Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Serbest Kürsü
mesreddin hoca
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Eyvàh!" data-source="post: 39856" data-attributes="member: 12"><p>HocanIn esegi ölmüs. KapInIn esigine oturmus, hüngür hüngür aglIyormus. Bir komsusu yaklasarak:</p><p></p><p>-A Hoca! Geçende karIn öldü, aglamadIn. Bir esek için aglamak sana yakIsIr mI?</p><p></p><p>-NasIl aglamam! KarIm ölünce es, dost hepiniz etrafImI aldInIz, üzülme biz sana daha iyisini buluruz dediniz. Ama biri çIkIp da; Hoca aglama, sana daha iyi bir esek alIrIz demedi!!!</p><p>.............................................</p><p></p><p>hocaya bIr gun sormuslar : hocam burcunuz nedir?</p><p>hoca:teke demis</p><p>ahali:teke diye bir burç yoktur ki demIs</p><p>hoca:60 yIl once dogdugumda burcum oglaktI 60 yIl sonra buyudu teke oldu demIs </p><p>......................................................</p><p></p><p></p><p>Bir gün Nasreddin Hoca sehire gelip, bir arkadasiyla birlikte handa kalmis. Gece yarisi arkadasi sormus : </p><p></p><p>-Hocam, uyudunuz mu? </p><p></p><p>-Buyurun birsey mi var? </p><p></p><p>-Biraz borç para isteyeyim demistim. </p><p></p><p>Nasreddin Hoca derhal horlamaya baslayip: </p><p></p><p>-Ben uyuyorum! demis.</p><p>..................................................................................</p><p></p><p>Nasreddin Hoca daha önce hiç ugramadigi bir köyden geçiyormus.Bir köylü yanina yaklasmis : </p><p></p><p>- Efendi, bugün günlerden ne? </p><p></p><p>Hoca, yorgunlugun etkisiyle hangi gün oldugunu bir türlü hatirlayamayinca : </p><p></p><p>- Bu köyün yabancisiyim, demis. Buranin günlerini bilmem...</p><p></p><p></p><p>.....................................................................................</p><p></p><p></p><p>Fakir cobanin surusune hastalik girmis,koyunlar, kuzular telef oluyor, kosmus, nefesi kuvvetli bir hocaya. Hocaefendi, </p><p></p><p>-"Her koyun oldukten sonra iki rekat namaz kil!" demis. Coban namaza baslamis ama, nafile, koyunlar, kuzular sapir sapir gidiyor. Elde son bir kuzu kalinca, coban namazi kesmis, kara kara dusunuyor,kuzu da oynasirken yogurt bakracini devirmesin mi? </p><p></p><p>-"Bana bak!" demis: </p><p></p><p>-"Simdi iki rekat da sana kilar, gonderirim ha! Otur oturdugun yerde!"</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Eyvàh!, post: 39856, member: 12"] HocanIn esegi ölmüs. KapInIn esigine oturmus, hüngür hüngür aglIyormus. Bir komsusu yaklasarak: -A Hoca! Geçende karIn öldü, aglamadIn. Bir esek için aglamak sana yakIsIr mI? -NasIl aglamam! KarIm ölünce es, dost hepiniz etrafImI aldInIz, üzülme biz sana daha iyisini buluruz dediniz. Ama biri çIkIp da; Hoca aglama, sana daha iyi bir esek alIrIz demedi!!! ............................................. hocaya bIr gun sormuslar : hocam burcunuz nedir? hoca:teke demis ahali:teke diye bir burç yoktur ki demIs hoca:60 yIl once dogdugumda burcum oglaktI 60 yIl sonra buyudu teke oldu demIs ...................................................... Bir gün Nasreddin Hoca sehire gelip, bir arkadasiyla birlikte handa kalmis. Gece yarisi arkadasi sormus : -Hocam, uyudunuz mu? -Buyurun birsey mi var? -Biraz borç para isteyeyim demistim. Nasreddin Hoca derhal horlamaya baslayip: -Ben uyuyorum! demis. .................................................................................. Nasreddin Hoca daha önce hiç ugramadigi bir köyden geçiyormus.Bir köylü yanina yaklasmis : - Efendi, bugün günlerden ne? Hoca, yorgunlugun etkisiyle hangi gün oldugunu bir türlü hatirlayamayinca : - Bu köyün yabancisiyim, demis. Buranin günlerini bilmem... ..................................................................................... Fakir cobanin surusune hastalik girmis,koyunlar, kuzular telef oluyor, kosmus, nefesi kuvvetli bir hocaya. Hocaefendi, -"Her koyun oldukten sonra iki rekat namaz kil!" demis. Coban namaza baslamis ama, nafile, koyunlar, kuzular sapir sapir gidiyor. Elde son bir kuzu kalinca, coban namazi kesmis, kara kara dusunuyor,kuzu da oynasirken yogurt bakracini devirmesin mi? -"Bana bak!" demis: -"Simdi iki rekat da sana kilar, gonderirim ha! Otur oturdugun yerde!" [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Serbest Kürsü
mesreddin hoca
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…