Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
Mustafa CİLASUN Şiirleri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Mustafa Cilasun" data-source="post: 198526" data-attributes="member: 1005472"><p style="text-align: left">[FONT=Palatino Linotype, sans-serif]<em><strong>Ne derdimi soran oldu, nede esin ruhumu bıraktı!</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: left"></p> <p style="text-align: left"></p> <p style="text-align: left"></p> <p style="text-align: left"></p> <p style="text-align: left"></p> <p style="text-align: left"></p> <p style="text-align: left">[FONT=Palatino Linotype, sans-serif]<em><strong>Ey cana şevk katan, ruhumu yalnız bırakmayan</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: left">[FONT=Palatino Linotype, sans-serif]<em><strong>Ne kadar ülfet var ise suhuletiyle nazarlara ibretle sunan ve sürurla gönle akan</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: left">[FONT=Palatino Linotype, sans-serif]<em><strong>Aşk iksirini çilede koklayan, lalelerin mahzunluğunu idraklare şerhrederk okuyan</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: left">[FONT=Palatino Linotype, sans-serif]<em><strong>Gönül yasta olsa hasretin dağlayarak ağlatsa hicran sükuta mahkum bıraksa da korkma</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: left"></p> <p style="text-align: left"></p> <p style="text-align: left"></p> <p style="text-align: left"></p> <p style="text-align: left">[FONT=Palatino Linotype, sans-serif]<em><strong>Ben razıyım sana, efkarım durdurak bilmeden hıçkırtsa da</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: left">[FONT=Palatino Linotype, sans-serif]<em><strong>Kumruları şevkle dinledim, muhabbetiyle sürura eriştim, sevdayı hikmetiyle nefeslendim</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: left">[FONT=Palatino Linotype, sans-serif]<em><strong>Ne bir keder ve hatta yılgınlığa sevk eden hertürlü değer yok oldu gönlüm aşkınla duruldu</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: left">[FONT=Palatino Linotype, sans-serif]<em><strong>Şimdi geriye ne kaldı, yalnızlık bir yeis yaşatmadı, yüreğim nefesinle bir asudeliğe ağladı</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: left"></p> <p style="text-align: left"></p> <p style="text-align: left"></p> <p style="text-align: left"></p> <p style="text-align: left">[FONT=Palatino Linotype, sans-serif]<em><strong>Bilmiyorum, şimdi sana nasıl bir hal ile kelam eğleyip edebi nefesleneyim</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: left">[FONT=Palatino Linotype, sans-serif]<em><strong>Yazdığın namelerin şavkında hasretle nöbetteyim, umut içinde yıllara boyun büken erim</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: left">[FONT=Palatino Linotype, sans-serif]<em><strong>Nice kaleler feth olundu, kul kalbinin hicranıyla el açıp divana durduğunu hazla söylerim</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: left">[FONT=Palatino Linotype, sans-serif]<em><strong>Ne kadar çile varsa hazırım, gönül hasretine razı olduktan sonra geriye kalana duacıyım</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: left"></p> <p style="text-align: left"></p> <p style="text-align: left"></p> <p style="text-align: left"></p> <p style="text-align: left">[FONT=Palatino Linotype, sans-serif]<em><strong>Kokladığım çiçeklerse sen vardın, ruhumun serencamında keyifle andım</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: left">[FONT=Palatino Linotype, sans-serif]<em><strong>Edebi yanın, tefekküre sevk eden latif harın, mutmain olmak için azimkar tavrına kandım</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: left">[FONT=Palatino Linotype, sans-serif]<em><strong>Senin melalini, gizlediğin her halini, ibreti davet eden kelamını, naif bir şekilde kokladım</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: left">[FONT=Palatino Linotype, sans-serif]<em><strong>Ne kadar yanılmışlığım varsa, elhak ayan olarak kalbime hüzün yaşatan cenahını tattım</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: left"></p> <p style="text-align: left"></p> <p style="text-align: left"></p> <p style="text-align: left"></p> <p style="text-align: left">[FONT=Palatino Linotype, sans-serif]<em><strong>Ancak seninle bir başkaydım, hasrettiğin hususiyetlerine fevkalade hayrandım</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: left">[FONT=Palatino Linotype, sans-serif]<em><strong>Çaresiz naçarlığımı kimseye bırakmadan ibretle andım, tahammülünü şad edip inandım</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: left">[FONT=Palatino Linotype, sans-serif]<em><strong>Su akmadan durulmazmış derler, gönül hakikate kanmadan istikamet bulmazmış meğer</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: left">[FONT=Palatino Linotype, sans-serif]<em><strong>Artık ne kadar uzaklarda salınsanda gam değil,mürebbi kişiliğinle sevda bir maraz değil</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: left"></p> <p style="text-align: left"></p> <p style="text-align: left"></p> <p style="text-align: left"></p> <p style="text-align: left">[FONT=Palatino Linotype, sans-serif]<em><strong>Bin