[FONT=tahoma,sans-serif]''Mezardakilerin pişman oldukları şeyler için dünyadakiler birbirlerini yiyorlar!..'' [/FONT][FONT=tahoma,sans-serif]-GOETHE-[/FONT]
[FONT=tahoma,sans-serif] Bir anda uykudan kalktım [/FONT][FONT=tahoma,sans-serif]çok ilginç bir ışık gördüm ama odanın ışığı kapalıydı... B[/FONT][FONT=tahoma,sans-serif]ir de baktım saat 03:30. Gece yani fecir vakti. P[/FONT][FONT=tahoma,sans-serif]eki gördüğüm bu ışık nerden geliyordı? B[/FONT][FONT=tahoma,sans-serif]irden şaşırıp kaldım, baktım ki elimin yarısı duvarın içinde. [/FONT][FONT=tahoma,sans-serif]Hemen elimi çıkardım. Korku içinde oturup elime bakıyordum.[/FONT][FONT=tahoma,sans-serif]Tekrar elimi duvara doğru uzattım yine elim duvarın içine giriyordu!!!!!!!![/FONT]
[FONT=tahoma,sans-serif]Bir gülümseme sesi duydum.[/FONT][FONT=tahoma,sans-serif]Yüzümü kardeşime doğru çevirdim, yatıyordu. K[/FONT][FONT=tahoma,sans-serif]orku içinde yatağımdan kalkıp kardeşimi uyandırmaya gittim. A[/FONT][FONT=tahoma,sans-serif]ma cevap vermedi. A[/FONT][FONT=tahoma,sans-serif]nnemin odasına doğru gittim, [/FONT][FONT=tahoma,sans-serif]babamı uyandırmaya çalıştım.B[/FONT][FONT=tahoma,sans-serif]irilerinin bana cevap vermesini istiyorum ama kimse cevap vermiyordu. A[/FONT][FONT=tahoma,sans-serif]nnemi uyandırmak üzereyken, baktım ki annem uykudan uyandı. U[/FONT][FONT=tahoma,sans-serif]ykudan uyandı ama benimle konşmuyordu...[/FONT]
[FONT=tahoma,sans-serif]"Bismillahirrahmanirrahim" diyordu ve tekrarlıyordu. B[/FONT][FONT=tahoma,sans-serif]abamı uyandırdı, "kalk kalk, bir bakalım çocuklara" dedi, annem. Babam ise "[/FONT][FONT=tahoma,sans-serif]şimdi zamanı mı? Bırak uyuyayım, yarın ola hayrola" dedi.[/FONT]
[FONT=tahoma,sans-serif]Ama annemin ısrarı üzerine babam kalkıverdi şaşkınlık içerisinde beraber odamıza doğru geldiler.[/FONT]
[FONT=tahoma,sans-serif]Başladım bağırmaya, anne, baba ama hiç birisi cevap vermiyordu!!![/FONT][FONT=tahoma,sans-serif]Annemin elbisesini çekiyor beni dinlemesini istiyordum. Ama annem beni hissetmiyordu!!! B[/FONT][FONT=tahoma,sans-serif]aşladım annemin arkasından yürümeye ta bizim odaya kadar. O[/FONT][FONT=tahoma,sans-serif]damıza girdi ve ışıkları açıverdi. A[/FONT][FONT=tahoma,sans-serif]ma benim için fark etmiyordu çünkü benim için her taraf ışıktı. T[/FONT][FONT=tahoma,sans-serif]am o sırada çok ilginç bir şeyle karşılaştım.[/FONT]
[FONT=tahoma,sans-serif]Kendi vücüdumu gördüm!!! E[/FONT][FONT=tahoma,sans-serif]vet kendi bedenimi,vücüdumu... O[/FONT][FONT=tahoma,sans-serif]turup kendi kendimi seyredıyordum, iki taneydim... K[/FONT][FONT=tahoma,sans-serif]endi kendime soruyordum kimdir bu acaba? Nasıl da bana benziyor!!! B[/FONT][FONT=tahoma,sans-serif]aşladım kendi kendimi uyandırmaya, bu kabustan kurtulayım diye. A[/FONT][FONT=tahoma,sans-serif]ma uyanamadım.[/FONT]
