Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
Mustafa CİLASUN Şiirleri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Mustafa Cilasun" data-source="post: 199521" data-attributes="member: 1005472"><p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, sans-serif]<em><strong>En az benim kadar suçlusun, ser vermesen de!</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, sans-serif]<em><strong>Sebep olduğum halin telafisi için her ne yaptımsa durulmadım</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, sans-serif]<em><strong>İhmalkarlığın ne kadar bizar bıraktığını geçte olsa, derinden hissederek anlamıştım</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, sans-serif]<em><strong>Sinemin tarumarlığına hiç aldırmadım, çünki sebebi hakikatin bağrında bizzat vardım</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, sans-serif]<em><strong>Çarersiz fevkalade bir hicran içinde sancılarla başbaşa kaldım ve hüzünle ağladım</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, sans-serif]<em><strong>Kuytu mekanları zihnimde yoklayarak, bir nepze sitresten sıyrılmak istedim</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, sans-serif]<em><strong>Her ağacın dallarından süzülen yaprakları kokladım, neden böyle bir garebet yaşamıştım</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, sans-serif]<em><strong>İçimde ki dürtüyle şimdi başbaşa kalmıştım, vicdanım için ıstırabı acıyla yudumladım</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, sans-serif]<em><strong>Kim vardı içimde, neden ben odaklı bir halin sofrasında sabahladım diye hayıflandım</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, sans-serif]<em><strong>Hani fikretmek ve bu minval üzre hali serdetmek kul için kemalattı</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, sans-serif]<em><strong>Ne olmuştu da yanılgılar bir bir kalbimi harap etmek için sıralanmış ve yanıltmıştı</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, sans-serif]<em><strong>Artık nedamet içinde nefeslenmek, ne kadar bir izzeti nefesti, edep kim içindi</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, sans-serif]<em><strong>Şimdi dirlik izanımı terk etti, ülfet bağrımı dağlayıp hıçkırıklar eşliğinde ağlatmıştı</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, sans-serif]<em><strong>Anladım ki sonbaharın bizi daldırdığı rüya geçici bir hevesmiş</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, sans-serif]<em><strong>Renklerin sesi ne kadar duyulsa da, şevksiz bir ahu serzenişmiş, yürekten azade değilmiş</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, sans-serif]<em><strong>Hissettiğin kadar, fikrettiğin aşikar olmayınca </strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, sans-serif]<em><strong>Duygusallık salıncağı sabahlara denk sallasın hali melalini ne çıkacak düşün edebi ruha</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, sans-serif]<em><strong>Ellerin bom boş kalınca, yalnızlık vurgunu kalbine haşyetiyle şöyle bir dokununca</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, sans-serif]<em><strong>Gözler ne kadar ağlasa, söz yüreğin tınısında hakikatle buluşmayınca, çırpınarak uyukla</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, sans-serif]<em><strong>Ne gördüğün düşlerin inhisarından serdedilen anlamı, halin için bir geçit asla sanma</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, sans-serif]<em><strong>Aklın yolu birdir, muhtaç olduğu tek şey ilimdir, hakikattir, selimlik tefekkürle elde edilir</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, sans-serif]<em><strong>Mustafa CİLASUN</strong></em>[/FONT]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mustafa Cilasun, post: 199521, member: 1005472"] [CENTER][FONT=Palatino Linotype, sans-serif][I][B]En az benim kadar suçlusun, ser vermesen de![/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, sans-serif][I][B]Sebep olduğum halin telafisi için her ne yaptımsa durulmadım[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, sans-serif][I][B]İhmalkarlığın ne kadar bizar bıraktığını geçte olsa, derinden hissederek anlamıştım[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, sans-serif][I][B]Sinemin tarumarlığına hiç aldırmadım, çünki sebebi hakikatin bağrında bizzat vardım[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, sans-serif][I][B]Çarersiz fevkalade bir hicran içinde sancılarla başbaşa kaldım ve hüzünle ağladım[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, sans-serif][I][B]Kuytu mekanları zihnimde yoklayarak, bir nepze sitresten sıyrılmak istedim[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, sans-serif][I][B]Her ağacın dallarından süzülen yaprakları kokladım, neden böyle bir garebet yaşamıştım[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, sans-serif][I][B]İçimde ki dürtüyle şimdi başbaşa kalmıştım, vicdanım için ıstırabı acıyla yudumladım[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, sans-serif][I][B]Kim vardı içimde, neden ben odaklı bir halin sofrasında sabahladım diye hayıflandım[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, sans-serif][I][B]Hani fikretmek ve bu minval üzre hali serdetmek kul için kemalattı[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, sans-serif][I][B]Ne olmuştu da yanılgılar bir bir kalbimi harap etmek için sıralanmış ve yanıltmıştı[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, sans-serif][I][B]Artık nedamet içinde nefeslenmek, ne kadar bir izzeti nefesti, edep kim içindi[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, sans-serif][I][B]Şimdi dirlik izanımı terk etti, ülfet bağrımı dağlayıp hıçkırıklar eşliğinde ağlatmıştı[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, sans-serif][I][B]Anladım ki sonbaharın bizi daldırdığı rüya geçici bir hevesmiş[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, sans-serif][I][B]Renklerin sesi ne kadar duyulsa da, şevksiz bir ahu serzenişmiş, yürekten azade değilmiş[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, sans-serif][I][B]Hissettiğin kadar, fikrettiğin aşikar olmayınca [/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, sans-serif][I][B]Duygusallık salıncağı sabahlara denk sallasın hali melalini ne çıkacak düşün edebi ruha[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, sans-serif][I][B]Ellerin bom boş kalınca, yalnızlık vurgunu kalbine haşyetiyle şöyle bir dokununca[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, sans-serif][I][B]Gözler ne kadar ağlasa, söz yüreğin tınısında hakikatle buluşmayınca, çırpınarak uyukla[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, sans-serif][I][B]Ne gördüğün düşlerin inhisarından serdedilen anlamı, halin için bir geçit asla sanma[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, sans-serif][I][B]Aklın yolu birdir, muhtaç olduğu tek şey ilimdir, hakikattir, selimlik tefekkürle elde edilir[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, sans-serif][I][B]Mustafa CİLASUN[/B][/I][/FONT][/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
Mustafa CİLASUN Şiirleri
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…