Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
Mustafa CİLASUN Şiirleri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Mustafa Cilasun" data-source="post: 199375" data-attributes="member: 1005472"><p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Ahirin gerekçesi, kalbin umut meşalesidir!</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Sönmeyen günlerin sevdasıyla bir sefere çıktım</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Ne kadar yorgunluğum ve yıllara sari solgunluğum varsa, gerilerde bıraktım</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Bin bir umutla ruhuma ibreti nazarla aktım, asırlardır dile gelen aşkı bir bir yokladım</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Semaya baktım, esinle tanıştım ve yüreğimin sayfalarını sürurla yeniden araladım</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Sanki bir nebze susamıştım, adeta yıllardır susuz kalmıştım</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Hangi yolun seferine doğru yol almıştım, kalbimin sesiyle aşka sanki ramak kalmıştım</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Halin nidasından serdedilen ibreti, bizarlığın sahnesinde yine sessizce seyre dalmıştım</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Nerede kalmıştım, ilimsiz ve edepsiz umudu nasıl telakkilere hoyratça bırakmıştım</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Vicdanım sızlıyordu, lakin azimet için irademe bir hal oluyordu</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Sosyolojik salkımlar, psikolojik yansımalar beni bana bırakmadan sürüklüyordu</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Ne kadar kıt kanaat geçinmişliğim varsa ve fakat acıyarak bakan yürekler okununca</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Hayıflanmaktan kendimi alamıyordum, hayata karşı bakışımı yeniden sorguluyordum</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Ne oldum delisi olmak, bilinçi kaldırıp fırlatmak gibiydi sanki</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Ahlaki mesuliyet mazinin en nezih sayfalarında, ülfetli nazarları bekliyordu illaki</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Renklerin en can alıcı yelpazesini kuşanıp, gözlerime sokarcasına salınıyordu billahi</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Edebi ve nezaketi merak etmiştim, tabii ki zarafeti ancak irfan telakkisiyle yad etmiştim</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Çaresiz yine sessizce boynumu bükmüştüm</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Kalbimi bitap bırakan bu halleri nasıl telakki ederek, mefkuremi derleyecektim</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Aklın selimliğini, hangi muştularla izah ederek ruhuma biraz olsun teselli verecektim</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Aşkı nasıl ve hangi gerekçelerle teneffüs ederek, Yunus misali gönüllere seslenecektim</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Mustafa CİLASUN</strong></em>[/FONT]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mustafa Cilasun, post: 199375, member: 1005472"] [CENTER][FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Ahirin gerekçesi, kalbin umut meşalesidir![/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Sönmeyen günlerin sevdasıyla bir sefere çıktım[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Ne kadar yorgunluğum ve yıllara sari solgunluğum varsa, gerilerde bıraktım[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Bin bir umutla ruhuma ibreti nazarla aktım, asırlardır dile gelen aşkı bir bir yokladım[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Semaya baktım, esinle tanıştım ve yüreğimin sayfalarını sürurla yeniden araladım[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Sanki bir nebze susamıştım, adeta yıllardır susuz kalmıştım[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Hangi yolun seferine doğru yol almıştım, kalbimin sesiyle aşka sanki ramak kalmıştım[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Halin nidasından serdedilen ibreti, bizarlığın sahnesinde yine sessizce seyre dalmıştım[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Nerede kalmıştım, ilimsiz ve edepsiz umudu nasıl telakkilere hoyratça bırakmıştım[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Vicdanım sızlıyordu, lakin azimet için irademe bir hal oluyordu[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Sosyolojik salkımlar, psikolojik yansımalar beni bana bırakmadan sürüklüyordu[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Ne kadar kıt kanaat geçinmişliğim varsa ve fakat acıyarak bakan yürekler okununca[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Hayıflanmaktan kendimi alamıyordum, hayata karşı bakışımı yeniden sorguluyordum[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Ne oldum delisi olmak, bilinçi kaldırıp fırlatmak gibiydi sanki[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Ahlaki mesuliyet mazinin en nezih sayfalarında, ülfetli nazarları bekliyordu illaki[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Renklerin en can alıcı yelpazesini kuşanıp, gözlerime sokarcasına salınıyordu billahi[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Edebi ve nezaketi merak etmiştim, tabii ki zarafeti ancak irfan telakkisiyle yad etmiştim[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Çaresiz yine sessizce boynumu bükmüştüm[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Kalbimi bitap bırakan bu halleri nasıl telakki ederek, mefkuremi derleyecektim[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Aklın selimliğini, hangi muştularla izah ederek ruhuma biraz olsun teselli verecektim[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Aşkı nasıl ve hangi gerekçelerle teneffüs ederek, Yunus misali gönüllere seslenecektim[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Mustafa CİLASUN[/B][/I][/FONT][/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
Mustafa CİLASUN Şiirleri
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…