Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Tasavvuf
Mevlana ve Mevlevilik
MeVLaNa
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="_bamteli_" data-source="post: 161833" data-attributes="member: 15023"><p><strong><em><span style="color: #ff0000">Gel, gel, ne olursan ol yine gel,</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="color: #ff0000">İster kafir, ister mecusi, ister puta tapan ol yine gel,</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="color: #ff0000">Bizim dergahımız, umitsizlik dergahı değildir,</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="color: #ff0000">Yüz kere tövbeni bozmuş olsan da yine gel... </span></em></strong></p><p><strong><em><span style="color: #ff0000"></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="color: #ff0000"></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="color: #ff0000"></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="color: #ff0000">Ben yaşadıkça Kur'an'ın bendesiyim</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="color: #ff0000">Ben Hz.Muhammed'in ayağının tozuyum</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="color: #ff0000">Biri benden bundan başkasını naklederse </span></em></strong></p><p><strong><em><span style="color: #ff0000"></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="color: #ff0000"></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="color: #ff0000">Ondan da bizarım, o sözden de bizarım, şikayetçiyim... </span></em></strong></p><p><strong><em><span style="color: #ff0000"></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="color: #ff0000"></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="color: #ff0000">Ölümümüzden sonra mezarımızı yerde aramayınız</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="color: #ff0000">Bizim mezarımız ariflerin gönüllerindedir...</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="color: #ff0000">Güneş olmak ve altın ışıklar halinde </span></em></strong></p><p><strong><em><span style="color: #ff0000">Ummanlara ve çöllere saçılmak isterdim</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="color: #ff0000">Gece esen ve suçsuzların ahına karışan </span></em></strong></p><p><strong><em><span style="color: #ff0000">Yüz rüzgarı olmak isterdim.... </span></em></strong></p><p><strong><em><span style="color: #ff0000"></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="color: #ff0000">Aklın varsa bir başka akılla dost ol da, işlerini danışarak yap... </span></em></strong></p><p><strong><em><span style="color: #ff0000"></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="color: #ff0000">Şu toprağa sevgiden başka bir tohum ekmeyiz</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="color: #ff0000">Şu tertemiz tarlaya başka bir tohum ekmeyiz biz... </span></em></strong></p><p><strong><em><span style="color: #ff0000"></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="color: #ff0000">Hayatı sen aldıktan sonra ölmek, şeker gibi tatlı şeydir</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="color: #ff0000">Seninle olduktan sonra ölüm, tatlı candan daha tatlıdır... </span></em></strong></p><p><strong><em><span style="color: #ff0000"></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="color: #ff0000">Biz güzeliz, sen de güzelleş, beze kendini</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="color: #ff0000">Bizim huyumuzla huylan, bize alış başkalarına değil... </span></em></strong></p><p><strong><em><span style="color: #ff0000"></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="color: #ff0000">Bir katre olma, kendini deniz haline getir</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="color: #ff0000">Madem ki denizi özlüyorsun, katreliği yok et gitsin </span></em></strong></p><p><strong><em><span style="color: #ff0000"></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="color: #ff0000">Beri gel, beri ! </span></em></strong></p><p><strong><em><span style="color: #ff0000"></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="color: #ff0000">Daha da beri ! Niceye şu yol vuruculuk ?</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="color: #ff0000">Madem ki sen bensin, ben de senim, niceye şu senlik benlik... </span></em></strong></p><p><strong><em><span style="color: #ff0000"></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="color: #ff0000">Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol...</span></em></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="_bamteli_, post: 161833, member: 15023"] [B][I][COLOR=#ff0000]Gel, gel, ne olursan ol yine gel, İster kafir, ister mecusi, ister puta tapan ol yine gel, Bizim dergahımız, umitsizlik dergahı değildir, Yüz kere tövbeni bozmuş olsan da yine gel... Ben yaşadıkça Kur'an'ın bendesiyim Ben Hz.Muhammed'in ayağının tozuyum Biri benden bundan başkasını naklederse Ondan da bizarım, o sözden de bizarım, şikayetçiyim... Ölümümüzden sonra mezarımızı yerde aramayınız Bizim mezarımız ariflerin gönüllerindedir... Güneş olmak ve altın ışıklar halinde Ummanlara ve çöllere saçılmak isterdim Gece esen ve suçsuzların ahına karışan Yüz rüzgarı olmak isterdim.... Aklın varsa bir başka akılla dost ol da, işlerini danışarak yap... Şu toprağa sevgiden başka bir tohum ekmeyiz Şu tertemiz tarlaya başka bir tohum ekmeyiz biz... Hayatı sen aldıktan sonra ölmek, şeker gibi tatlı şeydir Seninle olduktan sonra ölüm, tatlı candan daha tatlıdır... Biz güzeliz, sen de güzelleş, beze kendini Bizim huyumuzla huylan, bize alış başkalarına değil... Bir katre olma, kendini deniz haline getir Madem ki denizi özlüyorsun, katreliği yok et gitsin Beri gel, beri ! Daha da beri ! Niceye şu yol vuruculuk ? Madem ki sen bensin, ben de senim, niceye şu senlik benlik... Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol...[/COLOR][/I][/B][COLOR=#0000ff] [/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Tasavvuf
Mevlana ve Mevlevilik
MeVLaNa
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…