Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
Mustafa CİLASUN Şiirleri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Mustafa Cilasun" data-source="post: 199202" data-attributes="member: 1005472"><p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, sans-serif]<em><strong>Aşk; yaprağın muradında, toprağın bağrında!</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, sans-serif]<em><strong>Gecenin en siyahında </strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, sans-serif]<em><strong>Sinem hülyalar sağanağında bilmem ki neler arar</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, sans-serif]<em><strong>Çilenin sayafalarını yudumlayarak ibretle aralar ve bahtını birkez daha tarar</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, sans-serif]<em><strong>Ne kadar atılması gereken adım varsa, velakin durduran vicdansa hesabı koklar</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, sans-serif]<em><strong>Yumuşak bir şekilde tenime dokunmuştu katre</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, sans-serif]<em><strong>Felsefi düşünceler alıp başını gitti, lakin temayül tefekkür içindi</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, sans-serif]<em><strong>Mütefekkirler gözümün önünden bir bir geçti, içim titreyerek nefesi tüketti</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, sans-serif]<em><strong>Gözlerim yaprağın sessiz çırpınışlarını seyretti, bastığım toprak ruhuma nazar etti</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, sans-serif]<em><strong>Çemberin yavaş yavaş daraldığını hissediyordum</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, sans-serif]<em><strong>Nereye temaşa ettimse ayetlerin, kalbime sökün ettiğine bağlıyordum</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, sans-serif]<em><strong>Aklıma şaşıyordum, ne kadar ötelenmiş hakikat varsa bizarlığıma hayıflanıyordum</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, sans-serif]<em><strong>Sinemde fevkalade bir vurgun yaşayarak, mavera haşyetini ruhuma ibretle taşıyordum</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, sans-serif]<em><strong>Yıllara sari suskun kalmış bir kuyu dikkatimi celbetti</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, sans-serif]<em><strong>Hazinlik kalbimi titretti, mütteti zaman içime işledi, hesap halin demiydeydi</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, sans-serif]<em><strong>Hevesler bir bir kenara çekilerek, idrakim için edebi yüreğime bir tebessümle hasretti</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, sans-serif]<em><strong>Bin bir hüzünle sessizlik aklımı çeldi, düşünmek için vesileleri ibretle yine sevk etmişti</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, sans-serif]<em><strong>Sevdanın çileli yollarından bir buket sunarak gönlümü aldı</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, sans-serif]<em><strong>Ha sabah, ha akşam olmuş ne farkı vardı, vakit akıl için aşka amade bir senaydı</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, sans-serif]<em><strong>Tevdi edilen ulufeler, kalp için ne kadar anlamlıydı, payeler nefisler için bir şandı</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, sans-serif]<em><strong>Hesabi olmak, ruhun yetisiyle mücerret olan bir irfandı, yoksa can her canlı için hayattı</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, sans-serif]<em><strong>Mustafa CİLASUN</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mustafa Cilasun, post: 199202, member: 1005472"] [CENTER][FONT=Palatino Linotype, sans-serif][I][B]Aşk; yaprağın muradında, toprağın bağrında![/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, sans-serif][I][B]Gecenin en siyahında [/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, sans-serif][I][B]Sinem hülyalar sağanağında bilmem ki neler arar[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, sans-serif][I][B]Çilenin sayafalarını yudumlayarak ibretle aralar ve bahtını birkez daha tarar[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, sans-serif][I][B]Ne kadar atılması gereken adım varsa, velakin durduran vicdansa hesabı koklar[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, sans-serif][I][B]Yumuşak bir şekilde tenime dokunmuştu katre[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, sans-serif][I][B]Felsefi düşünceler alıp başını gitti, lakin temayül tefekkür içindi[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, sans-serif][I][B]Mütefekkirler gözümün önünden bir bir geçti, içim titreyerek nefesi tüketti[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, sans-serif][I][B]Gözlerim yaprağın sessiz çırpınışlarını seyretti, bastığım toprak ruhuma nazar etti[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, sans-serif][I][B]Çemberin yavaş yavaş daraldığını hissediyordum[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, sans-serif][I][B]Nereye temaşa ettimse ayetlerin, kalbime sökün ettiğine bağlıyordum[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, sans-serif][I][B]Aklıma şaşıyordum, ne kadar ötelenmiş hakikat varsa bizarlığıma hayıflanıyordum[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, sans-serif][I][B]Sinemde fevkalade bir vurgun yaşayarak, mavera haşyetini ruhuma ibretle taşıyordum[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, sans-serif][I][B]Yıllara sari suskun kalmış bir kuyu dikkatimi celbetti[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, sans-serif][I][B]Hazinlik kalbimi titretti, mütteti zaman içime işledi, hesap halin demiydeydi[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, sans-serif][I][B]Hevesler bir bir kenara çekilerek, idrakim için edebi yüreğime bir tebessümle hasretti[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, sans-serif][I][B]Bin bir hüzünle sessizlik aklımı çeldi, düşünmek için vesileleri ibretle yine sevk etmişti[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, sans-serif][I][B]Sevdanın çileli yollarından bir buket sunarak gönlümü aldı[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, sans-serif][I][B]Ha sabah, ha akşam olmuş ne farkı vardı, vakit akıl için aşka amade bir senaydı[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, sans-serif][I][B]Tevdi edilen ulufeler, kalp için ne kadar anlamlıydı, payeler nefisler için bir şandı[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, sans-serif][I][B]Hesabi olmak, ruhun yetisiyle mücerret olan bir irfandı, yoksa can her canlı için hayattı[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, sans-serif][I][B]Mustafa CİLASUN[/B][/I][/FONT] [/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
Mustafa CİLASUN Şiirleri
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…