Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Mizahi Sohbet
mezartaşı yazıları
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="medreseli" data-source="post: 100485" data-attributes="member: 6261"><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">1- Bu kırmızı kart sezonu kapattırdı. (Futbolcunun mezartaşı)</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">2- Yokuş aşağı 5. viteste indim ya ölsem de gam yemem (Şoförün mezartaşı)</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">3- 01110010010111010101110 (Bilgisayar programcısının mezartaşı)</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">4- Bir paket daha olsa yine içerdim (Tiryakinin mezartaşı)</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">5- Bu kez söndüremedim (itfaiyecinin mezartaşı)</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">6- Nereye gideceğimi çok iyi biliyorum "Kestiğim Eşeklerin Cennetine" (Kasabın mezartaşı)</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">7- Her saça şekil verdim bir kadere şekil veremedim (Berberin mezartaşı)</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">8- Veresiye defterini yanımda götürmedim, hâlâ geçerlidir (Bakkalın mezartaşı)</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">9- Maaş kuyruğu bu sefer uzun geldi. (Emeklinin mezartaşı)</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">10- Bu taraftaki davam bitti, sıra öbür tarafta. (Savcının mezartaşı)</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">11- Azrail 100 m' yi benden hızlı koşuyormuş. (Atletin mezartaşı)</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">12- Bu pit-stop çok uzun sürecek belli (Formula pilotunun mezartaşı)</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">13- Azrail bir kere bile oley çekmedi (Matadorun mezartaşı)</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">14- Galiba nakavt oldum (Boksörün mezartaşı)</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">15- Bu taraftaki terazi doğru tartsa bari (Manavın mezartaşı)</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">16- Artık motorsuz uçuyorum (Pilotun mezartaşı)</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">17- Vay be Çiçekleri sularken, onlara gübre oldum (Bahçıvanın mezartaşı)</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">18- Ölçümü nasıl aldınız yaw kefen sıkıyor (Terzinin mezartaşı)</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">19- Pişştii (Kumarbazın mezartaşı)</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">20- ip bu sefer uzun geldi (ip cambazının mezartaşı)</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">21- Bu 7. Faul olsa gerek (Basketbolcunun mezartaşı)</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">22- Eeelllll Fffaaatttiihhhhaaaaaaa (Kekemenin mezartaşı)</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">23- Kimyam bozuldu biliyorum. (Kimya müh. mezartaşı)</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">24- Artık tarih oldum. (Tarihçinin mezartaşı)</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">25- Üsttekilerin cenaze namazını ben kıldırdım benimkini kim kıldıracak (imamın mezartaşı) </span></span></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="medreseli, post: 100485, member: 6261"] [B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]1- Bu kırmızı kart sezonu kapattırdı. (Futbolcunun mezartaşı) 2- Yokuş aşağı 5. viteste indim ya ölsem de gam yemem (Şoförün mezartaşı) 3- 01110010010111010101110 (Bilgisayar programcısının mezartaşı) 4- Bir paket daha olsa yine içerdim (Tiryakinin mezartaşı) 5- Bu kez söndüremedim (itfaiyecinin mezartaşı) 6- Nereye gideceğimi çok iyi biliyorum "Kestiğim Eşeklerin Cennetine" (Kasabın mezartaşı) 7- Her saça şekil verdim bir kadere şekil veremedim (Berberin mezartaşı) 8- Veresiye defterini yanımda götürmedim, hâlâ geçerlidir (Bakkalın mezartaşı) 9- Maaş kuyruğu bu sefer uzun geldi. (Emeklinin mezartaşı) 10- Bu taraftaki davam bitti, sıra öbür tarafta. (Savcının mezartaşı) 11- Azrail 100 m' yi benden hızlı koşuyormuş. (Atletin mezartaşı) 12- Bu pit-stop çok uzun sürecek belli (Formula pilotunun mezartaşı) 13- Azrail bir kere bile oley çekmedi (Matadorun mezartaşı) 14- Galiba nakavt oldum (Boksörün mezartaşı) 15- Bu taraftaki terazi doğru tartsa bari (Manavın mezartaşı) 16- Artık motorsuz uçuyorum (Pilotun mezartaşı) 17- Vay be Çiçekleri sularken, onlara gübre oldum (Bahçıvanın mezartaşı) 18- Ölçümü nasıl aldınız yaw kefen sıkıyor (Terzinin mezartaşı) 19- Pişştii (Kumarbazın mezartaşı) 20- ip bu sefer uzun geldi (ip cambazının mezartaşı) 21- Bu 7. Faul olsa gerek (Basketbolcunun mezartaşı) 22- Eeelllll Fffaaatttiihhhhaaaaaaa (Kekemenin mezartaşı) 23- Kimyam bozuldu biliyorum. (Kimya müh. mezartaşı) 24- Artık tarih oldum. (Tarihçinin mezartaşı) 25- Üsttekilerin cenaze namazını ben kıldırdım benimkini kim kıldıracak (imamın mezartaşı) [/SIZE][/FONT][/B] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Mizahi Sohbet
mezartaşı yazıları
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…