Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Video
Mustafa Cihat - Beyaz Gölge
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="nurul reþha" data-source="post: 228393" data-attributes="member: 1008015"><p><strong><span style="font-family: 'Georgia'"><em>Beyaz Gölge</em></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Georgia'"><em></em></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Georgia'"><em>Sen beyaz bir gölge oldun</em><em></em></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Georgia'"><em>Kor düşen şu gönlüme</em></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Georgia'"><em>Yanma yanma deme bana</em></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Georgia'"><em>Bir bakışın yetiyor</em></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Georgia'"><em>Kanma kanma deme bana</em></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Georgia'"><em>Bir gülüşün yetiyor</em></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Georgia'"><em></em></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Georgia'"><em>Son sözünü söyle şimdi</em><em></em></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Georgia'"><em>Kalbimin tek sahibi</em></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Georgia'"><em>Kır kalemi razıyım ben</em></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Georgia'"><em>Aşkın ile ölmeli</em></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Georgia'"><em>Parlayan bir hale oldun</em></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Georgia'"><em>Kaybolan şu ömrüme</em></span></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="nurul reþha, post: 228393, member: 1008015"] [B][FONT=Georgia][I]Beyaz Gölge Sen beyaz bir gölge oldun[/I][I] Kor düşen şu gönlüme Yanma yanma deme bana Bir bakışın yetiyor Kanma kanma deme bana Bir gülüşün yetiyor Son sözünü söyle şimdi[/I][I] Kalbimin tek sahibi Kır kalemi razıyım ben Aşkın ile ölmeli Parlayan bir hale oldun Kaybolan şu ömrüme[/I][/FONT][/B] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Video
Mustafa Cihat - Beyaz Gölge
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…