Muharrem ayı Kur'an-ı Kerim Hatmimiz başlamıştır!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rabiya

Active member
selamun aleyküm memluk kardes benim dagitigim hatimi bulamiyorum lütfen yardim edermisiniz yoksa cüzler hepsi okundumu eger okunmadiysa ben alacam inss cvp bkl birde yeni konu actim 500 yasin okumak icin acaba her istedigim zaman yasin vaya cüz konu acsam burda sakincasi varmi cünkü ben sitede ve netten fazla anlamiyorum lütfen bana her zaman testek olun RABBIM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN INSAALLAH....

memluk

Hatim Sorumlusu
selamun aleyküm memluk kardes benim dagitigim hatimi bulamiyorum lütfen yardim edermisiniz yoksa cüzler hepsi okundumu eger okunmadiysa ben alacam inss cvp bkl birde yeni konu actim 500 yasin okumak icin acaba her istedigim zaman yasin vaya cüz konu acsam burda sakincasi varmi cünkü ben sitede ve netten fazla anlamiyorum lütfen bana her zaman testek olun RABBIM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN INSAALLAH....

Aleykümselam kardeşim açtığınız hatim konusu şu linkte
https://risaleforum.net/site-yoneti.../49846-bu-hatime-ortak-olun-yardimci-olun.htm
kalan cüzler

11
12
13
14
15
16
17
18
19

ABDULLAH4

Forum Yöneticisi
Selamün Aleyküm..

memluk kardesim Gülistan sessiz kalmis kardesim Masallah Hatimler tamamlanmis sessiz kalmasin hatim basligimiz ya yeni bir hatim ekleyelim dagitalim yada biraz erken de olsa yeni basligi acalim insallah.. cüz alan okuyan dagitan emegi gecen cümle kardeslerimizden Rabbim ebeden razi ve memnun olsun.. Hakkini helal et insallah maksadimiz görevinize mudahale etmek degil acizane fikrimizi beyandan ibarettir..Hizmetlerinizden dolayi Rabbim razi olsun..Yaradana emanet olun..

memluk

Hatim Sorumlusu
Aleykümselam abim evet bu ayki hatimlerimiz tamamlandı yeni hatimleri açmakla meşguldumki sizin msj gördüm
maşallah yine rabbimin izniyle Kuranla dolu bir ay geçirdik rabbim bizi yolundan ayırmasın inşallah.

memluk

Hatim Sorumlusu
Esselâmü aleyküm ve rahmetullàhi ve bedrekâtühü!..

Muhterem kardesler; Muharrem ayi Kuran-ı Kerim hatmimiz tamamlanmıştır,Rabbim razi oldugu kullardan eyleyip
okunan hatimlerimizi kabul eylesin .Cennetiyle cemâliyle cümlenizi müşerref eylesin...amin

Allah razı olsun sizlerden.
buyrun duaya;

Bismillahirrahmanirrahim...

Yâ Rabbi!

Dile getirdiğimiz her türlü hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar; rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'âlemin, ResûI-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün âl ve ashabına olsun.

"0l! emriyle; bilinen ve bilinmeyen, görünen ve görünmeyen sayısız alemleri yaratan; "Yok 0l!" emriyle de, her şeyi bir anda yok etme gücüne sahib olan, alemlerin Rabbi, Rahman ve Rahim olan Yüce ALLAH’ım!

ALLAH’ım! Bizleri Kur’an-ı Kerim'in zineti ile süsle.

O'nun kerameti ile mükerrem eyle ve şerefiyle şereflendir.

Yâ Rabbi!

Kurani Azimussanin her harfi için bizlere sevap yaz. Okurken yaptığımız hataları bağışla, tam ve mükemmel okumuş gibi kabul buyur. Kur'an-ı Kerim'i kalblerimize nur eyle, Cennet yolumuzu aydınlat.

Yâ Rabbi!

Habib'in Muhammed Mustafa, Kitab’ların, bütün sevdiklerin yüzü hürmetine, bizleri dergah-i bârigâh-ı ulûhiyyetinden bos çevirme, duâlarımızı kabul eyle, yâ Gafur u yâ Gaffâr.

Amin, Amin, Amin… Bi hürmeti seyyidi'l-mürselin ve'l-hâmdülillahi Rabbi'l-Alemin.

Konu kapanmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...