Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
Mustafa CİLASUN Şiirleri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Mustafa Cilasun" data-source="post: 198388" data-attributes="member: 1005472"><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'">Derdim bana arkadaş, gün karadı yine yavaş yavaş!</span></em></strong></p><p> </p><p> </p><p> </p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Ey sazendeler neler söylersiniz hicranın esrarlı perdelerinden</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Gâh çok derinlerden, gâh hüznün abat olduğu sessizliğin hazin ve elemli kadrinden</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Çekilen çilelerin deminden, sinenin muzdaripliğinden, dilin edebe hasretinden</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Ne kadar serdedilmiş dert, ummanın senasındaysa, aşk meftunluğu kalbin sesinden</span></span></em></strong></p><p> </p><p> </p><p> </p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Aşikâr oldu halimin sevda yolunda ki cehti ve azimli muvacehesi</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Bilmeden nazar eden, hissetmeden aklın fakirliğini zerk eden, ülfeti bilmeden göçen</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Vuslatın aidiyet için sadakatini nefeslenen, inayet için gönlünü aşka hasreden</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Değmeyin artık gamlı yüreğime, geçit ver ey hak, gözyaşlarımın hazinliğine</span></span></em></strong></p><p> </p><p> </p><p> </p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Ne hayallerin peşinden savruldum, yıllarca kayboldum</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Aşkın sevdasıyla eşiklerin hülyasında ruhumun iştiyakına sürurla gark oldum</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Çilenin efkârıyla kalbin yegâne sahibine her fırsatta konuk oldum</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Hevesi unuttum, nefsin talimine vurgundum, kitabı celilde aşkın iksirini buldum</span></span></em></strong></p><p> </p><p> </p><p> </p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Ey derdin fermanına meftun olmuş hakikat nerdesin</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Dile gelen hezeyanların, ihsanı perdeleyen hüznünde misin, kalbin sesini neylersin</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Nesillerin yüreğine vecdini yeniden nasıl teslim edersin</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Aşkın suhuletinden eminsin, aranan gönüllerin heveslerini bilmem nasıl şehre dersin</span></span></em></strong></p><p> </p><p> </p><p> </p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Ne zaman yıkılıp yere düştüysem, bırakıp gitti dost bildiklerim</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Şimdi gönlümün hazin sesindedir, elemi nefesimden aksettiren edebi kelimelerim</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Boyun büktüren sadakatsiz ziyaretçilerim, emeline kapılmış gidiyor nefsi zadelerim</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Hakikat sadrından inkişaf eden gönül sazendelerim, aşka abat olan kutlu yüreklerin</span></span></em></strong></p><p> </p><p> </p><p> </p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Mustafa CİLASUN</span></span></em></strong></p><p> </p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mustafa Cilasun, post: 198388, member: 1005472"] [B][I][FONT=Palatino Linotype]Derdim bana arkadaş, gün karadı yine yavaş yavaş![/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype] [/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype] [/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype] [/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Ey sazendeler neler söylersiniz hicranın esrarlı perdelerinden[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Gâh çok derinlerden, gâh hüznün abat olduğu sessizliğin hazin ve elemli kadrinden[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Çekilen çilelerin deminden, sinenin muzdaripliğinden, dilin edebe hasretinden[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Ne kadar serdedilmiş dert, ummanın senasındaysa, aşk meftunluğu kalbin sesinden[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Aşikâr oldu halimin sevda yolunda ki cehti ve azimli muvacehesi[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Bilmeden nazar eden, hissetmeden aklın fakirliğini zerk eden, ülfeti bilmeden göçen[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Vuslatın aidiyet için sadakatini nefeslenen, inayet için gönlünü aşka hasreden[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Değmeyin artık gamlı yüreğime, geçit ver ey hak, gözyaşlarımın hazinliğine[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Ne hayallerin peşinden savruldum, yıllarca kayboldum[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Aşkın sevdasıyla eşiklerin hülyasında ruhumun iştiyakına sürurla gark oldum[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Çilenin efkârıyla kalbin yegâne sahibine her fırsatta konuk oldum[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Hevesi unuttum, nefsin talimine vurgundum, kitabı celilde aşkın iksirini buldum[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Ey derdin fermanına meftun olmuş hakikat nerdesin[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Dile gelen hezeyanların, ihsanı perdeleyen hüznünde misin, kalbin sesini neylersin[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Nesillerin yüreğine vecdini yeniden nasıl teslim edersin[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Aşkın suhuletinden eminsin, aranan gönüllerin heveslerini bilmem nasıl şehre dersin[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Ne zaman yıkılıp yere düştüysem, bırakıp gitti dost bildiklerim[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Şimdi gönlümün hazin sesindedir, elemi nefesimden aksettiren edebi kelimelerim[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Boyun büktüren sadakatsiz ziyaretçilerim, emeline kapılmış gidiyor nefsi zadelerim[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Hakikat sadrından inkişaf eden gönül sazendelerim, aşka abat olan kutlu yüreklerin[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Mustafa CİLASUN[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/I][/B] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
Mustafa CİLASUN Şiirleri
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…