Normal
Tarihi ve geçmişini bilen her aklı başında olan müslüman bu filme eleştiri getirir..Ve tarihle zerre kadar alakası olmadığı gerçeğini çok çabuk görür ve kavrar..; Sadece bir bölümünü izledim..Oda hastanede nöbette arkadaşlarımın ısrarıyla izlemek zorunda kaldım..Aslında merakta ettim açıkcası..Nedir bu kadar eleştiri odağı olan filmin konusu diye..Yani film hakkında fikir sahibi olmak istedim birazda; Açık ifade edeyimki Tarihi bir film değilde sanki Amerikan filmi izler gibi oldum...Özür dileyerek ifade etmeliyimki (kimin eli kimin cebinde belli değil) Kıyafetler Londra moda rüzgarından kopup bizim osmanlı sarayında vukuu bulmuş..Hanımlarda bırakın örtüyü ,dekolte almış başını gidiyor..Hakaret ve saçmalık olurda bu kadarına pes dedim..Hele valide hanım o yaşıyla podyumda yürüyen manken adeta...neyse baştan sona saçmalık; bence bu Fİlmin adı; MUHTEŞEM REZALET OLMALIYDI.... SON BİR ŞEYDAHA;KESİNLLİKLE BU FİLMİN KASITLI YAPILDIĞINI DÜŞÜNÜYORUM!!!!!
Tarihi ve geçmişini bilen her aklı başında olan müslüman bu filme eleştiri getirir..Ve tarihle zerre kadar alakası olmadığı gerçeğini çok çabuk görür ve kavrar..;
Sadece bir bölümünü izledim..Oda hastanede nöbette arkadaşlarımın ısrarıyla izlemek zorunda kaldım..Aslında merakta ettim açıkcası..Nedir bu kadar eleştiri odağı olan filmin konusu diye..Yani film hakkında fikir sahibi olmak istedim birazda;
Açık ifade edeyimki Tarihi bir film değilde sanki Amerikan filmi izler gibi oldum...Özür dileyerek ifade etmeliyimki (kimin eli kimin cebinde belli değil)
Kıyafetler Londra moda rüzgarından kopup bizim osmanlı sarayında vukuu bulmuş..Hanımlarda bırakın örtüyü ,dekolte almış başını gidiyor..Hakaret ve saçmalık olurda bu kadarına pes dedim..Hele valide hanım o yaşıyla podyumda yürüyen manken adeta...neyse baştan sona saçmalık;
bence bu Fİlmin adı;
MUHTEŞEM REZALET OLMALIYDI....
SON BİR ŞEYDAHA;
KESİNLLİKLE BU FİLMİN KASITLI YAPILDIĞINI DÜŞÜNÜYORUM!!!!!