Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Mizahi Sohbet
Miniklerin forumu :)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Elif_Gibi" data-source="post: 150549" data-attributes="member: 6253"><p><span style="color: navy"><em><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px">Yardım:Burnuma nohut soktum çıkaramıyorum!!</span></span></em></span></p><p> </p><p><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: navy">Muhabbet:Annem bu yemekleri nasıl böyle güzel yapıyo?? </span></span></span></em></p><p> </p><p><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: navy">Siyaset Meydanı :Hayır Bizi Leylekler Değil Pokemonlar getirdi! </span></span></span></em></p><p> </p><p><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: navy">Muhabbet:Hangimizin babası döver? </span></span></span></em></p><p> </p><p><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: navy">Muhabbet:Kaça kadar sayabiliyosunuz? </span></span></span></em></p><p> </p><p><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: navy">Anket: Örümcek adam mı daha güçlü Superman mi? </span></span></span></em></p><p> </p><p><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: navy">İtiraflar :Ali’nin bilyesini aldım amagebertseniz vermem!</span></span></span></em></p><p> </p><p><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: navy">Anket:sütünüzü ılık mı sıcak mı içiyorsunuz ? </span></span></span></em></p><p> </p><p><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: navy">Püf noktaları : Barbie'nin sacını yıkayınca keçeleşmesini önlemek </span></span></span></em></p><p> </p><p><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: navy">Ne okusak : cin ali ve aysecan</span></span></span></em></p><p> </p><p><em><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: navy"><span style="font-size: 15px">Ne izlesek : beyblade, pokemon ,</span></span></span><span style="color: navy"> <span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px">Spiderman ,Dragonmon , Batman</span></span></span></em><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy"><em>(anket) </em></span></span></span></p><p> </p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy"><em><span style="font-family: 'Times New Roman'">Hayvanlar alemi : kedi tekmelemenin incelikleri </span></em></span></span></p><p> </p><p><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: navy">Yardım:Canbebe Sızdırıyorrr!!! </span></span></span></em></p><p> </p><p><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: navy">Anket:En Sevdiğiniz mama markası </span></span></span></em></p><p> </p><p><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: navy">Yardım:Hatice Saçımı çekti </span></span></span></em></p><p> </p><p><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: navy">İtiraflar:Kardeşimi Kıskanıyorum </span></span></span></em></p><p> </p><p><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: navy">Donanım-program: Ülker Hero Baby ürünü upgrade etti!</span></span></span></em></p><p> </p><p><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: navy">Anket:Bebelac mı Nestle mi ??</span></span></span></em></p><p> </p><p><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: navy">Resimli Anlatımlar: Dört, üç ve iki tekerlekli bisiklete nasıl binilir??(resimli) </span></span></span></em></p><p> </p><p><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: navy">Yardım :Klozetin içine düşmemek için teknikler </span></span></span></em></p><p> </p><p><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: navy">Siyaset Meydanı: Pokemona inanmıyor musunuz?Büyük hataaa!(pokeist misiniz?) </span></span></span></em></p><p> </p><p><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: navy">Resimli Anlatımlar :Koşup zıplamanın teknikleri </span></span></span></em></p><p> </p><p><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: navy">Yardım :Anne babaya izimizi kaybettirme teknikleri </span></span></span></em></p><p> </p><p><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: navy">Program: Nokia Kısa Ninni MP3, Wave </span></span></span></em></p><p> </p><p><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: navy">Program: Nokia Tom ve Jery WallPaper </span></span></span></em></p><p> </p><p><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: navy">Program: Uyumak için ninni programı </span></span></span></em></p><p> </p><p><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: navy">Anket :Anne babaya sorulması gereken en gıcık sorular nelerdir? </span></span></span></em></p><p> </p><p><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: navy">Konusuz konular: Yeni kardeşim doğdu </span></span></span></em></p><p> </p><p><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: navy">Muhabbet: Altına kaçırmayan var mı ??