Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Mizahi Sohbet
MEŞRU DAİREDE ÖLÇÜSÜZ SÜSLENMEK MEŞRU MUDUR?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Sungurlu" data-source="post: 68677" data-attributes="member: 4050"><p>Kardeşler iyi takip edin.</p><p>Bu satırları bakın bir hakiatın ucunu göstereceğiz inş.</p><p>Taaddüdü ezvac...</p><p>Her müttaki kadının nefsi bile bu ayatı Kur'aniyye karşısında itiraz eder. Çok vücuhundan bir vechi</p><p>Derki ben gencim güzelim niye gerek olsun.</p><p>Oysa bu emri Kur'aniyye sadece gençlere değil. Oysa o hodgamlıkla sadece kendi penceresinden Kuranın hükümlerini sorgular ve hataya düşer.</p><p>Biraz muğlak mı oluyor? Bir örnek verelim.</p><p>Bir hanım ağlıyormuş arkadaşın iş yerinde. Mübarek arkadaş sormuş noldu niye ağlıyorsunuz? demiş eşim beni boşuyor.</p><p>Yaş:45</p><p>Çocukları olmamış. Adam kaç sene demekki (sui zan etmeyelim ama) nefis itibariyle hanımı genç ya niyeti muhafaza etmiş. Ama kadın artık sukuta başlamış bedenen. Ve demiş ben yeni birini alacam. (sakın burda bu işi konuşmuyoruz demeyin adam haksız ..o ayrı mesele)</p><p>şimdi bu kadın 45 yaşında 50 yaşında napacak dışarıda tek başına.</p><p>Ne annesi kalmıştır ne babası.</p><p>İşte bu noktada Kuranın emri itibariyle başka bir genç hanımı alıyor ve bu eşini bırakmıyor. Onun geçimini üstünde tutmaya devam ediyor.</p><p>Yoksa 2.yi alacak ve eski eşini sokağa atacak.</p><p>Bakın 2.eş almadaki Kuranın himayekar emrini. </p><p>Tabi burda şunu hep nazara alın.</p><p>"dışarıdan tenkid kolaydır. Ama o olayın içine girince tenkidin ne kadar tahribkar olduğunu anlarsınız."</p><p></p><p>"İlmel yakin ve hakkalyakin bir olmaz. Şimdi çocuğu olmayan birisinin evladını kaybetmiş bir annenin acısını anlaması mümkün değildir."</p><p>O yüzden bu emirleri tefekkür ederken unutmayın. Herkesi kucaklıyor herkesi şefkatle himaye ediyor.</p><p>Muhataba hodgam nefsimiz değil umum asırlarda dizilmiş umum beşer.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Sungurlu, post: 68677, member: 4050"] Kardeşler iyi takip edin. Bu satırları bakın bir hakiatın ucunu göstereceğiz inş. Taaddüdü ezvac... Her müttaki kadının nefsi bile bu ayatı Kur'aniyye karşısında itiraz eder. Çok vücuhundan bir vechi Derki ben gencim güzelim niye gerek olsun. Oysa bu emri Kur'aniyye sadece gençlere değil. Oysa o hodgamlıkla sadece kendi penceresinden Kuranın hükümlerini sorgular ve hataya düşer. Biraz muğlak mı oluyor? Bir örnek verelim. Bir hanım ağlıyormuş arkadaşın iş yerinde. Mübarek arkadaş sormuş noldu niye ağlıyorsunuz? demiş eşim beni boşuyor. Yaş:45 Çocukları olmamış. Adam kaç sene demekki (sui zan etmeyelim ama) nefis itibariyle hanımı genç ya niyeti muhafaza etmiş. Ama kadın artık sukuta başlamış bedenen. Ve demiş ben yeni birini alacam. (sakın burda bu işi konuşmuyoruz demeyin adam haksız ..o ayrı mesele) şimdi bu kadın 45 yaşında 50 yaşında napacak dışarıda tek başına. Ne annesi kalmıştır ne babası. İşte bu noktada Kuranın emri itibariyle başka bir genç hanımı alıyor ve bu eşini bırakmıyor. Onun geçimini üstünde tutmaya devam ediyor. Yoksa 2.yi alacak ve eski eşini sokağa atacak. Bakın 2.eş almadaki Kuranın himayekar emrini. Tabi burda şunu hep nazara alın. "dışarıdan tenkid kolaydır. Ama o olayın içine girince tenkidin ne kadar tahribkar olduğunu anlarsınız." "İlmel yakin ve hakkalyakin bir olmaz. Şimdi çocuğu olmayan birisinin evladını kaybetmiş bir annenin acısını anlaması mümkün değildir." O yüzden bu emirleri tefekkür ederken unutmayın. Herkesi kucaklıyor herkesi şefkatle himaye ediyor. Muhataba hodgam nefsimiz değil umum asırlarda dizilmiş umum beşer. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Mizahi Sohbet
MEŞRU DAİREDE ÖLÇÜSÜZ SÜSLENMEK MEŞRU MUDUR?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…