Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
İslamiyet
Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi
İslama Göre Hayat
Müslümanları Zehirlediler, Afyonladılar, Bozdular
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="ABDULLAH4" data-source="post: 250808" data-attributes="member: 1004566"><p><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: white"><strong><em>.</em></strong></span></span></span></p><p></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">Selamün Aleyküm Kardesler</span></span></span></em></strong></p><p> </p><p> </p><p></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen"><strong><em>Bu gün tv,de secim konusmalarina bakarken Teseddürlü basörtülü kardesleri gördüm konusmaciya icten gelen coskuyla samimi bir sekilde alkis tutuyorlardi,,</em></strong></span></span></span></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #006400">Bunda ne var insan hosuna giden sözlere alkis tutar sevdigini destekler demeyin,,</span></span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #006400">Bastan bende öyle dedim lakin kisa bir tefekkür neticesinde..</span></span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #006400">Aglanacak halimize güldügümüzü farkettim.</span></span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #006400">Davamizda samimi olmadigimizi farkettim..</span></span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #006400">Ne kadar zavalli oldugumuzu farkettim</span></span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #006400">Neden müslümanlarin zülüm icinde olduklarini farkettim</span></span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #006400">Aaaah neler neler </span></span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #006400">Aslinda yeni farketmis;de degilim dostlar,lakin yaram tazelendi yeniden.,</span></span></span></em></strong></p><p><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen"><strong><em>Siyaset en nefret ettigim islerin basinda gelir anlamamda malüm secim arifesindeyiz mitingler oluyor her tabakadan halk toplanmis hatibi dinliyor her türlü fitne fesat, fisk fücur, günah ve fuhsiyat neticesinde lider olmus zat halkin gözünün icine bakarak piskince her günkü yalanlarina yeni bir yalan daha katarak konusuyor..</em></strong></span></span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen"><strong><em>Bas örtüsünü ben cözecem kimsenin Dini inancina karismayacam sunu vercem bunu verecem kaynak benim benim adim........... vs.. vaad üstüne vaat..</em></strong></span></span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen"><strong><em>Buraya kadar tamam neticede oda görevini yapiyor cünkü her devirde iyiler kötüler ebu cehiller nemrutlar olacak....</em></strong></span></span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen"><strong><em>lakin benim anlamadigim olay su..</em></strong></span></span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen"><strong><em>Dinini yasamak okumak icin basörtüsü basta olmak üzere dini inanclarina yapilan saldirilara ve onca zülme ugramalarina ragmen benim Teseddürlü Müslüman kardesim carsafli kardesim elinde parti bayragi bu zata alkis tutuyor.. inancina yapilan saldirilara kendine yapilan zülme alkis tuttugunun farkinda degil...kusura bakmayin kardesler ben gercekten anlamakta zorluk cekiyorum..</em></strong></span></span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen"><strong><em>Ne olur anlayan bana izah etsin.. </em></strong></span></span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #006400"><strong><em>Anlayisimi yitirdim ben bir anlam veremedim bu halimize..</em></strong></span></span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen"><strong><em>Bizi öyle zehirlemisler afyonlamislar bozmuslar sarhos etmislerki hala kendimize gelememisiz öyle olmasa bize onca zülmü yapan ve hala engel olmaya calisan vatandaslarin yalanlarina nasil alkis tutariz... </em></strong></span></span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen"><strong><em>Demekki anne ve babamizdan cevremizden gördügümüz gibbi inanmis giyinmis ve öyle yasmaya calisiyoruz onun icin bu haldeyiz..