[FONT=tahoma,sans-serif]Babam "bak yatıyorlar, işte hadi yerimize gidelim." dedi. A[/FONT][FONT=tahoma,sans-serif]ma annem sakin olamadı ve benim uyuduğum yatağa doğru gelerek [/FONT][FONT=tahoma,sans-serif]beni uyandırmaya başladı "kalk Muhammedim kalk, bana cevap ver." A[/FONT][FONT=tahoma,sans-serif]ma cevap veremiyordu!!! [/FONT][FONT=tahoma,sans-serif]Bir kaç defa uğraştı ama yok. Birden baktım ki babamın gözlerinden yaşlar dökülüyor. O[/FONT][FONT=tahoma,sans-serif] babam ki şimdiye kadar onun göz yaşlarını görememiştim. B[/FONT][FONT=tahoma,sans-serif]ağırışmalar başladı oracık yerden... Kardeşim uyandı ve sordu "ne oldu?" [/FONT]
Annem ona bağırarak, "abin Muhammed ölmüş!..." Çok acıklı bir
şekilde ağlıyordu...B[FONT=tahoma,sans-serif]ağırmalar fazlalaştı. A[/FONT][FONT=tahoma,sans-serif]nneme giderek, "anne ağlama ben burdayım bak bana!!.." A[/FONT][FONT=tahoma,sans-serif]ma kimse bana cevap vermiyordu, neden? O[/FONT][FONT=tahoma,sans-serif]turup bağırmaya başladım, "burdayım bakın işte!..." A[/FONT][FONT=tahoma,sans-serif]ma kimse cevap vermiyordu. [/FONT][FONT=tahoma,sans-serif]"Ya Rabbi, ya Rabbi ne olur beni bu rüyadan ve olduğum durumdan kurtar." diye feryad u figan ettim.Ama nafile...[/FONT]
[FONT=tahoma,sans-serif]Uzaktan bir ses duydum ve geldikçede yükseliyordu. B[/FONT][FONT=tahoma,sans-serif]u ses Allah u Taala'nın bir ayeti idi. "A[/FONT][FONT=tahoma,sans-serif]ndolsun [/FONT][FONT=tahoma,sans-serif]sen bundan gaflette idin, derhal biz senin perdeni kaldırdık. Bugün artık gözün keskindir."[/FONT]
[FONT=tahoma,sans-serif]Birden iki kişi beni tuttular, ama insan değillerdi. Ç[/FONT][FONT=tahoma,sans-serif]ok korktum!![/FONT][FONT=tahoma,sans-serif]Bağırmaya başlayıp, "bırakın beni, siz kimsiniz? Ne istiyorsunuz?" diye sordum. "K[/FONT][FONT=tahoma,sans-serif]abire kadar senin gardiyanlarınız" dediler. [/FONT]
[FONT=tahoma,sans-serif]"B[/FONT][FONT=tahoma,sans-serif]en ölmedim, daha yaşıyorum." dedim. [/FONT]
[FONT=tahoma,sans-serif]"N[/FONT][FONT=tahoma,sans-serif]eden beni kabire götürüyorsunuz? bırakın beni!! Ben hissediyorum, konuşuyorum ve görüyorum, ben ölmedim." [/FONT]
[FONT=tahoma,sans-serif]B[/FONT][FONT=tahoma,sans-serif]ana gülümseyerek cevap verdiler.[/FONT]
[FONT=tahoma,sans-serif]"Ey insanlar sizler çok ilginç yaratıksınız, sanıyorsunuz ki, ölüm
hayatın sonudur. Ama bilmiyorsunuz ki, asıl olan sizin yaşadığınız hayat bir rüyadan ibaret olup, öldüğünüz zaman uyanırsınız."[/FONT]
[FONT=tahoma,sans-serif]Beni kabire doğru çekiyorlardı hala.Y[/FONT][FONT=tahoma,sans-serif]oldayken baktım ki, benim gibi insanlar ve yanlarında da aynı o iki yaratıktan var, kimi ağlayor kimi gülüyor ve kimi ise bağırıyordu. O[/FONT][FONT=tahoma,sans-serif]nlara sordum "neden böyle yapıyorlar?" D[/FONT][FONT=tahoma,sans-serif]ediler ki, "[/FONT]
[FONT=tahoma,sans-serif]"Bu insanlar şaşkınlık içerisindeler, nereye gittiklerini bilmiyorlar, kimisi dalalettedir,sapıklık içindeler... "[/FONT]
[FONT=tahoma,sans-serif]Korku içinde sözlerini keserek sordum:[/FONT]
[FONT=tahoma,sans-serif]"Ateşe mi gidiyorlar yani? [/FONT]
[FONT=tahoma,sans-serif]"E[/FONT][FONT=tahoma,sans-serif]vet" dediler. K[/FONT][FONT=tahoma,sans-serif]onuşmalarına devam ederek, [/FONT]
[FONT=tahoma,sans-serif]"O gülenler ise Cennete gidiyorlar."[/FONT]
Hemen sordum onlara,
"Peki ben nereye gideceğim??.."
