Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Millet Ruhu
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="genc_kalem" data-source="post: 176139" data-attributes="member: 15919"><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: red"><strong>MİLLET RUHU</strong></span></span></span></strong></p><p> </p><p> </p><p> </p><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: red"><strong>Bir yiğit vardı gömdüler şu karşı bayıra...</strong></span></span></span></p><p></p><p> </p><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: red"><strong>Arkadan kefenini, gömleğini soydular.</strong></span></span></span></p><p></p><p> </p><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: red"><strong>“aman kalkar!” deyip üstüne taşlar koydular,</strong></span></span></span></p><p></p><p> </p><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: red"><strong>Bir yiğit vardı; gömdüler şu karşı bayıra.</strong></span></span></span></p><p></p><p> </p><p> </p><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: red"><strong>Yiğidim hele anlatıver olup biteni!</strong></span></span></span></p><p></p><p> </p><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: red"><strong>Sen dertli, vatan dertli, oturup ağlayalım...</strong></span></span></span></p><p></p><p> </p><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: red"><strong>Ağlayıp sinelerimizi dağlayalım,</strong></span></span></span></p><p></p><p> </p><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: red"><strong>Yiğidim, hele anlatıver olup biteni.</strong></span></span></span></p><p></p><p> </p><p> </p><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: red"><strong>Ses ver yiğidim, yoksa beni duymuyor musun?</strong></span></span></span></p><p></p><p> </p><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: red"><strong>Yıllar var ki hep hâyalinle oynaşıyorum,</strong></span></span></span></p><p></p><p> </p><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: red"><strong>Kalkıp geleceğin ümidiyle yaşıyorum...</strong></span></span></span></p><p></p><p> </p><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: red"><strong>Ses ver yiğidim, yoksa beni duymuyor musun?!</strong></span></span></span></p><p></p><p> </p><p> </p><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: red"><strong>Sırtımda ardan bir gömlek, yılların vebâli,</strong></span></span></span></p><p></p><p> </p><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: red"><strong>Ümitle ışıldayan gönlüm, seni bekliyor;</strong></span></span></span></p><p></p><p> </p><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: red"><strong>Kâh göklerde uçup, kâh yerlerde emekliyor.</strong></span></span></span></p><p></p><p> </p><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: red"><strong>Sırtımda ardan bir gömlek, yılların vebâli,</strong></span></span></span></p><p></p><p> </p><p> </p><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: red"><strong>Her tarafta hârab eller, baykuşlara bayram,</strong></span></span></span></p><p></p><p> </p><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: red"><strong>Köprüler bir bir yıkılmış ve yollar yolcusuz,</strong></span></span></span></p><p></p><p> </p><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: red"><strong>Gelip uğrayanı kalmamış çeşmeler, susuz...</strong></span></span></span></p><p></p><p> </p><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: red"><strong>Her tarafta hârab eller, baykuşlara bayram.</strong></span></span></span></p><p></p><p> </p><p> </p><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: red"><strong>İradelerde çatırtı, ruhlarda müthiş şok,</strong></span></span></span></p><p></p><p> </p><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: red"><strong>Tarihi yağmaladı bir düzine tarihsiz;</strong></span></span></span></p><p></p><p> </p><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: red"><strong>Değerler alt üst oldu, mukaddesat sahipsiz,</strong></span></span></span></p><p></p><p> </p><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: red"><strong>İradelerde çatırtı, ruhlarda müthiş şok.</strong></span></span></span></p><p></p><p> </p><p> </p><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: red"><strong>Tıp ki rüyalarda olduğu gibi diril, gel!</strong></span></span></span></p><p></p><p> </p><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: red"><strong>Beyaz atının üzerinde bir sabah erken;</strong></span></span></span></p><p></p><p> </p><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: red"><strong>Gözlerim kapalı ruhumda seni süzerken</strong></span></span></span></p><p></p><p> </p><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: red"><strong>Tıpkı rüyalarda olduğu gibi diril, gel!</strong></span></span></span></p><p></p><p> </p><p> </p><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: red"><strong>M. Fethullah Gülen</strong></span></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="genc_kalem, post: 176139, member: 15919"] [B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=red][B]MİLLET RUHU[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=red][B]Bir yiğit vardı gömdüler şu karşı bayıra...[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=red][B]Arkadan kefenini, gömleğini soydular.[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=red][B]“aman kalkar!” deyip üstüne taşlar koydular,[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=red][B]Bir yiğit vardı; gömdüler şu karşı bayıra.[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=red][B]Yiğidim hele anlatıver olup biteni![/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=red][B]Sen dertli, vatan dertli, oturup ağlayalım...[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=red][B]Ağlayıp sinelerimizi dağlayalım,[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=red][B]Yiğidim, hele anlatıver olup biteni.[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=red][B]Ses ver yiğidim, yoksa beni duymuyor musun?[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=red][B]Yıllar var ki hep hâyalinle oynaşıyorum,[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=red][B]Kalkıp geleceğin ümidiyle yaşıyorum...[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=red][B]Ses ver yiğidim, yoksa beni duymuyor musun?![/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=red][B]Sırtımda ardan bir gömlek, yılların vebâli,[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=red][B]Ümitle ışıldayan gönlüm, seni bekliyor;[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=red][B]Kâh göklerde uçup, kâh yerlerde emekliyor.[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=red][B]Sırtımda ardan bir gömlek, yılların vebâli,[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=red][B]Her tarafta hârab eller, baykuşlara bayram,[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=red][B]Köprüler bir bir yıkılmış ve yollar yolcusuz,[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=red][B]Gelip uğrayanı kalmamış çeşmeler, susuz...[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=red][B]Her tarafta hârab eller, baykuşlara bayram.[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=red][B]İradelerde çatırtı, ruhlarda müthiş şok,[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=red][B]Tarihi yağmaladı bir düzine tarihsiz;[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=red][B]Değerler alt üst oldu, mukaddesat sahipsiz,[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=red][B]İradelerde çatırtı, ruhlarda müthiş şok.[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=red][B]Tıp ki rüyalarda olduğu gibi diril, gel![/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=red][B]Beyaz atının üzerinde bir sabah erken;[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=red][B]Gözlerim kapalı ruhumda seni süzerken[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=red][B]Tıpkı rüyalarda olduğu gibi diril, gel![/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=red][B]M. Fethullah Gülen[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Millet Ruhu
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…