derler. "Hoş geldiniz, bizi tanımaz mısınız?" ( Sözler | Lemeât )

medinem

New member
s.a allah sizlerden razı olsun beni çok sevindirdiniz rabbimde sizleri sevindirsin burası çok güzel bir site ve huzur dolu işim olduğu zaman bile aklım hep burada acaba kardeşlerimden bir msj varmı diye sevgiyle allaha emanet olun s.a

T

Tarihci19

Misafir
aleykümselam, ecmain olsun inşallah,, Allah sizi de sevindirsin sevdiklerinizi de bizileride.. aleykümselam

Bu alana bir cevap yazın...