Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
Mustafa CİLASUN Şiirleri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Mustafa Cilasun" data-source="post: 196858" data-attributes="member: 1005472"><p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, sans-serif]<em><strong>Bir ömür ağladım mı güldüm mü!</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, sans-serif]<em><strong>Kaybolan yılların hesabını yapıyorum</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, sans-serif]<em><strong>Ne kadar kaybolmuşsam ve gönlümün ıstırabıyla burukluk yaşamışsam</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, sans-serif]<em><strong>Hasretin sayfalarında, heveslerin sabra havale edilmiş kalanlarıyla</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, sans-serif]<em><strong>Yüreğimin ahını, ruhumun bizarlığını anlatıyorum kayıtsızlığımla aşk adına</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, sans-serif]<em><strong>Ne zaman bir sevinç duysam korku yaşarım</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, sans-serif]<em><strong>Yıllardır derlediğim suskunluğun efkarıyla yaralarımı sarar, öyle yaşarım</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, sans-serif]<em><strong>Kaybolmuşluğun hüznüyle hıçkırıklarımın hasretini yad eder kanarım</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, sans-serif]<em><strong>Yar için ağlarım, sevdanın harıyla dağlanır ve geçmişi hicranla anarım</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, sans-serif]<em><strong>Bin hüznün nefese müttali ahını nasıl yok sayarım</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, sans-serif]<em><strong>Bahtımın çileli sayfalarında hakikatin efkarıyla ruhuma neler anlatırım</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, sans-serif]<em><strong>Bazen şaşkınlık yaşarım, şakıyan nefeslerin süruruna ibretle bakarım</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, sans-serif]<em><strong>Yalnızlığın ağıtlarında vurgun kalbime yanarım, sevdayı hazla sayıklarım</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, sans-serif]<em><strong>Hiç bilemedim, ağladım mı, güldüm mü</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, sans-serif]<em><strong>Kalbimin dinmeyen hıçkırıklarında boyun büküp sessizce süzüldüm mü</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, sans-serif]<em><strong>Gönlümün girdabında, sükutun yalnızlığında yıllarca beklediğimi üzdüm mü</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, sans-serif]<em><strong>Bir kısa gün gibi göçüp giden ömürle hakikate erişmeden yüreğimi sürdüm mü</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, sans-serif]<em><strong>Bir bahar zindeliğinde güne hasret gönlüme küskünüm</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, sans-serif]<em><strong>Mütemadiyen yaşadığım zemherinin derdiyle bütünleşen fakirliğimle üşürüm</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, sans-serif]<em><strong>Kimseye ses etmeden kuytu köşemde ve fersiz nefesimle büzülürüm</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, sans-serif]<em><strong>Gönlümce bir zamanı yaşayamamanın hüznüyle çaresiz dertlenir ve ölürüm</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, sans-serif]<em><strong>Çok görmeyin bu betbinliğin ruhuma yansıyan sesini</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, sans-serif]<em><strong>Ne hakkıyla müttaki bir kul ve ne de şuura şamil bir gönül sahibiyim</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, sans-serif]<em><strong>Zafiyetlerimle kederliyim, irademle baş edemeyen bir fakir nefesim neyleyim</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, sans-serif]<em><strong>Kıt aklımla avereliğin hükmündeyim ve kalbimin sesinden hayli azadeyim</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, sans-serif]<em><strong>Mustafa CİLASUN</strong></em>[/FONT]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mustafa Cilasun, post: 196858, member: 1005472"] [CENTER][FONT=Palatino Linotype, sans-serif][I][B]Bir ömür ağladım mı güldüm mü![/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, sans-serif][I][B]Kaybolan yılların hesabını yapıyorum[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, sans-serif][I][B]Ne kadar kaybolmuşsam ve gönlümün ıstırabıyla burukluk yaşamışsam[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, sans-serif][I][B]Hasretin sayfalarında, heveslerin sabra havale edilmiş kalanlarıyla[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, sans-serif][I][B]Yüreğimin ahını, ruhumun bizarlığını anlatıyorum kayıtsızlığımla aşk adına[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, sans-serif][I][B]Ne zaman bir sevinç duysam korku yaşarım[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, sans-serif][I][B]Yıllardır derlediğim suskunluğun efkarıyla yaralarımı sarar, öyle yaşarım[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, sans-serif][I][B]Kaybolmuşluğun hüznüyle hıçkırıklarımın hasretini yad eder kanarım[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, sans-serif][I][B]Yar için ağlarım, sevdanın harıyla dağlanır ve geçmişi hicranla anarım[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, sans-serif][I][B]Bin hüznün nefese müttali ahını nasıl yok sayarım[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, sans-serif][I][B]Bahtımın çileli sayfalarında hakikatin efkarıyla ruhuma neler anlatırım[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, sans-serif][I][B]Bazen şaşkınlık yaşarım, şakıyan nefeslerin süruruna ibretle bakarım[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, sans-serif][I][B]Yalnızlığın ağıtlarında vurgun kalbime yanarım, sevdayı hazla sayıklarım[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, sans-serif][I][B]Hiç bilemedim, ağladım mı, güldüm mü[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, sans-serif][I][B]Kalbimin dinmeyen hıçkırıklarında boyun büküp sessizce süzüldüm mü[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, sans-serif][I][B]Gönlümün girdabında, sükutun yalnızlığında yıllarca beklediğimi üzdüm mü[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, sans-serif][I][B]Bir kısa gün gibi göçüp giden ömürle hakikate erişmeden yüreğimi sürdüm mü[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, sans-serif][I][B]Bir bahar zindeliğinde güne hasret gönlüme küskünüm[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, sans-serif][I][B]Mütemadiyen yaşadığım zemherinin derdiyle bütünleşen fakirliğimle üşürüm[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, sans-serif][I][B]Kimseye ses etmeden kuytu köşemde ve fersiz nefesimle büzülürüm[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, sans-serif][I][B]Gönlümce bir zamanı yaşayamamanın hüznüyle çaresiz dertlenir ve ölürüm[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, sans-serif][I][B]Çok görmeyin bu betbinliğin ruhuma yansıyan sesini[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, sans-serif][I][B]Ne hakkıyla müttaki bir kul ve ne de şuura şamil bir gönül sahibiyim[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, sans-serif][I][B]Zafiyetlerimle kederliyim, irademle baş edemeyen bir fakir nefesim neyleyim[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, sans-serif][I][B]Kıt aklımla avereliğin hükmündeyim ve kalbimin sesinden hayli azadeyim[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, sans-serif][I][B]Mustafa CİLASUN[/B][/I][/FONT][/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
Mustafa CİLASUN Şiirleri
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…