Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
Mustafa CİLASUN Şiirleri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Mustafa Cilasun" data-source="post: 200370" data-attributes="member: 1005472"><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'">Vurgun yemiş bir gül, bilmem ki nasıl hüzünlenir!</span></em></strong></p><p> </p><p> </p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'">Sessizce akıyordu gözyaşları</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'">Ne kadar içliydi, belli ki fevkalade dertliydi, elbette bir o kadarda kederli</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'">İçim gidiyordu birşeyler yapmak adına</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'">Ne kadar belli etmeden uğraşsamda çekiniyordum, bir tedirginlik yaşatmak namına</span></em></strong></p><p> </p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'">Hayli vakit geçmişti</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'">Belki hissiyatı sakinleşip, yeniden eski haline gelmiştir diye içimden temenni ettim</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'">Fakat eski halini ve gözyaşları döktüren derdini hiç bilmiyordum</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'">Eski ahvalinin durumunun yenilik adına neler bahşettiğini hiç kestiremiyordum</span></em></strong></p><p> </p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'">Sadece sinemde derin bir üzüntü yaşıyordum</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'">Bin bir hali devran ederek, zafiyetlerin açtığı yaraları yeniden hesaplaşıyordum</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'">İnsan kalbinin kırlmasının, ne kadar korkunç bir ıstırap yaşattığını görüyordum</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'">Peki, niye bu kadar hoyratlık ve anmazlık diye çaresizce hayıflanıyordum</span></em></strong></p><p> </p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'">Henüz çok gençti kalbimi titreten genç kız</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'">Kimbilir hangi elemin kadrinde nefesleniyor ve melalinde biçarelik yaşıyordu</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'">Çok sakin ve sessiz tepelerde hıçkırarak ağlıyordu, arkasına bakmadan yol alıyordu</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'">Kiminle hesaplaşıyor, hangi sebepleri sorguluyordu, uzun soluklu boşluğa bakıyordu</span></em></strong></p><p> </p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'">Kızlarım aklıma geldi ve düşündüm bir an</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'">Ne kadar hissiyatlarını hakkıyla anlamıştık ve bigane kalmamıştık an be an</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'">Bin hüzünle gözlerim yaşardı, yüreğim daraldı, nefesim şaşkınlık yaşattı</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'">Geçim derdi adına, meşgaleler çıkıyordu karşıma, bir çaremiydi ama yüreğim sızladı</span></em></strong></p><p> </p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'">Dert bir değil, lakin çareler de çok yakın olan hal bu değil</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'">Henüz vakit varken fırsat kaçmamışken, ne yapabilirdim nasıl halini teskin ederdim</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'">İşte o an neler geçti aklımdan, güven bu kadar kalplerden uzakken dedim ve çekildim</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'">Hiç seslenmeden kalkıp gitmek istedim, vicdanımı dinledim, birden sendelendim</span></em></strong></p><p> </p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'">Ne olmuştu, niye bu kadar itimat kıtlığı her tarafı kuşatmıltı</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'">İnsanlar, ne kadar bir kulda olsalar, her neye inanırsa inansınlar, hak adına ne var</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'">Muhakeme namına kalbin temiz sayfalarında alınmıyor ülfetli karar</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'">Heves adına, çıkar namına, bahaneler çıkıyor sürekli karşıma, aşk, hak olmayınca</span></em></strong></p><p> </p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'">Bir an suyu andım, içimin yandığının farkına vararak</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'">Kör kuyuları andım ve mahzun yüreklerin bahtıyla hayli zaman hicranla yol aldım</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'">Vurgun yemiş gül yaprağının hüznünü içim acıyarak yudumladım ve kızcaza baktım</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'">Sessizce sinemin burukluğu atamadım, dayanamadım bende onunla birlikte ağladım</span></em></strong></p><p> </p><p> </p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'">Mustafa CİLASUN</span></em></strong></p><p> </p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mustafa Cilasun, post: 200370, member: 1005472"] [B][I][FONT=Palatino Linotype]Vurgun yemiş bir gül, bilmem ki nasıl hüzünlenir![/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype] [/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype] [/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype]Sessizce akıyordu gözyaşları[/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype]Ne kadar içliydi, belli ki fevkalade dertliydi, elbette bir o kadarda kederli[/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype]İçim gidiyordu birşeyler yapmak adına[/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype]Ne kadar belli etmeden uğraşsamda çekiniyordum, bir tedirginlik yaşatmak namına[/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype] [/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype]Hayli vakit geçmişti[/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype]Belki hissiyatı sakinleşip, yeniden eski haline gelmiştir diye içimden temenni ettim[/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype]Fakat eski halini ve gözyaşları döktüren derdini hiç bilmiyordum[/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype]Eski ahvalinin durumunun yenilik adına neler bahşettiğini hiç kestiremiyordum[/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype] [/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype]Sadece sinemde derin bir üzüntü yaşıyordum[/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype]Bin bir hali devran ederek, zafiyetlerin açtığı yaraları yeniden hesaplaşıyordum[/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype]İnsan kalbinin kırlmasının, ne kadar korkunç bir ıstırap yaşattığını görüyordum[/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype]Peki, niye bu kadar hoyratlık ve anmazlık diye çaresizce hayıflanıyordum[/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype] [/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype]Henüz çok gençti kalbimi titreten genç kız[/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype]Kimbilir hangi elemin kadrinde nefesleniyor ve melalinde biçarelik yaşıyordu[/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype]Çok sakin ve sessiz tepelerde hıçkırarak ağlıyordu, arkasına bakmadan yol alıyordu[/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype]Kiminle hesaplaşıyor, hangi sebepleri sorguluyordu, uzun soluklu boşluğa bakıyordu[/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype] [/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype]Kızlarım aklıma geldi ve düşündüm bir an[/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype]Ne kadar hissiyatlarını hakkıyla anlamıştık ve bigane kalmamıştık an be an[/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype]Bin hüzünle gözlerim yaşardı, yüreğim daraldı, nefesim şaşkınlık yaşattı[/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype]Geçim derdi adına, meşgaleler çıkıyordu karşıma, bir çaremiydi ama yüreğim sızladı[/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype] [/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype]Dert bir değil, lakin çareler de çok yakın olan hal bu değil[/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype]Henüz vakit varken fırsat kaçmamışken, ne yapabilirdim nasıl halini teskin ederdim[/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype]İşte o an neler geçti aklımdan, güven bu kadar kalplerden uzakken dedim ve çekildim[/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype]Hiç seslenmeden kalkıp gitmek istedim, vicdanımı dinledim, birden sendelendim[/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype] [/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype]Ne olmuştu, niye bu kadar itimat kıtlığı her tarafı kuşatmıltı[/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype]İnsanlar, ne kadar bir kulda olsalar, her neye inanırsa inansınlar, hak adına ne var[/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype]Muhakeme namına kalbin temiz sayfalarında alınmıyor ülfetli karar[/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype]Heves adına, çıkar namına, bahaneler çıkıyor sürekli karşıma, aşk, hak olmayınca[/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype] [/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype]Bir an suyu andım, içimin yandığının farkına vararak[/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype]Kör kuyuları andım ve mahzun yüreklerin bahtıyla hayli zaman hicranla yol aldım[/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype]Vurgun yemiş gül yaprağının hüznünü içim acıyarak yudumladım ve kızcaza baktım[/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype]Sessizce sinemin burukluğu atamadım, dayanamadım bende onunla birlikte ağladım[/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype] [/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype] [/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype]Mustafa CİLASUN[/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype] [/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype] [/FONT][/I][/B] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
Mustafa CİLASUN Şiirleri
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…