</span></span></span></em></p><p> </p><p><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: navy">Oyun: Herkes üsttekinin saçını çeksin</span></span></span></em></p><p> </p><p><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: navy">Yarışma: 1pegasus pamuk helva partisi birincisi </span></span></span></em></p><p> </p><p><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: navy">Oyun: Herkes en son öğrendiği cümleyi yazsın </span></span></span></em></p><p> </p><p> </p><p><span style="color: navy"><em>:005::005::005:</em></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Elif_Gibi, post: 150549, member: 6253"] [COLOR=navy][I][FONT=Times New Roman][SIZE=4]Yardım:Burnuma nohut soktum çıkaramıyorum!![/SIZE][/FONT][/I][/COLOR] [I][SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=navy]Muhabbet:Annem bu yemekleri nasıl böyle güzel yapıyo?? [/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=navy]Siyaset Meydanı :Hayır Bizi Leylekler Değil Pokemonlar getirdi! [/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=navy]Muhabbet:Hangimizin babası döver? [/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=navy]Muhabbet:Kaça kadar sayabiliyosunuz? [/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=navy]Anket: Örümcek adam mı daha güçlü Superman mi? [/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=navy]İtiraflar :Ali’nin bilyesini aldım amagebertseniz vermem![/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=navy]Anket:sütünüzü ılık mı sıcak mı içiyorsunuz ? [/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=navy]Püf noktaları : Barbie'nin sacını yıkayınca keçeleşmesini önlemek [/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=navy]Ne okusak : cin ali ve aysecan[/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][FONT=Times New Roman][COLOR=navy][SIZE=4]Ne izlesek : beyblade, pokemon ,[/SIZE][/COLOR][/FONT][COLOR=navy] [FONT=Times New Roman][SIZE=4]Spiderman ,Dragonmon , Batman[/SIZE][/FONT][/COLOR][/I][FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=navy][I](anket) [/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] [SIZE=4][COLOR=navy][I][FONT=Times New Roman]Hayvanlar alemi : kedi tekmelemenin incelikleri [/FONT][/I][/COLOR][/SIZE] [I][SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=navy]Yardım:Canbebe Sızdırıyorrr!!! [/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=navy]Anket:En Sevdiğiniz mama markası [/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=navy]Yardım:Hatice Saçımı çekti [/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=navy]İtiraflar:Kardeşimi Kıskanıyorum [/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=navy]Donanım-program: Ülker Hero Baby ürünü upgrade etti![/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=navy]Anket:Bebelac mı Nestle mi ??[/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=navy]Resimli Anlatımlar: Dört, üç ve iki tekerlekli bisiklete nasıl binilir??(resimli) [/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=navy]Yardım :Klozetin içine düşmemek için teknikler [/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=navy]Siyaset Meydanı: Pokemona inanmıyor musunuz?Büyük hataaa!(pokeist misiniz?) [/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=navy]Resimli Anlatımlar :Koşup zıplamanın teknikleri [/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=navy]Yardım :Anne babaya izimizi kaybettirme teknikleri [/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=navy]Program: Nokia Kısa Ninni MP3, Wave [/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=navy]Program: Nokia Tom ve Jery WallPaper [/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=navy]Program: Uyumak için ninni programı [/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=navy]Anket :Anne babaya sorulması gereken en gıcık sorular nelerdir? [/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=navy]Konusuz konular: Yeni kardeşim doğdu [/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=navy]Muhabbet: Altına kaçırmayan var mı ??[/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=navy]Oyun: Herkes üsttekinin saçını çeksin[/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=navy]Yarışma: 1pegasus pamuk helva partisi birincisi [/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=navy]Oyun: Herkes en son öğrendiği cümleyi yazsın [/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [COLOR=navy][I]:005::005::005:[/I][/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Mizahi Sohbet
Miniklerin forumu :)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…