Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
Mustafa CİLASUN Şiirleri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Mustafa Cilasun" data-source="post: 201168" data-attributes="member: 1005472"><p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Ne nefesim yetti, ne de kalbim sürur içindeydi!</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Bir şekilde yazmak istiyordum </strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Yıllara sari suskunluğumu, vakit gelmişti artık bozmak istiyordum</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Kimseye söz etmeden, sinemin deminde seyrederken</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Nefesim nihayete ermeden, derdin bin bir türlüsü içimde en anlamlı kederken diliyordum</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Nerden başlayacağımı ve ne şekilde yazacağımı merak ediyordum</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Ta orta okul sıralarında ve yazdığım kompozisyonlar, hocam tarafından taltif olunca</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Ve hasseten övgüye mashar ifadeleri sınıfta, hep birlikteyken kalbime usulca koyunca</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>İçimi bir sevinç kaplardı, ne kadar mahzunluğum varsa birden sanki halden uzaklaşırdı</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Yıllar bir biri ardı sıra sayfalarımı bir bir meşakket ve hicranla ruhum için aralardı</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Ne yaptıysam ve samimiyetve sadakatle uğraştıysam, içim kararmazdı</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Kim yardıma muhtaçlıysa, şayet samimiyeti halinden okunuyorsa hiç duramazdım</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>elimden geleni ardıma bırakmadan, her hangi bir kuşkuya mahal bırakmadan yapardım</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Çünkü nihayetinde bir insandım, inancımla ayakları yere basan bir kandım</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Hukuk adına ne varsa, eğer bildiklerin beni yanıltmıyorsa ve tahkik etmek vuslatsa</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>niye durmalıydım, kefiyetim için nefsime uymalıydım, peki, hesabı ne yapmalıydım</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Güle nasıl bakıp ve iştikla koklamalıydım, lalenin nazarında bizar mı olmalıydım</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Yıllarca bin bir hüzünle yol aldım, hiç kimseye yük olmadan aklı selimlik için koşandım</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Ne bir aldatan oldum ve ne de aldatılmışlık adına yeise sarıldım, billahi hiç aldırmadım</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Ne kadar hüzün varsa sinem için sakladım, yanlış yapanlar için kadıya hiç yalvarmadım</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Sanki başka ne yapmalıydım, aşkın halin demi olduğunu hiçbir vakit unutmamalıydım</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Ömür törpüsüyle yılları kovaladım, geçim derdiyle medceziri çok yaşadım, usanmadım</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Ne kadar varlığım var ise ve yegane sahibi nasıl unutulmayan katiyse, ibret için akladım</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Artık vakit daralıyordu, nefesimin hali kalmıyordu, gözler hamiyet aranıyordu anladım</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Ve göçüp gitmeden, kalbimin sahibi illa nezaret ederken, hale ne mal olanı, yıllar çok geçmiş olsa da bir şekliyle yazmalıydım</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Mustafa CİLASUN</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mustafa Cilasun, post: 201168, member: 1005472"] [CENTER][FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Ne nefesim yetti, ne de kalbim sürur içindeydi![/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Bir şekilde yazmak istiyordum [/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Yıllara sari suskunluğumu, vakit gelmişti artık bozmak istiyordum[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Kimseye söz etmeden, sinemin deminde seyrederken[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Nefesim nihayete ermeden, derdin bin bir türlüsü içimde en anlamlı kederken diliyordum[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Nerden başlayacağımı ve ne şekilde yazacağımı merak ediyordum[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Ta orta okul sıralarında ve yazdığım kompozisyonlar, hocam tarafından taltif olunca[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Ve hasseten övgüye mashar ifadeleri sınıfta, hep birlikteyken kalbime usulca koyunca[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]İçimi bir sevinç kaplardı, ne kadar mahzunluğum varsa birden sanki halden uzaklaşırdı[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Yıllar bir biri ardı sıra sayfalarımı bir bir meşakket ve hicranla ruhum için aralardı[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Ne yaptıysam ve samimiyetve sadakatle uğraştıysam, içim kararmazdı[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Kim yardıma muhtaçlıysa, şayet samimiyeti halinden okunuyorsa hiç duramazdım[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]elimden geleni ardıma bırakmadan, her hangi bir kuşkuya mahal bırakmadan yapardım[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Çünkü nihayetinde bir insandım, inancımla ayakları yere basan bir kandım[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Hukuk adına ne varsa, eğer bildiklerin beni yanıltmıyorsa ve tahkik etmek vuslatsa[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]niye durmalıydım, kefiyetim için nefsime uymalıydım, peki, hesabı ne yapmalıydım[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Güle nasıl bakıp ve iştikla koklamalıydım, lalenin nazarında bizar mı olmalıydım[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Yıllarca bin bir hüzünle yol aldım, hiç kimseye yük olmadan aklı selimlik için koşandım[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Ne bir aldatan oldum ve ne de aldatılmışlık adına yeise sarıldım, billahi hiç aldırmadım[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Ne kadar hüzün varsa sinem için sakladım, yanlış yapanlar için kadıya hiç yalvarmadım[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Sanki başka ne yapmalıydım, aşkın halin demi olduğunu hiçbir vakit unutmamalıydım[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Ömür törpüsüyle yılları kovaladım, geçim derdiyle medceziri çok yaşadım, usanmadım[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Ne kadar varlığım var ise ve yegane sahibi nasıl unutulmayan katiyse, ibret için akladım[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Artık vakit daralıyordu, nefesimin hali kalmıyordu, gözler hamiyet aranıyordu anladım[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Ve göçüp gitmeden, kalbimin sahibi illa nezaret ederken, hale ne mal olanı, yıllar çok geçmiş olsa da bir şekliyle yazmalıydım[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Mustafa CİLASUN[/B][/I][/FONT] [/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
Mustafa CİLASUN Şiirleri
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…