Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Serbest Kürsü
Merhumun Rahatsızlığı neydi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Merih" data-source="post: 70745" data-attributes="member: 2"><p>Eski zamanlarda osmanli döneminde adamın birisinin çok sevdiği bir köpeki varmış ve gün geliyor Köpek ölüyor Köpek ölünce sahibi bütün mahalleye helva dağitiyor. Bunu gören mahalleli Kadıya gidiyor ve durumu şikayet ediyor kadı adamı yanına çağirtiyor.</p><p></p><p>Kadı : Köpegin öldü diye helva dağıtan senmisin</p><p></p><p>Adam : Evet benim...</p><p></p><p>Kadı : Delimisin olm köpek öldü diye helvamı dağıtılır.</p><p></p><p>Adam : Rahmetliyi çok seviyodum.</p><p></p><p>Kadı : ne rahmetlisi lan delimisin atarım seni</p><p></p><p>Adam : efendim rahmetli öyle istedi</p><p></p><p>Kadı : bak hala rahmetli diyor yaaa</p><p></p><p>Adam : efendim ben bi sözümü bitiriyimi ondan sonra istediğinizi söyleyin</p><p></p><p>Kadı : iyi hadi söyle bakalım</p><p></p><p>Adam : Rahmetlinin ölünce vasiyeti vardı</p><p></p><p>Birincisi ben ölünce bütün mahalleliye helva dağit</p><p></p><p>Kadı : lan iyi onu anladık diğerini söyle</p><p></p><p>Adam : ikinci ise ben ölünce Kadı efendiye 2 kese altın ver</p><p></p><p>Kadı : MERHUMUN RAHATSIZLIĞI NEYDİ ?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Merih, post: 70745, member: 2"] Eski zamanlarda osmanli döneminde adamın birisinin çok sevdiği bir köpeki varmış ve gün geliyor Köpek ölüyor Köpek ölünce sahibi bütün mahalleye helva dağitiyor. Bunu gören mahalleli Kadıya gidiyor ve durumu şikayet ediyor kadı adamı yanına çağirtiyor. Kadı : Köpegin öldü diye helva dağıtan senmisin Adam : Evet benim... Kadı : Delimisin olm köpek öldü diye helvamı dağıtılır. Adam : Rahmetliyi çok seviyodum. Kadı : ne rahmetlisi lan delimisin atarım seni Adam : efendim rahmetli öyle istedi Kadı : bak hala rahmetli diyor yaaa Adam : efendim ben bi sözümü bitiriyimi ondan sonra istediğinizi söyleyin Kadı : iyi hadi söyle bakalım Adam : Rahmetlinin ölünce vasiyeti vardı Birincisi ben ölünce bütün mahalleliye helva dağit Kadı : lan iyi onu anladık diğerini söyle Adam : ikinci ise ben ölünce Kadı efendiye 2 kese altın ver Kadı : MERHUMUN RAHATSIZLIĞI NEYDİ ? [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Serbest Kürsü
Merhumun Rahatsızlığı neydi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…