Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Aile ve Yaşam
Modern Tıp ve Sağlık
Müslüman anne adaylarına 9 aylık reçete
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="yozgati" data-source="post: 428653" data-attributes="member: 1026551"><p>1-Hep abdestli olmaya çalış. özellikle yemek yerken.</p><p> 2-Bütün günahlardan korunmaya bak.</p><p> 3-Elinden geldiğince müstehap olan şeyleri yapmaya çalış.</p><p>4-Geceleri aynaya bakma.</p><p> 5-Sinirlenme! Huzurlu ve sakin ol.</p><p> 6-Kur'ân dinlemeye ve okumaya çalış.</p><p>7-Namazlardan sonra tesbihatı ihmal etme.</p><p> 8- Hamilelik boyunca 1 kere de olsa kuran hatim et.</p><p> 9-Her gün salavât getir.</p><p> 10-Bebek hareket ettiği her an elini karnının üzerine koy ve salavât getir ve ihlâs süresini oku.</p><p> 11-Allahı çok düşün.</p><p> 12-İnsanlara yardım et.</p><p> 13-Mü'min insanların yüzüne bak.</p><p> 14-Gıybetten ve yalandan uzak dur.</p><p> 15-Namazını vaktinde kıl.</p><p> 16-Devamlı allah, allah diye zikirde bulun.</p><p> 17-Eğer evladının sabırlı olmasını istiyorsan elini karnının üzerüne koy ve asr süresini oku.</p><p> 18-Evladına hayırlı bir isim koy ve daha karnındayken elini karnının üzerine koy ve ismiyle ona hitap et. unutma çocuğun anne baba üzerindeki hakkı anne ve babanın ona hayırlı bir isim vermeleridir.</p><p> 19-Enbiya süresini oku, evladının salih bir evlat olması için dua et.</p><p> 20-Eğer anne ve babanın çocukla çok iyi bir ilişkisi, bağı, diyolağu olmasını istiyorsan çocuk doğmadan anne ve baba evlatlarıyla konuşmalılar ve çocuk doğduktan sonra bu seslere aşina olacaktır.</p><p> 21-Hamilelik esnasında düzenli beslenme ve temizliğe çok önem verilmelidir.</p><p> 22-Elini karnının üzerine koy ve bol bol salâvat getir.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="yozgati, post: 428653, member: 1026551"] 1-Hep abdestli olmaya çalış. özellikle yemek yerken. 2-Bütün günahlardan korunmaya bak. 3-Elinden geldiğince müstehap olan şeyleri yapmaya çalış. 4-Geceleri aynaya bakma. 5-Sinirlenme! Huzurlu ve sakin ol. 6-Kur'ân dinlemeye ve okumaya çalış. 7-Namazlardan sonra tesbihatı ihmal etme. 8- Hamilelik boyunca 1 kere de olsa kuran hatim et. 9-Her gün salavât getir. 10-Bebek hareket ettiği her an elini karnının üzerine koy ve salavât getir ve ihlâs süresini oku. 11-Allahı çok düşün. 12-İnsanlara yardım et. 13-Mü'min insanların yüzüne bak. 14-Gıybetten ve yalandan uzak dur. 15-Namazını vaktinde kıl. 16-Devamlı allah, allah diye zikirde bulun. 17-Eğer evladının sabırlı olmasını istiyorsan elini karnının üzerüne koy ve asr süresini oku. 18-Evladına hayırlı bir isim koy ve daha karnındayken elini karnının üzerine koy ve ismiyle ona hitap et. unutma çocuğun anne baba üzerindeki hakkı anne ve babanın ona hayırlı bir isim vermeleridir. 19-Enbiya süresini oku, evladının salih bir evlat olması için dua et. 20-Eğer anne ve babanın çocukla çok iyi bir ilişkisi, bağı, diyolağu olmasını istiyorsan çocuk doğmadan anne ve baba evlatlarıyla konuşmalılar ve çocuk doğduktan sonra bu seslere aşina olacaktır. 21-Hamilelik esnasında düzenli beslenme ve temizliğe çok önem verilmelidir. 22-Elini karnının üzerine koy ve bol bol salâvat getir. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Aile ve Yaşam
Modern Tıp ve Sağlık
Müslüman anne adaylarına 9 aylık reçete
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…