hüzün ruhumu zapdetse de, kalbim için bir elem değil</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: left">[FONT=Palatino Linotype, sans-serif]<em><strong>Sükutun çığlıkları irfan olmazsa bir yürekte, esrarı ilzam olan muhabbetli meşk değil</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: left">[FONT=Palatino Linotype, sans-serif]<em><strong>Kul olmak şayet nasipte yoksa, çırpınışlar aşka ram olmak için delalati bir sebep değil</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: left">[FONT=Palatino Linotype, sans-serif]<em><strong>Eğil ey gönül, şimdi eğilebildiğin kadar eğil, aşk anın hükmünde mahfuz bulunan el değil</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: left"></p> <p style="text-align: left"></p> <p style="text-align: left"></p> <p style="text-align: left"></p> <p style="text-align: left"></p> <p style="text-align: left"></p> <p style="text-align: left">[FONT=Palatino Linotype, sans-serif]<em><strong>Mustafa CİLASUN</strong></em>[/FONT]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mustafa Cilasun, post: 198526, member: 1005472"] [LEFT][FONT=Palatino Linotype, sans-serif][I][B]Ne derdimi soran oldu, nede esin ruhumu bıraktı![/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, sans-serif][I][B]Ey cana şevk katan, ruhumu yalnız bırakmayan[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, sans-serif][I][B]Ne kadar ülfet var ise suhuletiyle nazarlara ibretle sunan ve sürurla gönle akan[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, sans-serif][I][B]Aşk iksirini çilede koklayan, lalelerin mahzunluğunu idraklare şerhrederk okuyan[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, sans-serif][I][B]Gönül yasta olsa hasretin dağlayarak ağlatsa hicran sükuta mahkum bıraksa da korkma[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, sans-serif][I][B]Ben razıyım sana, efkarım durdurak bilmeden hıçkırtsa da[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, sans-serif][I][B]Kumruları şevkle dinledim, muhabbetiyle sürura eriştim, sevdayı hikmetiyle nefeslendim[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, sans-serif][I][B]Ne bir keder ve hatta yılgınlığa sevk eden hertürlü değer yok oldu gönlüm aşkınla duruldu[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, sans-serif][I][B]Şimdi geriye ne kaldı, yalnızlık bir yeis yaşatmadı, yüreğim nefesinle bir asudeliğe ağladı[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, sans-serif][I][B]Bilmiyorum, şimdi sana nasıl bir hal ile kelam eğleyip edebi nefesleneyim[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, sans-serif][I][B]Yazdığın namelerin şavkında hasretle nöbetteyim, umut içinde yıllara boyun büken erim[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, sans-serif][I][B]Nice kaleler feth olundu, kul kalbinin hicranıyla el açıp divana durduğunu hazla söylerim[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, sans-serif][I][B]Ne kadar çile varsa hazırım, gönül hasretine razı olduktan sonra geriye kalana duacıyım[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, sans-serif][I][B]Kokladığım çiçeklerse sen vardın, ruhumun serencamında keyifle andım[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, sans-serif][I][B]Edebi yanın, tefekküre sevk eden latif harın, mutmain olmak için azimkar tavrına kandım[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, sans-serif][I][B]Senin melalini, gizlediğin her halini, ibreti davet eden kelamını, naif bir şekilde kokladım[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, sans-serif][I][B]Ne kadar yanılmışlığım varsa, elhak ayan olarak kalbime hüzün yaşatan cenahını tattım[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, sans-serif][I][B]Ancak seninle bir başkaydım, hasrettiğin hususiyetlerine fevkalade hayrandım[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, sans-serif][I][B]Çaresiz naçarlığımı kimseye bırakmadan ibretle andım, tahammülünü şad edip inandım[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, sans-serif][I][B]Su akmadan durulmazmış derler, gönül hakikate kanmadan istikamet bulmazmış meğer[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, sans-serif][I][B]Artık ne kadar uzaklarda salınsanda gam değil,mürebbi kişiliğinle sevda bir maraz değil[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, sans-serif][I][B]Bin hüzün ruhumu zapdetse de, kalbim için bir elem değil[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, sans-serif][I][B]Sükutun çığlıkları irfan olmazsa bir yürekte, esrarı ilzam olan muhabbetli meşk değil[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, sans-serif][I][B]Kul olmak şayet nasipte yoksa, çırpınışlar aşka ram olmak için delalati bir sebep değil[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, sans-serif][I][B]Eğil ey gönül, şimdi eğilebildiğin kadar eğil, aşk anın hükmünde mahfuz bulunan el değil[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, sans-serif][I][B]Mustafa CİLASUN[/B][/I][/FONT][/LEFT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
Mustafa CİLASUN Şiirleri
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…