Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Video
Mevlid Kandili Dursun Ali Erzincanli
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="ASHAB-I BEDR" data-source="post: 388118" data-attributes="member: 1013691"><p style="text-align: center"><strong><em><span style="font-family: 'book antiqua'"><span style="font-size: 12px">[MEDIA=youtube]ABfBpm_qzGw[/MEDIA]</span></span></em></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><em><span style="font-family: 'book antiqua'"><span style="font-size: 12px"></span></span></em></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><em><span style="font-family: 'book antiqua'"><span style="font-size: 12px"></span></span></em></strong><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Tahoma'"><strong><em><span style="font-family: 'book antiqua'"><span style="font-size: 12px">Alemler yaratıldı hürmetine Efendim</span></span></em></strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Tahoma'"><strong><em><span style="font-family: 'book antiqua'"><span style="font-size: 12px">Melek insan hayrandır sünnetine Efendim</span></span></em></strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Tahoma'"><strong><em><span style="font-family: 'book antiqua'"><span style="font-size: 12px"></span></span></em></strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Tahoma'"><strong><em><span style="font-family: 'book antiqua'"><span style="font-size: 12px">Sen habib-i hüdasın, mislin ve benzerin yok</span></span></em></strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Tahoma'"><strong><em><span style="font-family: 'book antiqua'"><span style="font-size: 12px">Ne kadar şefkatlisin ümmetine Efendim</span></span></em></strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Tahoma'"><strong><em><span style="font-family: 'book antiqua'"><span style="font-size: 12px"></span></span></em></strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Tahoma'"><strong><em><span style="font-family: 'book antiqua'"><span style="font-size: 12px">Adalet ve hürriyet seninle kemal buldu</span></span></em></strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Tahoma'"><strong><em><span style="font-family: 'book antiqua'"><span style="font-size: 12px">Bir kıl dahi geçmedi zimmetine Efendim</span></span></em></strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Tahoma'"><strong><em><span style="font-family: 'book antiqua'"><span style="font-size: 12px"></span></span></em></strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Tahoma'"><strong><em><span style="font-family: 'book antiqua'"><span style="font-size: 12px">Nice gözler vardır ki daha dünyada erdi</span></span></em></strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Tahoma'"><strong><em><span style="font-family: 'book antiqua'"><span style="font-size: 12px">Gülcemalini görmek nimetine Efendim</span></span></em></strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Tahoma'"><strong><em><span style="font-family: 'book antiqua'"><span style="font-size: 12px"></span></span></em></strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Tahoma'"><strong><em><span style="font-family: 'book antiqua'"><span style="font-size: 12px">Padişahlar kölendir, benim aklım ermiyor</span></span></em></strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Tahoma'"><strong><em><span style="font-family: 'book antiqua'"><span style="font-size: 12px">Senden uzak insanın cinnetine Efendim</span></span></em></strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Tahoma'"><strong><em><span style="font-family: 'book antiqua'"><span style="font-size: 12px"></span></span></em></strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Tahoma'"><strong><em><span style="font-family: 'book antiqua'"><span style="font-size: 12px">Alemde Bilal olmak herkesin kârı değil</span></span></em></strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Tahoma'"><strong><em><span style="font-family: 'book antiqua'"><span style="font-size: 12px">Aklı