Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
Mustafa CİLASUN Şiirleri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Mustafa Cilasun" data-source="post: 199154" data-attributes="member: 1005472"><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Ruhumun hicranı, kalbimin dinmeyen figanı!</span></span></em></strong></p><p> </p><p> </p><p> </p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Suskun bir melalin alıp götüren efkârını sessizce yudumluyorum</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Nereye yönelsem ve bir iştiyakla umudun tavında, aşkın şevkine erişsem diyordum</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Sinemi dağlayan bizarlığı hiç istemeden, yüreğimde ağırlıyordum</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Çare adına her ne varsa, merakım edeple bir arsa, aklımı sevk ederek adımlıyordum</span></span></em></strong></p><p> </p><p> </p><p> </p><p> </p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Salınan yaprağın hicranını sanki halimle buluşturuyordum</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Ne muştular içinde kayboluyor ve ne de mefkûrem adına ruhumla yüceliyordum</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Niye bu kadar yoran bedbinliğin içinde hayatı sorguluyordum</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Muhakemenin nidasıyla avunarak bir hal oluyor ve umuda şevkle sarılıyordum</span></span></em></strong></p><p> </p><p> </p><p> </p><p> </p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Vadiyi saran yeşilliğin hallerinde vicdanın masumiyetini anıyordum</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Salınan bin bir renkte çiçeklerin, esen ve hüznüme refakat eden meltemi anlıyordum</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Ne kadar bizar kalsam da, umut kalbime sürur ve esini ikram etmeyince ağlıyordum</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Kimseye söz etmeden ve dalların gölgesinde nefeslenirken yine hicranla bakıyordum</span></span></em></strong></p><p> </p><p> </p><p> </p><p> </p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Ne oldu bu solgun kalbime, hani umudun kanatlarında aşkla ufka konacaktı</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Hülyaların latifliğinde gönüllere muhabbetle aşkı anlatacaktı ve bizzat yaşayacaktı</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Şimdi sanki kanatları kırılmış bir kuş misali suskun kaldı, çaresizliği andı</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Melalim hıçkırıklarla sükûtun kollarına atıldı ve hüzünle sevda adına hayıflandı</span></span></em></strong></p><p> </p><p> </p><p> </p><p> </p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Halimin efkârına hiç aldırmayan bütün kuşlar mı vefasız</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Sular akmadan durulmayan sevdaymış, ülfetle hakikati gönüllere akıtan bir aşkmış</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Bir zamanlar neler yaşanmış ve mazi edebiyle yüreklerin fecrinde sabahlarmış</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Ne gece hicranınmış, ne gün hesapsız sultanmış ve umutla aşk kalpten kavrayışmış</span></span></em></strong></p><p> </p><p> </p><p> </p><p> </p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Mustafa CİLASUN</span></span></em></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mustafa Cilasun, post: 199154, member: 1005472"] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Ruhumun hicranı, kalbimin dinmeyen figanı![/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Suskun bir melalin alıp götüren efkârını sessizce yudumluyorum[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Nereye yönelsem ve bir iştiyakla umudun tavında, aşkın şevkine erişsem diyordum[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Sinemi dağlayan bizarlığı hiç istemeden, yüreğimde ağırlıyordum[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Çare adına her ne varsa, merakım edeple bir arsa, aklımı sevk ederek adımlıyordum[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Salınan yaprağın hicranını sanki halimle buluşturuyordum[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Ne muştular içinde kayboluyor ve ne de mefkûrem adına ruhumla yüceliyordum[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Niye bu kadar yoran bedbinliğin içinde hayatı sorguluyordum[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Muhakemenin nidasıyla avunarak bir hal oluyor ve umuda şevkle sarılıyordum[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Vadiyi saran yeşilliğin hallerinde vicdanın masumiyetini anıyordum[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Salınan bin bir renkte çiçeklerin, esen ve hüznüme refakat eden meltemi anlıyordum[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Ne kadar bizar kalsam da, umut kalbime sürur ve esini ikram etmeyince ağlıyordum[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Kimseye söz etmeden ve dalların gölgesinde nefeslenirken yine hicranla bakıyordum[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Ne oldu bu solgun kalbime, hani umudun kanatlarında aşkla ufka konacaktı[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Hülyaların latifliğinde gönüllere muhabbetle aşkı anlatacaktı ve bizzat yaşayacaktı[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Şimdi sanki kanatları kırılmış bir kuş misali suskun kaldı, çaresizliği andı[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Melalim hıçkırıklarla sükûtun kollarına atıldı ve hüzünle sevda adına hayıflandı[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Halimin efkârına hiç aldırmayan bütün kuşlar mı vefasız[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Sular akmadan durulmayan sevdaymış, ülfetle hakikati gönüllere akıtan bir aşkmış[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Bir zamanlar neler yaşanmış ve mazi edebiyle yüreklerin fecrinde sabahlarmış[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Ne gece hicranınmış, ne gün hesapsız sultanmış ve umutla aşk kalpten kavrayışmış[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Mustafa CİLASUN[/SIZE][/FONT][/I][/B] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
Mustafa CİLASUN Şiirleri
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…