Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Genel ve Güncel Haberler
Muhsin Yazıcıoğlu'nun helikopteri düştü
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="NuruAhsen" data-source="post: 112989" data-attributes="member: 857"><p style="text-align: left"> <span style="font-family: 'Tahoma'"></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Tahoma'"></span></p><p> </p><p> <span style="font-size: 10px">BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nun helikopterinde olan ve <strong>'Ben hariç herkes öldü'</strong> ifadesini kullanan İHA Muhabiri İsmail Güneş'in konuştuğu İHA Genel Müdür Yardımcısı İsmail Ballı anattı: </span><span style="font-size: 10px">Muhabirimiz 12 yıllık tecrübeli bir muhabirdir. Çok kısa bir açıklama yaptı. Olanları bana acı çekerek anlattı. Kendisinin çok ağır olduğunu ve kendisinden sonrakilerin hayatını kaybettiğini söyledi. <strong>'Nerde olduğumuzu bilemiyorum burada kar yağıyor'</strong> dedi. Sonra telefonunun şarjı bitti. Bir daha irtibat sağlayamadık. </span></p><p> <span style="font-size: 10px"><strong></strong></span></p><p><span style="font-size: 10px"><strong>İNŞALLAH YANILMIŞTIR</strong></span></p><p> <span style="font-size: 10px">CNN Türk'e telefon bağlantısı ile katılan Ballı, muharimiz <strong>'inşallah yanılmıştır'</strong> diye temennide de bulundu. </span><span style="font-size: 10px">4,5 saattir arama kurtarma çalışmaları hala devam ediyor. Başbakanlık kriz merkezinden gelen son bilgilere göre enkaza hala ulaşılamadı. Arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Ulaştırma Bakanlığı kaynaklarından alınan bilgiye göre, Yazıcıoğlu'nun helikopteri Kahramanmaraş'ın Çağlayancerit ilçesi ile Göksun ilçesi arasında Hacı Ömerli Köyü mevkisinde düştüğü kaydedildi.</span></p><p> <span style="font-size: 10px"><strong></strong></span></p><p><span style="font-size: 10px"><strong>ÇELİŞKİLİ HABERLERE YALANLAMA GELDİ</strong></span></p><p> <span style="font-size: 10px">Kaza ile ilgili gelen ilk bilgilerde çok çelişkili ifadeler yer aldı. Televizyonların canlı yayınlarda aktardığı ve ajanslardan gelen bilgiler yanlış yönlendirmelere neden oldu. İlk önce 'Yazıcıoğlu'nun durumu iyi ve Göksun Hastanesine kaldırılıyor' gibi bilgiler yalanlandı. Sonunda Başbakanlık Kriz Merkezi uyarıda bulundu. En gelen bilgiler dahilinde arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.</span></p><p> <span style="font-size: 10px"><strong></strong></span></p><p><span style="font-size: 10px"><strong>İLGİLİ HABER:</strong> <a href="http://www.moralhaber.net/60554_IHA-muhabiri:-Ben-haric-herkes-oldu-.htm" target="_blank"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="color: #000000">İHA muhabiri: <span style="color: #ff0000">'Ben hariç herkes öldü'</span></span> </span></a></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="NuruAhsen, post: 112989, member: 857"] [LEFT] [FONT=Tahoma] [/FONT][/LEFT] [SIZE=2]BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nun helikopterinde olan ve [B]'Ben hariç herkes öldü'[/B] ifadesini kullanan İHA Muhabiri İsmail Güneş'in konuştuğu İHA Genel Müdür Yardımcısı İsmail Ballı anattı: [/SIZE][SIZE=2]Muhabirimiz 12 yıllık tecrübeli bir muhabirdir. Çok kısa bir açıklama yaptı. Olanları bana acı çekerek anlattı. Kendisinin çok ağır olduğunu ve kendisinden sonrakilerin hayatını kaybettiğini söyledi. [B]'Nerde olduğumuzu bilemiyorum burada kar yağıyor'[/B] dedi. Sonra telefonunun şarjı bitti. Bir daha irtibat sağlayamadık. [/SIZE] [SIZE=2][B] İNŞALLAH YANILMIŞTIR[/B][/SIZE] [SIZE=2]CNN Türk'e telefon bağlantısı ile katılan Ballı, muharimiz [B]'inşallah yanılmıştır'[/B] diye temennide de bulundu. [/SIZE][SIZE=2]4,5 saattir arama kurtarma çalışmaları hala devam ediyor. Başbakanlık kriz merkezinden gelen son bilgilere göre enkaza hala ulaşılamadı. Arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Ulaştırma Bakanlığı kaynaklarından alınan bilgiye göre, Yazıcıoğlu'nun helikopteri Kahramanmaraş'ın Çağlayancerit ilçesi ile Göksun ilçesi arasında Hacı Ömerli Köyü mevkisinde düştüğü kaydedildi.[/SIZE] [SIZE=2][B] ÇELİŞKİLİ HABERLERE YALANLAMA GELDİ[/B][/SIZE] [SIZE=2]Kaza ile ilgili gelen ilk bilgilerde çok çelişkili ifadeler yer aldı. Televizyonların canlı yayınlarda aktardığı ve ajanslardan gelen bilgiler yanlış yönlendirmelere neden oldu. İlk önce 'Yazıcıoğlu'nun durumu iyi ve Göksun Hastanesine kaldırılıyor' gibi bilgiler yalanlandı. Sonunda Başbakanlık Kriz Merkezi uyarıda bulundu. En gelen bilgiler dahilinde arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.[/SIZE] [SIZE=2][B] İLGİLİ HABER:[/B] [URL="http://www.moralhaber.net/60554_IHA-muhabiri:-Ben-haric-herkes-oldu-.htm"][FONT=Tahoma][COLOR=#000000]İHA muhabiri: [COLOR=#ff0000]'Ben hariç herkes öldü'[/COLOR][/COLOR] [/FONT][/URL][/SIZE] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Genel ve Güncel Haberler
Muhsin Yazıcıoğlu'nun helikopteri düştü
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…