Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
Mustafa CİLASUN Şiirleri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Mustafa Cilasun" data-source="post: 195015" data-attributes="member: 1005472"><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Neydi fark edemediğim ayrıntı!</span></span></em></strong></p><p> </p><p> </p><p> </p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Yoğun bir uyku bizarlığım vardı</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Ne kadar çabalamamda, gözlerimi ovalasam da başaramıyordum</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Meğer ne kadar dalmışım, hangi esinle gecenin hazin yolculuğuna uzanmıştım</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Düşlerin deryasında, uhdelerin solgunluğunda ve umutların hülya sayfalarındaydım</span></span></em></strong></p><p> </p><p> </p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Açılan pencereden sesler geliyordu</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Bulvarın sakinleri dur durak bilmeden bir yarışla koşturuyorlardı</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Ahengin kaybolduğu, ruhun anlam bulmadığı melankolik etap taş çıkartıyordu</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Belki ilkbahar farkı, belki sabah algısı ve beklide heveslerin salkımı açığa çıkıyordu</span></span></em></strong></p><p> </p><p> </p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Kuşların şakıması, rüzgârın aşkı</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Yaprakların bahtındaki sadakat sanatı, ağacın toprak altında ağzı</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Nebatatın ve hayvanatın ölüm idrakinin olmayışı, yüreğin kan pompalaması</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Kalbin insan için elzem olan firakı alıp götürüyordu bir yerlere, suskun düşüncelerle</span></span></em></strong></p><p> </p><p> </p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Ruhun yetisinde, idrak efsundur</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Kalbin rahlesinde aşk, her uzvun ve iradeyi zanaatın mukadderatıdır</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Keramet takva cenahında, ihlâsın sevda sağanağında lütfedilen hali fermandır</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Beyin zarı, nefesin arlığı, halin suskun sedası, malın ecri kalası aşk figanıyla vardır</span></span></em></strong></p><p> </p><p> </p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Fecrin efkâra ram olmuş halinde</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Muştuların beklenen kadrindeki ahenginde hikmeti nasip hakikattir</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Rızk sadece yenen ve içilenden ibaret değildir, lütfedilen ise gözle erişilen midir</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Ruhun suskun yetisinde, kalbin dillere destan olan mukadder halinde aşk fermandır</span></span></em></strong></p><p> </p><p> </p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">O an temas eden ellerle ayıldım</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Mütebessim bakam gözlerin derinliğinde bilmem ki neleri arandım</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Bir kez daha geçmiş yıllarım için, esinleşmemiş kederin mahcubiyetine kandın</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Dalgınlığımın ve alıp götüren sancının hesabıyla halimin fakirliğini esefle araladım</span></span></em></strong></p><p> </p><p> </p><p> </p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Mustafa CİLASUN</span></span></em></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mustafa Cilasun, post: 195015, member: 1005472"] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Neydi fark edemediğim ayrıntı![/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Yoğun bir uyku bizarlığım vardı[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Ne kadar çabalamamda, gözlerimi ovalasam da başaramıyordum[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Meğer ne kadar dalmışım, hangi esinle gecenin hazin yolculuğuna uzanmıştım[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Düşlerin deryasında, uhdelerin solgunluğunda ve umutların hülya sayfalarındaydım[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Açılan pencereden sesler geliyordu[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Bulvarın sakinleri dur durak bilmeden bir yarışla koşturuyorlardı[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Ahengin kaybolduğu, ruhun anlam bulmadığı melankolik etap taş çıkartıyordu[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Belki ilkbahar farkı, belki sabah algısı ve beklide heveslerin salkımı açığa çıkıyordu[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Kuşların şakıması, rüzgârın aşkı[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Yaprakların bahtındaki sadakat sanatı, ağacın toprak altında ağzı[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Nebatatın ve hayvanatın ölüm idrakinin olmayışı, yüreğin kan pompalaması[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Kalbin insan için elzem olan firakı alıp götürüyordu bir yerlere, suskun düşüncelerle[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Ruhun yetisinde, idrak efsundur[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Kalbin rahlesinde aşk, her uzvun ve iradeyi zanaatın mukadderatıdır[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Keramet takva cenahında, ihlâsın sevda sağanağında lütfedilen hali fermandır[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Beyin zarı, nefesin arlığı, halin suskun sedası, malın ecri kalası aşk figanıyla vardır[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Fecrin efkâra ram olmuş halinde[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Muştuların beklenen kadrindeki ahenginde hikmeti nasip hakikattir[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Rızk sadece yenen ve içilenden ibaret değildir, lütfedilen ise gözle erişilen midir[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Ruhun suskun yetisinde, kalbin dillere destan olan mukadder halinde aşk fermandır[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]O an temas eden ellerle ayıldım[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Mütebessim bakam gözlerin derinliğinde bilmem ki neleri arandım[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Bir kez daha geçmiş yıllarım için, esinleşmemiş kederin mahcubiyetine kandın[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Dalgınlığımın ve alıp götüren sancının hesabıyla halimin fakirliğini esefle araladım[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Mustafa CİLASUN[/SIZE][/FONT][/I][/B] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
Mustafa CİLASUN Şiirleri
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…