Dediler ki,
"Sen bazen iyi gidiyordun, bazen de kötü.B[FONT=tahoma,sans-serif]azen tövbe edip ertesi gün günah işliyordun.Gittiğin yol tam olarak belli değildi..." [/FONT]
Sözlerini korku içerisinde keserek sordum;
[FONT=tahoma,sans-serif]"Yani ben ateşe,Cehenneme mi gidiyorum yoksa?"[/FONT]
[FONT=tahoma,sans-serif]Onlar da, "Allahın rahmeti geniştir ve yolculuk ta uzundur." dediler[/FONT]
[FONT=tahoma,sans-serif]Yüzümü çevirdim korku içerisinde baktım ailem, babam, amcam, kardeşlerim ve akrabalarım hepsi b[/FONT][FONT=tahoma,sans-serif]ir sandık içinde beni taşıyorlardı. [/FONT][FONT=tahoma,sans-serif]Onlara koşarak gittim ve onlara dedim ki; [/FONT]
[FONT=tahoma,sans-serif]"Benim için dua edin lütfen."[/FONT]
[FONT=tahoma,sans-serif]Ama kimse bana cevap vermiyordu.K[/FONT][FONT=tahoma,sans-serif]imi ağlıyordu kimi ise hüzünlüydü.[/FONT][FONT=tahoma,sans-serif]Kardeşime giderek, dikkatli ol dünyanın fitnesi
seni kandırmasın.[/FONT][FONT=tahoma,sans-serif]Beni duymasını çok isterdim.[/FONT]
[FONT=tahoma,sans-serif]O iki melek beni kabirdeki cesedimin üzerine bağladılar.B[/FONT][FONT=tahoma,sans-serif]aktım ki babam toprak atıyor üzerime.[/FONT][FONT=tahoma,sans-serif]Kardeşlerim de topak atıyor.[/FONT][FONT=tahoma,sans-serif]Oradaki insanlar hepsi üzerime toprak atıyordu.[/FONT]
[FONT=tahoma,sans-serif]"Ahh keşke onların yerinde olsaydım. Allaha tevbe etseydim.D[/FONT][FONT=tahoma,sans-serif]ün sabah namazımı kılsaydım.[/FONT][FONT=tahoma,sans-serif]Keşke her gün Rabbime dua etseydim. [/FONT][FONT=tahoma,sans-serif]Keşke her gün tevbemi yenileseydim.[/FONT][FONT=tahoma,sans-serif]Keşke ibadetlerimin tamamını eksiksiz yapıp haramlardan,kötülüklerden uzak dursaydım." deyip b[/FONT][FONT=tahoma,sans-serif]aşladım bağırmaya, [/FONT]
[FONT=tahoma,sans-serif]"Ey insanlar dikkatli olun.Dünya hayatı sizleri kandırmasın [/FONT][FONT=tahoma,sans-serif]en azından birisinin beni duymasını çok isterdim."[/FONT]
[FONT=tahoma,sans-serif]Peki sizler beni duyuyor musun ???[/FONT]
[FONT=tahoma,sans-serif]Lütfen bu maili herkese gönderin.[/FONT]
[FONT=tahoma,sans-serif]Eğer göndermesi size zor geliyorsa, siz de bu maili yollarsanız daha hayırlı ve daha iyi ve daha çok sevap olacak. [/FONT]
[FONT=tahoma,sans-serif]Subhanallah ve Bihamdihi, Subhanallahul Azim.[/FONT]
[FONT=tahoma,sans-serif] HİÇ OLMASSA ALLAH RIZASI İÇİN GÖNDER[/FONT]