Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Makale - Menkıbe ve Denemeler
Muhammed Muhtar eş-Şankiti den GAZZE için üç öneri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="molla_zehra" data-source="post: 90501" data-attributes="member: 30"><p>Amerikan silahlarıyla ağzına kadar donatılmış askeri bir üs olarak siyonist şebekenin kalbi olan İsrail'i vurmaya odaklanmak bir hikmet değildir.</p><p></p><p>Önemli olan dünyanın neresinde olursa olsun siyonist örgütlere darbe vurmaktır. Bu saldırganlara kucak açan milletler kucak açtıkları için bedel ödeyeceklerini bilecekler. Dünya Yahudileri de bizi koyun gibi kesmelerinin karşılıksız kalmadığını görecekler. Ya ümmetimizin kalbine yerleştirdikleri bu kanseri beslemekten vazgeçecekler ya da mallarıyla ve canlarıyla bunun bedelini ödeyecekler.</p><p></p><p>Tabii savaşı Filistin topraklarından geniş dünya coğrafyasına taşımak batılı halkları ya da siyonist olmayan Yahudileri hedef almamız anlamına gelmiyor. Geniş cephe savaşları çok ince hesaplara gereksinim duymaktadır. Batılı halklara açık bir cephe açmak yahudilere bir koruma kalkanı sunmak demektir. Bu durumda yahudiler başkasnın canı ve malıyla bize karşı savaş verirler.</p><p>Bizim istediğimiz sırf siyonistlere yönelik olan bir savaştır. Bunların örgütleri bellidir. Çıkarları bellidir. Liderleri azgınlık ve zülumle kendilerini belli ediyorlar. Siyonistlere yardım ve yataklık yapsalar bile başkasını bu savaşın içine çekmek hikmetli bir davranış değildir.</p><p>Dünyanın her tarafında bugün bir plan ve kural olmadan cihad bayrağı ve savaş cephesi açan kişilere Küdus'e ve Mescidi Aksa'ya gelin demiyoruz. Siyonistleri gördüğünüz yerde öldürün, siyonist olmayanlarla savaştan kaçın en azından erteleyin.</p><p></p><p><strong>2- İŞBİRLİKÇİ ABBAS YÖNETİMİNE KARŞI YENİ BİR İNTİFADA</strong></p><p></p><p>İkinci adım ise Batı Şeria'da Mahmud Abbas ve tayfasının temsil ettiği ihanet ve yardım-yataklık şebekesini derinden sarsacak yeni bir intifada başlatmak olacaktır. Filistin halkı, çektiği çile ve acıyı ticarete döken satılmış bir güruh başında dururken onurunu minumum düzeyde bile koruması mümkün değildir.</p><p></p><p>Batı Şeria halkı tıpkı iki senedir Gazze halkının yaptığı gibi düşmana karşı elini kolunu bağlayanlardan vatanını kurtarmak için üzerine düşeni yapmalı. Öyleyse kurtuluşa giden yok işbirlikçilerden kurtulmak ve FKÖ liderliğini emin ellere teslim etmektir.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="molla_zehra, post: 90501, member: 30"] Amerikan silahlarıyla ağzına kadar donatılmış askeri bir üs olarak siyonist şebekenin kalbi olan İsrail'i vurmaya odaklanmak bir hikmet değildir. Önemli olan dünyanın neresinde olursa olsun siyonist örgütlere darbe vurmaktır. Bu saldırganlara kucak açan milletler kucak açtıkları için bedel ödeyeceklerini bilecekler. Dünya Yahudileri de bizi koyun gibi kesmelerinin karşılıksız kalmadığını görecekler. Ya ümmetimizin kalbine yerleştirdikleri bu kanseri beslemekten vazgeçecekler ya da mallarıyla ve canlarıyla bunun bedelini ödeyecekler. Tabii savaşı Filistin topraklarından geniş dünya coğrafyasına taşımak batılı halkları ya da siyonist olmayan Yahudileri hedef almamız anlamına gelmiyor. Geniş cephe savaşları çok ince hesaplara gereksinim duymaktadır. Batılı halklara açık bir cephe açmak yahudilere bir koruma kalkanı sunmak demektir. Bu durumda yahudiler başkasnın canı ve malıyla bize karşı savaş verirler. Bizim istediğimiz sırf siyonistlere yönelik olan bir savaştır. Bunların örgütleri bellidir. Çıkarları bellidir. Liderleri azgınlık ve zülumle kendilerini belli ediyorlar. Siyonistlere yardım ve yataklık yapsalar bile başkasını bu savaşın içine çekmek hikmetli bir davranış değildir. Dünyanın her tarafında bugün bir plan ve kural olmadan cihad bayrağı ve savaş cephesi açan kişilere Küdus'e ve Mescidi Aksa'ya gelin demiyoruz. Siyonistleri gördüğünüz yerde öldürün, siyonist olmayanlarla savaştan kaçın en azından erteleyin. [B]2- İŞBİRLİKÇİ ABBAS YÖNETİMİNE KARŞI YENİ BİR İNTİFADA[/B] İkinci adım ise Batı Şeria'da Mahmud Abbas ve tayfasının temsil ettiği ihanet ve yardım-yataklık şebekesini derinden sarsacak yeni bir intifada başlatmak olacaktır. Filistin halkı, çektiği çile ve acıyı ticarete döken satılmış bir güruh başında dururken onurunu minumum düzeyde bile koruması mümkün değildir. Batı Şeria halkı tıpkı iki senedir Gazze halkının yaptığı gibi düşmana karşı elini kolunu bağlayanlardan vatanını kurtarmak için üzerine düşeni yapmalı. Öyleyse kurtuluşa giden yok işbirlikçilerden kurtulmak ve FKÖ liderliğini emin ellere teslim etmektir. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Makale - Menkıbe ve Denemeler
Muhammed Muhtar eş-Şankiti den GAZZE için üç öneri
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…