olanlar koşar minnetine Efendim</span></span></em></strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Tahoma'"><strong><em><span style="font-family: 'book antiqua'"><span style="font-size: 12px"></span></span></em></strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Tahoma'"><strong><em><span style="font-family: 'book antiqua'"><span style="font-size: 12px">Yüzün gülzar-ı cennet, nazarın kalbe şifa</span></span></em></strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Tahoma'"><strong><em><span style="font-family: 'book antiqua'"><span style="font-size: 12px">Sensin tabib beşerin illetine Efendim</span></span></em></strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Tahoma'"><strong><em><span style="font-family: 'book antiqua'"><span style="font-size: 12px"></span></span></em></strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Tahoma'"><strong><em><span style="font-family: 'book antiqua'"><span style="font-size: 12px">Yüce Allah katında şanın o kadar büyük</span></span></em></strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Tahoma'"><strong><em><span style="font-family: 'book antiqua'"><span style="font-size: 12px">Gönderildin İbrahim milletine Efendim</span></span></em></strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Tahoma'"><strong><em><span style="font-family: 'book antiqua'"><span style="font-size: 12px"></span></span></em></strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Tahoma'"><strong><em><span style="font-family: 'book antiqua'"><span style="font-size: 12px">Kimki seni tanımaz, sana bende olmazsa</span></span></em></strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Tahoma'"><strong><em><span style="font-family: 'book antiqua'"><span style="font-size: 12px">Bir nihayet yok onun zilletine Efendim</span></span></em></strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Tahoma'"><strong><em><span style="font-family: 'book antiqua'"><span style="font-size: 12px"></span></span></em></strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Tahoma'"><strong><em><span style="font-family: 'book antiqua'"><span style="font-size: 12px">Alemlere rahmetsin, müjdelerle geldin sen</span></span></em></strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Tahoma'"><strong><em><span style="font-family: 'book antiqua'"><span style="font-size: 12px">Güvercin kanat gerdi hicretine Efendim</span></span></em></strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Tahoma'"><strong><em><span style="font-family: 'book antiqua'"><span style="font-size: 12px"></span></span></em></strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Tahoma'"><strong><em><span style="font-family: 'book antiqua'"><span style="font-size: 12px">Vasfından aciz diller hiç bir söz kâfi değil</span></span></em></strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Tahoma'"><strong><em><span style="font-family: 'book antiqua'"><span style="font-size: 12px">Şanına şerefine izzetine Efendim</span></span></em></strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Tahoma'"><strong><em><span style="font-family: 'book antiqua'"><span style="font-size: 12px"></span></span></em></strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Tahoma'"><strong><em><span style="font-family: 'book antiqua'"><span style="font-size: 12px">Hep gıpta etmekteyim seni gören gözler</span></span></em></strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Tahoma'"><strong><em><span style="font-family: 'book antiqua'"><span style="font-size: 12px">Nasıl doydu vuslatın lezzetine Efendim</span></span></em></strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Tahoma'"><strong><em><span style="font-family: 'book antiqua'"><span style="font-size: 12px"></span></span></em></strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Tahoma'"><strong><em><span style="font-family: 'book antiqua'"><span style="font-size: 12px">Sendeki güzel sabrı hiç kimseler bilmedi</span></span></em></strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Tahoma'"><strong><em><span