Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
mücrimin duası
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="kasif1" data-source="post: 306604" data-attributes="member: 1008778"><p><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0000">Bir arzum var İlâhi, izzet-i dergâhından;</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0000">Yakın eyle bendeni, nuruna uzak değil.</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0000"></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0000">Rahmetini ne olur, esirgeme kulundan;</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0000">Çün adalet edersen, Cennet bana hak değil. </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0000"></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0000">Kıtmir olam kapında, açacağın âna dek;</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0000">Yarı yolda dönüp giden, hain alçak değil.</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0000"></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0000">Şu bîvefa ne kadar, dûr olsa da hizmetten; </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0000">Sen'in nurun ey vefadar, bana ırak değil.</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0000"></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0000">Doldu kara defterim, günah üstüne günah;</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0000">Sevap defterim bomboş, belki bir yaprak değil.</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0000"></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0000">Her mevsim tekrar ile, bozsam da ben ahdimi; </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0000">Mümbittir Sen'in ümit iklimin, kurak değil.</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0000"></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0000">Kızardı ufuklar, eyyam bir guruba kaydı;</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0000">Görünen o kızıllık, sanma ki şafak değil.</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0000"></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0000">Hile-i şeyâtînden, sıyanet kıl Ya Hafîz!</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0000">Hayreyle encamı, Lehebvari helâk değil.</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0000"></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0000">Yitip gitsin razıyım, yeter ki mezarımdan,</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0000">Kardelenler yükselsin, habbe-i nifak değil.</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0000"></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0000">Sermedi bir deryadır, coşup gelen rahmetin; </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0000">Akıp akıp kuruyan, küçücük ırmak değil.</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0000"></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0000">İsyan deryasına ben, dalsam her gün yeniden;</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0000">Zerre miktar affından, ümidim ırak değil.</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0000"></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0000">Çıktım ebed yoluna, saf tutan omuzlarda;</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0000">Nurun olsun kefenim, soğumuş toprak değil.</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0000"></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0000">Ben bir abd-i âcizim; Sen, Sultan-ı Ekber'sin;</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0000">Rızan olsun makamım, ebedî firak değil.</span></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kasif1, post: 306604, member: 1008778"] [FONT=comic sans ms][SIZE=4][COLOR=#ff0000]Bir arzum var İlâhi, izzet-i dergâhından; Yakın eyle bendeni, nuruna uzak değil. Rahmetini ne olur, esirgeme kulundan; Çün adalet edersen, Cennet bana hak değil. Kıtmir olam kapında, açacağın âna dek; Yarı yolda dönüp giden, hain alçak değil. Şu bîvefa ne kadar, dûr olsa da hizmetten; Sen'in nurun ey vefadar, bana ırak değil. Doldu kara defterim, günah üstüne günah; Sevap defterim bomboş, belki bir yaprak değil. Her mevsim tekrar ile, bozsam da ben ahdimi; Mümbittir Sen'in ümit iklimin, kurak değil. Kızardı ufuklar, eyyam bir guruba kaydı; Görünen o kızıllık, sanma ki şafak değil. Hile-i şeyâtînden, sıyanet kıl Ya Hafîz! Hayreyle encamı, Lehebvari helâk değil. Yitip gitsin razıyım, yeter ki mezarımdan, Kardelenler yükselsin, habbe-i nifak değil. Sermedi bir deryadır, coşup gelen rahmetin; Akıp akıp kuruyan, küçücük ırmak değil. İsyan deryasına ben, dalsam her gün yeniden; Zerre miktar affından, ümidim ırak değil. Çıktım ebed yoluna, saf tutan omuzlarda; Nurun olsun kefenim, soğumuş toprak değil. Ben bir abd-i âcizim; Sen, Sultan-ı Ekber'sin; Rızan olsun makamım, ebedî firak değil.[/COLOR][/SIZE][/FONT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
mücrimin duası
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…