</em></strong></span></span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen"><strong><em>Eger gercekten ALLAH,in emri oldugu icin okuyup anlayip inanip öyle yasasaydik bu gün bu hal icinde olmazdik demekki bir noksanlik var.. </em></strong></span></span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen"><strong><em>Ne güzel demis( Hz.Ömer r.a) </em></strong></span></span></span></p><p><span style="color: darkgreen"><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><span style="font-size: 12px"><strong><em><span style="color: darkred">Inandigi gibi yasamayan, yasadigi gibi inanmaya baslar.</span> </em></strong></span></span></span></p><p> </p><p> </p><p><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #006400"><strong><em>Her halde bizi anlatan söz bu olsa gerek inandigini söyleyen ama emredildigi gibi yasayamayan kisiye uyan bir tarif bu olsa gerek..</em></strong></span></span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #006400"><strong><em>Ondan sonrada feryat ederiz..</em></strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #006400"><strong><em>Müslümanlar niye zülüm icinde..</em></strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #006400"><strong><em>Müslümanlar niye birlik beraberlik icinde olamiyor</em></strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #006400"><strong><em>Müslümanin basina gelen belalar neden vs der dururuz.</em></strong></span></span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #006400"><strong><em>Ey Kardesim marifet aynasinda imanimizi bir sorguluyalim bakalim biz gercekte ALLAH,a iman etmismiyiz iman hakikatlarina erismismiyiz bir bakmak lazim ne haldeyiz..</em></strong></span></span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #006400"><strong><em>Simdi daha iyi anliyorumki üstad risalelerin cok yerinde iman ve hakikatlerinden neden cok bahsediyor..</em></strong></span></span></span></p><p> </p><p> </p><p><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen"><strong><em>ne diyelim Rabbim cümlemizi gaflet uykusundan uyandirsin insallah..Amin..</em></strong></span></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ABDULLAH4, post: 250808, member: 1004566"] [FONT=Arial Narrow][SIZE=3][COLOR=white][B][I].[/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [B][I][FONT=Arial Narrow][SIZE=3][COLOR=darkgreen]Selamün Aleyküm Kardesler[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B] [FONT=Arial Narrow][SIZE=3][COLOR=darkgreen][B][I]Bu gün tv,de secim konusmalarina bakarken Teseddürlü basörtülü kardesleri gördüm konusmaciya icten gelen coskuyla samimi bir sekilde alkis tutuyorlardi,,[/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [B][I][FONT=Arial Narrow][SIZE=3][COLOR=#006400]Bunda ne var insan hosuna giden sözlere alkis tutar sevdigini destekler demeyin,,[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Arial Narrow][SIZE=3][COLOR=#006400]Bastan bende öyle dedim lakin kisa bir tefekkür neticesinde..[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Arial Narrow][SIZE=3][COLOR=#006400]Aglanacak halimize güldügümüzü farkettim.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Arial Narrow][SIZE=3][COLOR=#006400]Davamizda samimi olmadigimizi farkettim..[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Arial Narrow][SIZE=3][COLOR=#006400]Ne kadar zavalli oldugumuzu farkettim[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Arial Narrow][SIZE=3][COLOR=#006400]Neden müslümanlarin zülüm icinde olduklarini farkettim[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Arial Narrow][SIZE=3][COLOR=#006400]Aaaah neler neler [/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Arial Narrow][SIZE=3][COLOR=#006400]Aslinda yeni farketmis;de degilim dostlar,lakin yaram tazelendi yeniden.,[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B] [FONT=Arial Narrow][SIZE=3][COLOR=darkgreen][B][I]Siyaset en nefret ettigim islerin basinda gelir anlamamda malüm secim arifesindeyiz mitingler oluyor her tabakadan halk toplanmis hatibi dinliyor her türlü fitne fesat, fisk fücur, günah ve fuhsiyat neticesinde lider olmus zat halkin gözünün icine bakarak piskince her günkü yalanlarina yeni bir yalan daha katarak konusuyor..