Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
Mustafa CİLASUN Şiirleri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Mustafa Cilasun" data-source="post: 202449" data-attributes="member: 1005472"><p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Şaşırdım dona kaldım, o an nasıl mahzunlaştım!</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Karanluğın uzanan kollarından nükseden ve içimi ürperten bir sesle irkilmiştim o an</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Kulağımın derinliğine yayılan ve zihnimi sorgulayan, kalbimi ise burkan bir nidaydı</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Ürpertiyle durakladım, akseden sedanın suskun sokakları ne kadar yorduğunu anladım</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Sessiz bir şekilde etrafıma bakındım ve lakin kimseler yoktu yanımda sakince arandım</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Ne yapmalıydım, çığlığın geldiği yöne doğru mu koşmalıydım, bir anda şaşırdım kaldım</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>İçim içime sığmıyordu, haydi ne duruyorsun diye vicdanım sesleniyordu, nida masumdu</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Her nasılsa aklım durdu, hissiyatım sızlıyordu, merakım alıp kuytu yerlere götürüyordu</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Dayanamadım,biraz olsun soluklandım,bir besmele çekerek muhtaç olan sese yaklaştım</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Bir kapının açıklığını fark ettim, usulca ve ihtimamla sesin nerden geldiğini kontrol ettim</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Anladım ki o çığlığı atan ve imdat diye bağıran sezginin sahibine, oldukça yakşalmıştım</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Bir kez daha etrafıma bakındım, birkaç kişiye rastlamak için arandım, ama bulamadım</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Ne yapmalıydım ve nasıl bir hissiyatla derdin sahibine deva olmak için çabalamalıydım</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Sabırı yudumladım, kalbimin sahibine sığınarak umutlandım ve hıçkıran sese yaklaştım</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Bir bayandı, hayli hırpalanmıştı, darp edilmeyen bir yeri kalmamıştı ve sesizce ağlıyordu</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Hayırdır bacım ne oldu, hırsız mı seni buldu, yakın bir kimsen yokmuydu diyebilmiştim</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Zavallı hanım başını sallıyordu, dizlerine vurarak derinden bir ah çekiyor ve ağlıyordu</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Peki, kime haber vereyim, seni bir yakınına mı teslim edeyim, veya zaptiyeye mi söyleyim</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Çaresizce bir tepki vermesini bekledim ses gelmediğini fark edince haydi hastaneye dedim</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Direndi, hayır gitmem dedi, ambulans çağırayım dedim,yok hayır diyerek onuda reddetti</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Demek ki gizlediği veya çekindiği fevkalade önemli derdi vardı, zaten korku kuşatmıştı</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Çok içlenmiştim,çaresizlik içinde sendeleyerek ve sualleri peşpeşe derleyerek kederlendim</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Nihayet bir nisa idi, kimbilir ne kadar çilenin esaretinde nefesin hicranında kalan candı</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Yüreğim sızlamıştı, acaba karakola birdirsem mi diye fikrim med ceziri çaresizce yaşadı</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Lakin tekliffim her nasılsa retdedildi, belliydi ki çok sefildi, belkide kimsesiz bir nefesti</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Mustafa CİLASUN</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mustafa Cilasun, post: 202449, member: 1005472"] [CENTER][FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Şaşırdım dona kaldım, o an nasıl mahzunlaştım![/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Karanluğın uzanan kollarından nükseden ve içimi ürperten bir sesle irkilmiştim o an[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Kulağımın derinliğine yayılan ve zihnimi sorgulayan, kalbimi ise burkan bir nidaydı[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Ürpertiyle durakladım, akseden sedanın suskun sokakları ne kadar yorduğunu anladım[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Sessiz bir şekilde etrafıma bakındım ve lakin kimseler yoktu yanımda sakince arandım[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Ne yapmalıydım, çığlığın geldiği yöne doğru mu koşmalıydım, bir anda şaşırdım kaldım[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]İçim içime sığmıyordu, haydi ne duruyorsun diye vicdanım sesleniyordu, nida masumdu[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Her nasılsa aklım durdu, hissiyatım sızlıyordu, merakım alıp kuytu yerlere götürüyordu[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Dayanamadım,biraz olsun soluklandım,bir besmele çekerek muhtaç olan sese yaklaştım[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Bir kapının açıklığını fark ettim, usulca ve ihtimamla sesin nerden geldiğini kontrol ettim[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Anladım ki o çığlığı atan ve imdat diye bağıran sezginin sahibine, oldukça yakşalmıştım[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Bir kez daha etrafıma bakındım, birkaç kişiye rastlamak için arandım, ama bulamadım[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Ne yapmalıydım ve nasıl bir hissiyatla derdin sahibine deva olmak için çabalamalıydım[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Sabırı yudumladım, kalbimin sahibine sığınarak umutlandım ve hıçkıran sese yaklaştım[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Bir bayandı, hayli hırpalanmıştı, darp edilmeyen bir yeri kalmamıştı ve sesizce ağlıyordu[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Hayırdır bacım ne oldu, hırsız mı seni buldu, yakın bir kimsen yokmuydu diyebilmiştim[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Zavallı hanım başını sallıyordu, dizlerine vurarak derinden bir ah çekiyor ve ağlıyordu[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Peki, kime haber vereyim, seni bir yakınına mı teslim edeyim, veya zaptiyeye mi söyleyim[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Çaresizce bir tepki vermesini bekledim ses gelmediğini fark edince haydi hastaneye dedim[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Direndi, hayır gitmem dedi, ambulans çağırayım dedim,yok hayır diyerek onuda reddetti[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Demek ki gizlediği veya çekindiği fevkalade önemli derdi vardı, zaten korku kuşatmıştı[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Çok içlenmiştim,çaresizlik içinde sendeleyerek ve sualleri peşpeşe derleyerek kederlendim[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Nihayet bir nisa idi, kimbilir ne kadar çilenin esaretinde nefesin hicranında kalan candı[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Yüreğim sızlamıştı, acaba karakola birdirsem mi diye fikrim med ceziri çaresizce yaşadı[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Lakin tekliffim her nasılsa retdedildi, belliydi ki çok sefildi, belkide kimsesiz bir nefesti[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Mustafa CİLASUN[/B][/I][/FONT] [/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
Mustafa CİLASUN Şiirleri
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…