Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
Mustafa CİLASUN Şiirleri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Mustafa Cilasun" data-source="post: 197668" data-attributes="member: 1005472"><p><strong><span style="font-size: 18px">Yüküm ağır, gel birde sen bizar bırakma!</span></strong> </p><p> </p><p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, sans-serif]<em><strong>Ne söylesem, hangi istikametin vechesinde nefeslensem bir çile var ey yar</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, sans-serif]<em><strong>Ne çocukluğun hülyalarında şevk ve aşkla bir coşku yaşadım</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, sans-serif]<em><strong>Ne adamlığa doğru yol alırken tefekkürün sevdasında uyandığım sayıklamara inandım</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, sans-serif]<em><strong>Ne kadar saflığım varsa, edep telakki ederek gönüllere yöneldim ve heba edildim</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, sans-serif]<em><strong>Hangi reçeteti verdilerse kederlenip, sinemin yalnızlığına iltica ettim</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, sans-serif]<em><strong>Umut var ya, niye hasretin vecdiyle sığınmıyor ve hakka yönelmiyorsun diyorsun</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, sans-serif]<em><strong>Hiç yönelmez olur muyum, nasıl böyle bir hali benden beklersin diye hayıflanıyorum İçimden, nasıl senin idrakinin fevkiinde nefes alayım, zira biçare bir adamın diyorum</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, sans-serif]<em><strong>Lakin sen yinede garip bir tebessümle ve hatta alaycı bir nezaketle nazar ediyorsun</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, sans-serif]<em><strong>Bakışlarından, yargılandığımın farkına bakarak yine mi mahkumun diyorum</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, sans-serif]<em><strong>Her nedense garipliğim tuttu yine ve suallerin sağanağında gölgelenirken birden</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, sans-serif]<em><strong>Akılma geldi işte, hukukun mukayyet olan delili ihmal ediliyordu sanki </strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, sans-serif]<em><strong>Mücerret olan hakikat takvanın ve ihlasın hasredilmesine tabi ise </strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, sans-serif]<em><strong>O vakit sana ne oluyor diyerek kendi halimde ve münazaraya yöneliyordum</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, sans-serif]<em><strong>Niye sevgi ve muhabbet bu kadar kolay heba ediliyor diyerek sanki sorguluyordum</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, sans-serif]<em><strong>Hergün binlerse insan göç ederken, gönülleri ihata eden sekülerlik aşikarken</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, sans-serif]<em><strong>Hevesler için, ruhun bizarlığı gözler önüne serilirken, kul olmak niteliği varken...</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, sans-serif]<em><strong>Niye yargıçlık gibi bir ünvanı kendin için makan saydın ve kolayca bilmeden yargıladın</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, sans-serif]<em><strong>ne var olan hakkımı akıl ve izanla teslim ederek bir şayika yaşadın ve ne de yaşattın</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, sans-serif]<em><strong>Ne kadar eza varsa, yeryüzü talan edilerek kalplerin sesini duymadan nara atılıyorsa...</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, sans-serif]<em><strong>Ve buna benzer misalleri hafızamdan geçirerek tam sana yöneltecekken susuyorum</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, sans-serif]<em><strong>Öyle ya ne çıkacak sanki, öfkelenmeden konuşmak çok uzaklarda kaldı şimdi</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, sans-serif]<em><strong>Nasıl olsa cennet ve cehennem insanların taksiminde bir hal ki devşiriyorlar taranaleri</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, sans-serif]<em><strong>Hiziplerin sultasında, cemaatlerin toz pempe sevdalarında, birde umut var ya işte her Neyse, kederlenmeyelim kendi kendimize, nasip işi gayret ve takvanın gerekçelerindeyse</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, sans-serif]<em><strong>Mustafa CİLASUN</strong></em>[/FONT]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mustafa Cilasun, post: 197668, member: 1005472"] [B][SIZE=5]Yüküm ağır, gel birde sen bizar bırakma![/SIZE][/B] [CENTER] [FONT=Palatino Linotype, sans-serif][I][B]Ne söylesem, hangi istikametin vechesinde nefeslensem bir çile var ey yar[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, sans-serif][I][B]Ne çocukluğun hülyalarında şevk ve aşkla bir coşku yaşadım[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, sans-serif][I][B]Ne adamlığa doğru yol alırken tefekkürün sevdasında uyandığım sayıklamara inandım[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, sans-serif][I][B]Ne kadar saflığım varsa, edep telakki ederek gönüllere yöneldim ve heba edildim[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, sans-serif][I][B]Hangi reçeteti verdilerse kederlenip, sinemin yalnızlığına iltica ettim[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, sans-serif][I][B]Umut var ya, niye hasretin vecdiyle sığınmıyor ve hakka yönelmiyorsun diyorsun[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, sans-serif][I][B]Hiç yönelmez olur muyum, nasıl böyle bir hali benden beklersin diye hayıflanıyorum İçimden, nasıl senin idrakinin fevkiinde nefes alayım, zira biçare bir adamın diyorum[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, sans-serif][I][B]Lakin sen yinede garip bir tebessümle ve hatta alaycı bir nezaketle nazar ediyorsun[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, sans-serif][I][B]Bakışlarından, yargılandığımın farkına bakarak yine mi mahkumun diyorum[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, sans-serif][I][B]Her nedense garipliğim tuttu yine ve suallerin sağanağında gölgelenirken birden[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, sans-serif][I][B]Akılma geldi işte, hukukun mukayyet olan delili ihmal ediliyordu sanki [/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, sans-serif][I][B]Mücerret olan hakikat takvanın ve ihlasın hasredilmesine tabi ise [/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, sans-serif][I][B]O vakit sana ne oluyor diyerek kendi halimde ve münazaraya yöneliyordum[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, sans-serif][I][B]Niye sevgi ve muhabbet bu kadar kolay heba ediliyor diyerek sanki sorguluyordum[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, sans-serif][I][B]Hergün binlerse insan göç ederken, gönülleri ihata eden sekülerlik aşikarken[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, sans-serif][I][B]Hevesler için, ruhun bizarlığı gözler önüne serilirken, kul olmak niteliği varken...[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, sans-serif][I][B]Niye yargıçlık gibi bir ünvanı kendin için makan saydın ve kolayca bilmeden yargıladın[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, sans-serif][I][B]ne var olan hakkımı akıl ve izanla teslim ederek bir şayika yaşadın ve ne de yaşattın[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, sans-serif][I][B]Ne kadar eza varsa, yeryüzü talan edilerek kalplerin sesini duymadan nara atılıyorsa...[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, sans-serif][I][B]Ve buna benzer misalleri hafızamdan geçirerek tam sana yöneltecekken susuyorum[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, sans-serif][I][B]Öyle ya ne çıkacak sanki, öfkelenmeden konuşmak çok uzaklarda kaldı şimdi[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, sans-serif][I][B]Nasıl olsa cennet ve cehennem insanların taksiminde bir hal ki devşiriyorlar taranaleri[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, sans-serif][I][B]Hiziplerin sultasında, cemaatlerin toz pempe sevdalarında, birde umut var ya işte her Neyse, kederlenmeyelim kendi kendimize, nasip işi gayret ve takvanın gerekçelerindeyse[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, sans-serif][I][B]Mustafa CİLASUN[/B][/I][/FONT][/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
Mustafa CİLASUN Şiirleri
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…