style="font-family: 'book antiqua'"><span style="font-size: 12px">Gülüp geçtin kavminin hiddetine Efendim</span></span></em></strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Tahoma'"><strong><em><span style="font-family: 'book antiqua'"><span style="font-size: 12px"></span></span></em></strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Tahoma'"><strong><em><span style="font-family: 'book antiqua'"><span style="font-size: 12px">Şu Necati hakirin derdi başından aşkın</span></span></em></strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Tahoma'"><strong><em><span style="font-family: 'book antiqua'"><span style="font-size: 12px">Dayanamaz hasretin şiddetine Efendim</span></span></em></strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Tahoma'"><strong><em><span style="font-family: 'book antiqua'"><span style="font-size: 12px"></span></span></em></strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Tahoma'"><strong><em><span style="font-family: 'book antiqua'"><span style="font-size: 12px">Taif’te ve Uhud’da bir lahza sarsılmadın</span></span></em></strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Tahoma'"><strong><em><span style="font-family: 'book antiqua'"><span style="font-size: 12px">Hep güvendin Allah’ın kudretine Efendim</span></span></em></strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Tahoma'"><strong><em><span style="font-family: 'book antiqua'"><span style="font-size: 12px"></span></span></em></strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Tahoma'"><strong><em><span style="font-family: 'book antiqua'"><span style="font-size: 12px">Gönlün göklerden geniş, ay nuruna pervane</span></span></em></strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Tahoma'"><strong><em><span style="font-family: 'book antiqua'"><span style="font-size: 12px">Cebrail vezir senin devletine Efendim</span></span></em></strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Tahoma'"><strong><em><span style="font-family: 'book antiqua'"><span style="font-size: 12px"></span></span></em></strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Tahoma'"><strong><em><span style="font-family: 'book antiqua'"><span style="font-size: 12px">Aşkına yanan kula artık mahzun olmak yok</span></span></em></strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Tahoma'"><strong><em><span style="font-family: 'book antiqua'"><span style="font-size: 12px">Gark eder hazreti Hakk rahmetine Efendim</span></span></em></strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Tahoma'"><strong><em><span style="font-family: 'book antiqua'"><span style="font-size: 12px"></span></span></em></strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Tahoma'"><strong><em><span style="font-family: 'book antiqua'"><span style="font-size: 12px">Seni bilmeyen kişi şu büyülü dünyanın</span></span></em></strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Tahoma'"><strong><em><span style="font-family: 'book antiqua'"><span style="font-size: 12px">Niye katlanır bilmem zahmetine Efendim</span></span></em></strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Tahoma'"><strong><em><span style="font-family: 'book antiqua'"><span style="font-size: 12px"></span></span></em></strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Tahoma'"><strong><em><span style="font-family: 'book antiqua'"><span style="font-size: 12px">Nebiler sana müştak yarın bu güzel ümmet</span></span></em></strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Tahoma'"><strong><em><span style="font-family: 'book antiqua'"><span style="font-size: 12px">Kuşlar gibi koşacak Ahmed’ine Efendim</span></span></em></strong></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Tahoma'"><strong><em><span style="font-family: 'book antiqua'"><span style="font-size: 12px"></span></span></em></strong></span></span></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Tahoma'"><strong><em><span style="font-family: 