Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
Mustafa CİLASUN Şiirleri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Mustafa Cilasun" data-source="post: 202910" data-attributes="member: 1005472"><p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Bilinmez la mekanidir, aşk kalbin sesi ve esinidir!</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Nefes nefese koşuyordum</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>O an ve içinde kaybolduğum zaman içinde, her ne sebepse bir avarelik yaşıyordum</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Kime sormalıydım, hangi suallerin ferahlığını solumalıydım</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Tahkik için kıt aklımla, felaha nasıl ulaşmalıydım,kimlerin izini bulmalıydım</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Nereye baksam takiye var</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Bin bir maslahatlar içinde bilmem ki ne kadar geriplikler var sen söyle ey yar</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Ne akşamın ve ne de fecrin ruhum için ne kadar bir anlamı var, ah yar niye kalbim ağlar</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Aşk, çilenin salkımlarında ne arar, vicdan niye bakirliğini masumiyet içinde saklar</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Hani sessizliğin sesi olmak var ya</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Sukutun çığlıkları arasında kaybolmak ve akıp ummana hakikatin şevkini koklamak</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Nazarın farkıyla inşiraha vasıl olmak, ferasetin lahzasında sadakatle bir aşk yaşamak</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Tenselliğin, heves-i zevkin, merakı abad eden aklın sultasından bihakkın kurtulmak</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Söyleme bilmesinler, boş ver ne derlerse desinler</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>İster deli, isterse divane, dilerlerse avareliğime karar versinler,yeter ki hukuku bilsinler</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Gönül kırmanın, yüreği ağlatmanın, vicdanı sızlatmanın ne olduğunu aşkla nefeslensinler</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Yargılamayı değil,suçlayıp uzaklamayı, sevgiyi saklayıp aymazlık yapmayı dilemesinler</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Çocuğun masumiyetini, çiçeğin beklentisini</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Nisanın teslimiyetini, adamın merlik adına cehtini, kerimenin latif nefesini hissetsinler</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Rahmetin ne olduğunu, lafazanlık içinde asla edep bulunmadığını bir şekilde görsünler</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Serkeşliğe ve mukallit bir nefes olmak adına bilinçsizliğe erişip seyretmesinler</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Şehidin şahadet için cengini görsün</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Annenin feryadında ki sualleri, babanın metanetinde gizlenen esrarı kimler çözsün</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Figan eden nefeslerin, istikbali bekleyen sabilerin derdi gamını yüreğinde sızıyla hissetsin</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Birlik adına ne varsa, cemiyetin felaha erişmesi gayeyi maslahatsa bir ödün vermesin</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Mustafa CİLASUN</strong></em>[/FONT]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mustafa Cilasun, post: 202910, member: 1005472"] [CENTER][FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Bilinmez la mekanidir, aşk kalbin sesi ve esinidir![/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Nefes nefese koşuyordum[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]O an ve içinde kaybolduğum zaman içinde, her ne sebepse bir avarelik yaşıyordum[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Kime sormalıydım, hangi suallerin ferahlığını solumalıydım[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Tahkik için kıt aklımla, felaha nasıl ulaşmalıydım,kimlerin izini bulmalıydım[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Nereye baksam takiye var[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Bin bir maslahatlar içinde bilmem ki ne kadar geriplikler var sen söyle ey yar[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Ne akşamın ve ne de fecrin ruhum için ne kadar bir anlamı var, ah yar niye kalbim ağlar[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Aşk, çilenin salkımlarında ne arar, vicdan niye bakirliğini masumiyet içinde saklar[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Hani sessizliğin sesi olmak var ya[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Sukutun çığlıkları arasında kaybolmak ve akıp ummana hakikatin şevkini koklamak[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Nazarın farkıyla inşiraha vasıl olmak, ferasetin lahzasında sadakatle bir aşk yaşamak[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Tenselliğin, heves-i zevkin, merakı abad eden aklın sultasından bihakkın kurtulmak[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Söyleme bilmesinler, boş ver ne derlerse desinler[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]İster deli, isterse divane, dilerlerse avareliğime karar versinler,yeter ki hukuku bilsinler[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Gönül kırmanın, yüreği ağlatmanın, vicdanı sızlatmanın ne olduğunu aşkla nefeslensinler[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Yargılamayı değil,suçlayıp uzaklamayı, sevgiyi saklayıp aymazlık yapmayı dilemesinler[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Çocuğun masumiyetini, çiçeğin beklentisini[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Nisanın teslimiyetini, adamın merlik adına cehtini, kerimenin latif nefesini hissetsinler[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Rahmetin ne olduğunu, lafazanlık içinde asla edep bulunmadığını bir şekilde görsünler[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Serkeşliğe ve mukallit bir nefes olmak adına bilinçsizliğe erişip seyretmesinler[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Şehidin şahadet için cengini görsün[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Annenin feryadında ki sualleri, babanın metanetinde gizlenen esrarı kimler çözsün[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Figan eden nefeslerin, istikbali bekleyen sabilerin derdi gamını yüreğinde sızıyla hissetsin[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Birlik adına ne varsa, cemiyetin felaha erişmesi gayeyi maslahatsa bir ödün vermesin[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Mustafa CİLASUN[/B][/I][/FONT][/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
Mustafa CİLASUN Şiirleri
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…