[/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial Narrow][SIZE=3][COLOR=darkgreen][B][I]Bas örtüsünü ben cözecem kimsenin Dini inancina karismayacam sunu vercem bunu verecem kaynak benim benim adim........... vs.. vaad üstüne vaat..[/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial Narrow][SIZE=3][COLOR=darkgreen][B][I]Buraya kadar tamam neticede oda görevini yapiyor cünkü her devirde iyiler kötüler ebu cehiller nemrutlar olacak....[/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial Narrow][SIZE=3][COLOR=darkgreen][B][I]lakin benim anlamadigim olay su..[/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial Narrow][SIZE=3][COLOR=darkgreen][B][I]Dinini yasamak okumak icin basörtüsü basta olmak üzere dini inanclarina yapilan saldirilara ve onca zülme ugramalarina ragmen benim Teseddürlü Müslüman kardesim carsafli kardesim elinde parti bayragi bu zata alkis tutuyor.. inancina yapilan saldirilara kendine yapilan zülme alkis tuttugunun farkinda degil...kusura bakmayin kardesler ben gercekten anlamakta zorluk cekiyorum..[/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial Narrow][SIZE=3][COLOR=darkgreen][B][I]Ne olur anlayan bana izah etsin.. [/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial Narrow][SIZE=3][COLOR=#006400][B][I]Anlayisimi yitirdim ben bir anlam veremedim bu halimize..[/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial Narrow][SIZE=3][COLOR=darkgreen][B][I]Bizi öyle zehirlemisler afyonlamislar bozmuslar sarhos etmislerki hala kendimize gelememisiz öyle olmasa bize onca zülmü yapan ve hala engel olmaya calisan vatandaslarin yalanlarina nasil alkis tutariz... [/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial Narrow][SIZE=3][COLOR=darkgreen][B][I]Demekki anne ve babamizdan cevremizden gördügümüz gibbi inanmis giyinmis ve öyle yasmaya calisiyoruz onun icin bu haldeyiz..[/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial Narrow][SIZE=3][COLOR=darkgreen][B][I]Eger gercekten ALLAH,in emri oldugu icin okuyup anlayip inanip öyle yasasaydik bu gün bu hal icinde olmazdik demekki bir noksanlik var.. [/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial Narrow][SIZE=3][COLOR=darkgreen][B][I]Ne güzel demis( Hz.Ömer r.a) [/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [COLOR=darkgreen][FONT=Arial Narrow][SIZE=3][B][I][COLOR=darkred]Inandigi gibi yasamayan, yasadigi gibi inanmaya baslar.[/COLOR] [/I][/B][/SIZE][/FONT][/COLOR] [FONT=Arial Narrow][SIZE=3][COLOR=#006400][B][I]Her halde bizi anlatan söz bu olsa gerek inandigini söyleyen ama emredildigi gibi yasayamayan kisiye uyan bir tarif bu olsa gerek..[/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial Narrow][SIZE=3][COLOR=#006400][B][I]Ondan sonrada feryat ederiz..[/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial Narrow][SIZE=3][COLOR=#006400][B][I]Müslümanlar niye zülüm icinde..[/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial Narrow][SIZE=3][COLOR=#006400][B][I]Müslümanlar niye birlik beraberlik icinde olamiyor[/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial Narrow][SIZE=3][COLOR=#006400][B][I]Müslümanin basina gelen belalar neden vs der dururuz.[/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial Narrow][SIZE=3][COLOR=#006400][B][I]Ey Kardesim marifet aynasinda imanimizi bir sorguluyalim bakalim biz gercekte ALLAH,a iman etmismiyiz iman hakikatlarina erismismiyiz bir bakmak lazim ne haldeyiz..[/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial Narrow][SIZE=3][COLOR=#006400][B][I]Simdi daha iyi anliyorumki üstad risalelerin cok yerinde iman ve hakikatlerinden neden cok bahsediyor..[/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial Narrow][SIZE=3][COLOR=darkgreen][B][I]ne diyelim Rabbim cümlemizi gaflet uykusundan uyandirsin insallah..Amin..[/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
İslamiyet
Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi
İslama Göre Hayat
Müslümanları Zehirlediler, Afyonladılar, Bozdular
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…