'book antiqua'"><span style="font-size: 12px">Mustafa Necati Bursalı</span></span></em></strong></span></span></p> <p style="text-align: center"></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ASHAB-I BEDR, post: 388118, member: 1013691"] [CENTER][B][I][FONT=book antiqua][SIZE=3][MEDIA=youtube]ABfBpm_qzGw[/MEDIA] [/SIZE][/FONT][/I][/B][COLOR=#000000][FONT=Tahoma][B][I][FONT=book antiqua][SIZE=3]Alemler yaratıldı hürmetine Efendim Melek insan hayrandır sünnetine Efendim [/SIZE][/FONT][/I][/B][/FONT][/COLOR] [COLOR=#000000][FONT=Tahoma][B][I][FONT=book antiqua][SIZE=3]Sen habib-i hüdasın, mislin ve benzerin yok Ne kadar şefkatlisin ümmetine Efendim [/SIZE][/FONT][/I][/B][/FONT][/COLOR] [COLOR=#000000][FONT=Tahoma][B][I][FONT=book antiqua][SIZE=3]Adalet ve hürriyet seninle kemal buldu Bir kıl dahi geçmedi zimmetine Efendim [/SIZE][/FONT][/I][/B][/FONT][/COLOR] [COLOR=#000000][FONT=Tahoma][B][I][FONT=book antiqua][SIZE=3]Nice gözler vardır ki daha dünyada erdi Gülcemalini görmek nimetine Efendim [/SIZE][/FONT][/I][/B][/FONT][/COLOR] [COLOR=#000000][FONT=Tahoma][B][I][FONT=book antiqua][SIZE=3]Padişahlar kölendir, benim aklım ermiyor Senden uzak insanın cinnetine Efendim [/SIZE][/FONT][/I][/B][/FONT][/COLOR] [COLOR=#000000][FONT=Tahoma][B][I][FONT=book antiqua][SIZE=3]Alemde Bilal olmak herkesin kârı değil Aklı olanlar koşar minnetine Efendim [/SIZE][/FONT][/I][/B][/FONT][/COLOR] [COLOR=#000000][FONT=Tahoma][B][I][FONT=book antiqua][SIZE=3]Yüzün gülzar-ı cennet, nazarın kalbe şifa Sensin tabib beşerin illetine Efendim [/SIZE][/FONT][/I][/B][/FONT][/COLOR] [COLOR=#000000][FONT=Tahoma][B][I][FONT=book antiqua][SIZE=3]Yüce Allah katında şanın o kadar büyük Gönderildin İbrahim milletine Efendim [/SIZE][/FONT][/I][/B][/FONT][/COLOR] [COLOR=#000000][FONT=Tahoma][B][I][FONT=book antiqua][SIZE=3]Kimki seni tanımaz, sana bende olmazsa Bir nihayet yok onun zilletine Efendim [/SIZE][/FONT][/I][/B][/FONT][/COLOR] [COLOR=#000000][FONT=Tahoma][B][I][FONT=book antiqua][SIZE=3]Alemlere rahmetsin, müjdelerle geldin sen Güvercin kanat gerdi hicretine Efendim [/SIZE][/FONT][/I][/B][/FONT][/COLOR] [COLOR=#000000][FONT=Tahoma][B][I][FONT=book antiqua][SIZE=3]Vasfından aciz diller hiç bir söz kâfi değil Şanına şerefine izzetine Efendim [/SIZE][/FONT][/I][/B][/FONT][/COLOR] [COLOR=#000000][FONT=Tahoma][B][I][FONT=book antiqua][SIZE=3]Hep gıpta etmekteyim seni gören gözler Nasıl doydu vuslatın lezzetine Efendim [/SIZE][/FONT][/I][/B][/FONT][/COLOR] [COLOR=#000000][FONT=Tahoma][B][I][FONT=book antiqua][SIZE=3]Sendeki güzel sabrı hiç kimseler bilmedi Gülüp geçtin kavminin hiddetine Efendim [/SIZE][/FONT][/I][/B][/FONT][/COLOR] [COLOR=#000000][FONT=Tahoma][B][I][FONT=book antiqua][SIZE=3]Şu Necati hakirin derdi başından aşkın Dayanamaz hasretin şiddetine Efendim [/SIZE][/FONT][/I][/B][/FONT][/COLOR] [COLOR=#000000][FONT=Tahoma][B][I][FONT=book antiqua][SIZE=3]Taif’te ve Uhud’da bir lahza sarsılmadın Hep güvendin Allah’ın kudretine Efendim [/SIZE][/FONT][/I][/B][/FONT][/COLOR] [COLOR=#000000][FONT=Tahoma][B][I][FONT=book antiqua][SIZE=3]Gönlün göklerden geniş, ay nuruna pervane Cebrail vezir senin devletine Efendim [/SIZE][/FONT][/I][/B][/FONT][/COLOR] [COLOR=#000000][FONT=Tahoma][B][I][FONT=book antiqua][SIZE=3]Aşkına yanan kula artık mahzun olmak yok Gark eder hazreti Hakk rahmetine Efendim [/SIZE][/FONT][/I][/B][/FONT][/COLOR] [COLOR=#000000][FONT=Tahoma][B][I][FONT=book antiqua][SIZE=3]Seni bilmeyen kişi şu büyülü dünyanın Niye katlanır bilmem zahmetine Efendim [/SIZE][/FONT][/I][/B][/FONT][/COLOR] [COLOR=#000000][FONT=Tahoma][B][I][FONT=book antiqua][SIZE=3]Nebiler sana müştak yarın bu güzel ümmet Kuşlar gibi koşacak Ahmed’ine Efendim [/SIZE][/FONT][/I][/B][/FONT][/COLOR] [COLOR=#000000][FONT=Tahoma][B][I][FONT=book antiqua][SIZE=3]Mustafa Necati Bursalı[/SIZE][/FONT][/I][/B][/FONT][/COLOR] [/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Video
Mevlid Kandili Dursun Ali Erzincanli
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…